- 13 Ağustos 2024
- 3.110
- 10.956
- 128
Sweet mide bulantım biraz daha iyi en azından yemek yiyorum azda olsa ama aşırı yorgunum bitkinim sürekli yatsam yatarım uykum geliyor hasta gibiyim kısaca
İyi bari bulantın azaldıysaSweet mide bulantım biraz daha iyi en azından yemek yiyorum azda olsa ama aşırı yorgunum bitkinim sürekli yatsam yatarım uykum geliyor hasta gibiyim kısaca
Bu günlerde geçer.Sweet mide bulantım biraz daha iyi en azından yemek yiyorum azda olsa ama aşırı yorgunum bitkinim sürekli yatsam yatarım uykum geliyor hasta gibiyim kısaca
Çok erken başlıyosun sen ya10 u dolunaymış. Ben fenalardayım öyle böyle değil her şeye ağlıyorum ve sinirleniyorum tövbe estağfurullah kendime gıcık oldumbelki de biriken şeylerin patlaması dolunaya bağlıyorum
Birikmiş olabilirsin.10 u dolunaymış. Ben fenalardayım öyle böyle değil her şeye ağlıyorum ve sinirleniyorum tövbe estağfurullah kendime gıcık oldumbelki de biriken şeylerin patlaması dolunaya bağlıyorum
Ay öyle olmuyor işte yatmaktan midem bulandı tv izlemekten telefona bakmaktan sıkıldım bide yaz hava güzel olunca içim gidiyor sanki önceden çok geziyormuşum gibiİyi bari bulantın azaldıysayat uyu kız keyfini çıkar bazıları öyle oluyor bende de tersi olmuştu erkenden kalkıyordum
Yaa Seda senin yazılarını okudukça içim eriyor umutla ilgili. Umutu uyuttum çay içiyorum vs yazıyorsun ya bende o raddeye gelir miyim acaba diye düşünüyorumBu günlerde geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?