Düzenli Evimiz & Hayatımız

iyi akşamlar eşim ilk öğlen yemeği yeyip gittikten sonra mutfak toplayıp koltukta uzandım gözüm dalıp uyumuşum iyi geldi o an umut üç buçukta uyandı sesine uyandım bende duydum. Bi kaç saat vakit geçirdik onla ara öğünlerini yedi.
saat 6 da bahçeye indim.
umutla dolaştım.
uyudu eve gelip yatırdım.
dinleniyorum.
kahve aldım kendime
bulaşık makinesini daha sonra boşaltacağım.

Markete gittim geldim, çok yoruldum
Pazar arabasınla gittim ama onada sığmadı zor getirdim kollarım ağrıdı
Gitmeden mantarı kavurmuştum
Birazda kalan yemekler var
Azda siron yapıcam kuru yufkadan katlanıp yapılıyo
Karpuzda keserim soğuk soğuk iyi gider

Sweet mide bulantım biraz daha iyi en azından yemek yiyorum azda olsa ama aşırı yorgunum bitkinim sürekli yatsam yatarım uykum geliyor hasta gibiyim kısaca
İyi bari bulantın azaldıysa yat uyu kız keyfini çıkar bazıları öyle oluyor bende de tersi olmuştu erkenden kalkıyordum

10 u dolunaymış. Ben fenalardayım öyle böyle değil her şeye ağlıyorum ve sinirleniyorum tövbe estağfurullah kendime gıcık oldum belki de biriken şeylerin patlaması dolunaya bağlıyorum
Birikmiş olabilirsin.
İnsan sinirini çıkarmak için bi bahane arıyor. Bazen ben de öyle oluyorum.
Sal gitsin sinirini stresini
Hep dolunaydan

İyi bari bulantın azaldıysa yat uyu kız keyfini çıkar bazıları öyle oluyor bende de tersi olmuştu erkenden kalkıyordum
Ay öyle olmuyor işte yatmaktan midem bulandı tv izlemekten telefona bakmaktan sıkıldım bide yaz hava güzel olunca içim gidiyor sanki önceden çok geziyormuşum gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…