- 28 Ekim 2022
- 9.545
- 27.693
- 478
- 29
Evet inşallah .Yaa Seda senin yazılarını okudukça içim eriyor umutla ilgili. Umutu uyuttum çay içiyorum vs yazıyorsun ya bende o raddeye gelir miyim acaba diye düşünüyorum
Ahahahah demi yaaa her ay aynı amaÇok erken başlıyosun sen ya
Salıyorum vallaBirikmiş olabilirsin.
İnsan sinirini çıkarmak için bi bahane arıyor. Bazen ben de öyle oluyorum.
Sal gitsin sinirini stresini
Hep dolunaydan
Akşam üstü çık yürüyüş yap sıcakta da çıkılmaz eski dizilere başla falan değerlendir bu günleriAy öyle olmuyor işte yatmaktan midem bulandı tv izlemekten telefona bakmaktan sıkıldım bide yaz hava güzel olunca içim gidiyor sanki önceden çok geziyormuşum gibi
Maşallah sünnette olmuş hayırlı olsun inşallahEvet inşallah .bir bakmışsın bebek doğmuş sonra da kırkı çıkmış
bazen insan hiç geçmicek sanıyor
Ama bir şekilde zaman vakit gün geçiyor.
Şimdi umut oturmaya başladı .
☺
Yaprak dökümünü izleyenleri kınıyordum ona başladımAkşam üstü çık yürüyüş yap sıcakta da çıkılmaz eski dizilere başla falan değerlendir bu günlerisonra keşke yatsaydım diyorsun bak
Valla doğruAkşam üstü çık yürüyüş yap sıcakta da çıkılmaz eski dizilere başla falan değerlendir bu günlerisonra keşke yatsaydım diyorsun bak
Bir yoğunluk bir yoğunluk sormaHeySero nirdesin yavruş
Benimde gebeliğimde hem halsizlik ten düşük riski ve sürekli uyku isteginden ful uzanıyordum o dönemde yaprak dökümü gunde iki bölüm üst üste tekrar veriyorduYaprak dökümünü izleyenleri kınıyordum ona başladımhiç sevmezdim bide neyi kınadıysam teker teker yapıyorum
Yazın öyle oluyor sanırım herkeste bi telaş yoğunlukBir yoğunluk bir yoğunluk sorma
1 2 haftaya telaşe biter inşallah buradaki ödevler aklımda
Bende aşkı memnu izliyordum son günde hatta onu izlerken sabahtan beri hareket etmediğini fark edip acil doğuma gittiydimYaprak dökümünü izleyenleri kınıyordum ona başladımhiç sevmezdim bide neyi kınadıysam teker teker yapıyorum
Bi tripler bi haller ay daha yörüngeye girmemişAhahahah demi yaaa her ay aynı ama
günaydın, canım hoş geldinGünaydınn
Buralara gelmeyi özledim önceden yazmasam da okurdum ara ara şimdi okuyamıyorum hepiniz iyisinizdir inşallah
Ödevler başlamış galiba yanlış görmediysemçok iyi olur tabi ben burda aktif olursam daha iyi olur
Günaydınn ablaagünaydın, canım hoş geldin
nasılsın çocuklar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?