Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yaa Seda senin yazılarını okudukça içim eriyor umutla ilgili. Umutu uyuttum çay içiyorum vs yazıyorsun ya bende o raddeye gelir miyim acaba diye düşünüyorum
Evet inşallah . bir bakmışsın bebek doğmuş sonra da kırkı çıkmış
bazen insan hiç geçmicek sanıyor
Ama bir şekilde zaman vakit gün geçiyor.

Şimdi umut oturmaya başladı .

Mutfak dolaplarımıda sildim dıştan bitek tezgah altındaki dolabın içinide sildim tencere ve tavaları düzenledim iyi oldu
Banyo dolabınıda sildim küçük zaten o ödevde tamam
Marketten aldıklarımı yerleştirdim
Ama çok yoruldum bugün misafirim gelmeden yapmam gerekenler var
Mutfağın camlarını cam balkonunu silmek
Salonunda camlarını silmek istiyorum yetiştirebilirsem
Yine ütüm birikti onları yapmam lazım
Banyoyu duşakabin dahil yıkamam lazım
Bide sarma sarmam lazım bakalım inşallah

Ay öyle olmuyor işte yatmaktan midem bulandı tv izlemekten telefona bakmaktan sıkıldım bide yaz hava güzel olunca içim gidiyor sanki önceden çok geziyormuşum gibi
Akşam üstü çık yürüyüş yap sıcakta da çıkılmaz eski dizilere başla falan değerlendir bu günleri sonra keşke yatsaydım diyorsun bak

Yaprak dökümünü izleyenleri kınıyordum ona başladım hiç sevmezdim bide neyi kınadıysam teker teker yapıyorum
Benimde gebeliğimde hem halsizlik ten düşük riski ve sürekli uyku isteginden ful uzanıyordum o dönemde yaprak dökümü gunde iki bölüm üst üste tekrar veriyordu eşim bile istemye istemye artık bazen soruyordu Necla denilen kişi ne yaptı oguza ne oldu göz ucuyla dahi olsa baka baka diziyi ezberledi hele ben gözüm kapalı yazarım senaryoyu gerçekten bir süre sonra insan sıkılıyor ama bebiş olunca o günleri bile bazen mumla arar insan benimki kolikti uyku nedir bilmezdik sabırlı ol inşallah hepsi geçecek günden güne iyiye gidecek bulantin

Bende ikindi gibi hamurumu alıp kv ye gttik sağolsun bana ekmek yaptı orda mangal filan yaptık ev müstakil burası zaten kaç gündür aşırı rüzgarli esiyordu az önce eve geldik çocukları uyku moduna soktum çamaşır serdim uzaniyorum şimdi kahvaltıda ne hazırlasam diye düşünüyorum

Yaprak dökümünü izleyenleri kınıyordum ona başladım hiç sevmezdim bide neyi kınadıysam teker teker yapıyorum
Bende aşkı memnu izliyordum son günde hatta onu izlerken sabahtan beri hareket etmediğini fark edip acil doğuma gittiydim

Günaydınn
Buralara gelmeyi özledim önceden yazmasam da okurdum ara ara şimdi okuyamıyorum hepiniz iyisinizdir inşallah
Ödevler başlamış galiba yanlış görmediysem çok iyi olur tabi ben burda aktif olursam daha iyi olur

günaydın, canım hoş geldin
nasılsın çocuklar nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…