Çok geçmiş olsun pinhanSelamlar
Ya bir salgın ya da tavuktan zehirlendik bilmiyorum dün tam bir felaketti (kızlarım ve ben)
Böyle bir gündü. Çok şiddetli..
Şükür bugun öğleden sonra daha iyi olduk, hala bitkin, çok halsizim ama iyiyim yine de.
İşlerim ödevlerim kalsın.
Pazartesi inşallah.
2 kilo verdim, içim dışıma çıktı inanın.
Ay Allah kimseye vermesin, zaten gebelikten kalma bi bulantı korkum var acayip tetiklendim yine, mahvoldum..
Görüşmek üzere, dönerim iyi hissedince
Selamlar
Ya bir salgın ya da tavuktan zehirlendik bilmiyorum dün tam bir felaketti (kızlarım ve ben)
Şükür bugun öğleden sonra daha iyi olduk, hala bitkin, çok halsizim ama iyiyim yine de.
Pazartesi inşallah.
Ay Allah kimseye vermesin, zaten gebelikten kalma bi bulantı korkum var acayip tetiklendim yine, mahvoldum..
İlk de gelse sonda gelse öyle davranılmaz. En sevmediğim şeydir. Çocuktur döker ama annesi bakacak peşinden koşacakYa yatılı misafirlerim var görümcem 2 küçük çocuğu var eline ne geçse o beyaz halıma döktüler varya sinir krizi geçirecektim misafirler evime ilk defa gelmişler birşey olmaz diyip geçtim, görümcem de öyle rahat çocukların eline veriyor hiç sahip çıkmıyor her tarafı batırdılar sağ olsunlar
Biberona kola/meyve suyu doldurup çocukların eline veriyor, çocukta alıp bilerek oyun yaparak yerlere damlatti hiç kalkıp silmedi çocuklar şeker yedi her taraf seker oldu o derece yani, akşam eşim ddi o halıya ne dökülmüş bnde ddm kardeşin biberona doldurup verdi çocukta aldı yere döktü eşim bana diyo getirip sil bnde banane dedim yıkamaya mı verirsin ne yaparsan yap dedim, benim bu lafımdan sonra görümcem getirdi sabunlu bezle lekeli olan her tarafı sildi
Yani bi zahmet silmesi sahip çıkması gerekmez mi ilk geldiği evimde böyle davranması hiç hoş değil
Eve dönüşte yapacağımHaftasonu ödevipapatyamm dan
Buzdolabı iç dış temizliği
Ayrıca bu haftasonu geçen haftadan yarım kalan ödevleri bitirmeye çalışalım
Bonus
penyez83
@Efser
@Aktif Lora
sweetgirlcandy
@Limonsuzzcay
Pinhan
papatyamm
@Gonulmeyvesi
Nane Limon Kabugu
-Hayal
@HeySero
@ilknurrr22
Umutun Annesi
@dolunaybekler
@selin18
mavibaloncuk
Derinsu4747
@Eslinna
@_okyanus
Geçmiş olsun canımSelamlar
Pazartesi inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?