Düzenli Evimiz & Hayatımız

Afiyet olsun,
Bizde de annem genelde yapmaz ama komşu falan gönderir
Ablam bazen yapar .
Öyle tadına bakıyorum.

Selamlar
Ya bir salgın ya da tavuktan zehirlendik bilmiyorum dün tam bir felaketti (kızlarım ve ben)
Böyle bir gündü. Çok şiddetli..
Şükür bugun öğleden sonra daha iyi olduk, hala bitkin, çok halsizim ama iyiyim yine de.
İşlerim ödevlerim kalsın.
Pazartesi inşallah.
2 kilo verdim, içim dışıma çıktı inanın.
Ay Allah kimseye vermesin, zaten gebelikten kalma bi bulantı korkum var acayip tetiklendim yine, mahvoldum..

Görüşmek üzere, dönerim iyi hissedince

Ay geçmiş olsun pinhan salgın var kimi duysam bulantı kusma ishal

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin

Çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun canm Allah şifalar versin inşallah evet salgın hastalık varmış dikkat edin kendinize

Ya yatılı misafirlerim var görümcem 2 küçük çocuğu var eline ne geçse o beyaz halıma döktüler varya sinir krizi geçirecektim misafirler evime ilk defa gelmişler birşey olmaz diyip geçtim, görümcem de öyle rahat çocukların eline veriyor hiç sahip çıkmıyor her tarafı batırdılar sağ olsunlar
Biberona kola/meyve suyu doldurup çocukların eline veriyor, çocukta alıp bilerek oyun yaparak yerlere damlatti hiç kalkıp silmedi çocuklar şeker yedi her taraf seker oldu o derece yani, akşam eşim ddi o halıya ne dökülmüş bnde ddm kardeşin biberona doldurup verdi çocukta aldı yere döktü eşim bana diyo getirip sil bnde banane dedim yıkamaya mı verirsin ne yaparsan yap dedim, benim bu lafımdan sonra görümcem getirdi sabunlu bezle lekeli olan her tarafı sildi
Yani bi zahmet silmesi sahip çıkması gerekmez mi ilk geldiği evimde böyle davranması hiç hoş değil

Geçmiş olsun canım Allah şifalar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…