- 2 Ağustos 2013
- 38.178
- 127.673
- 798
Pişirdim thermomix de denemek için az ölçü güzel oldu. Ama kendi yaptığım daha güzel oluyordu çok sıcak diye yapmadım. Belki 1 2 güne fazla yaparım yine.Bnde aşure çok severim anneme geçeyim de yapar
Sen pişirdin mi nasl oldu
Ellerine sağlık Allah kabul etsin uzun sürüyor birazcıkEvet bende buğdayı özellikle çok yıkadım ve kaynağında suyunu boşalttım en son incir ekledim 11 de başladım daha yeni bitti
Yok abla vantilatörler var odalarda bu bikaç gündür aşırı sıcak dokunmuş olabilir tabigeçmiş olsun bonus , klima varmı oda çarpıyo
Geçmiş olsunsalgın var dikkat et kendine abla
Geçmiş olsun abla
Bonus geçmiş olsun
Geçmiş olsun bonuscum sıcakta hastalıkta zor Rabbim yardım etsn
Geçmiş olsun Bonus
Geçmiş olsun BonusBiraz hastayım hiç tadım yok grip mi boğaz mı anlayamıyorum ne olduğunu
Geçmiş olsun bonus her yerin camı acıksa carpıyo aksamları esiyo mu ora bilmiyorum amaBiraz hastayım hiç tadım yok grip mi boğaz mı anlayamıyorum ne olduğunu
Evet canım inşallah kıvamı kalın olmamıştırEllerine sağlık Allah kabul etsin uzun sürüyor birazcık
Geç gördüm ama ütüyü seçiyorum.Gonulmeyvesi gönülden sevgilerle.
İhtiyaç duyulan hangisi ise onu alıp yapıyoruz
Biriken ütüler
Portmanto temizliği
Yıkanacak kalın mont vs varsa yıkayıp kaldırmak (bunun için de geciktim ama havalar değişken olduğu için )
Birde herkes kendine vakit ayırsın öz bakım temel bakım yüz bakımı olabilir artık kimin neye ihtiyacı varsa
Bonus
@penyez83
@Efser
@Aktif Lora
sweetgirlcandy
@Limonsuzzcay
Pinhan
@papatyamm
Gonulmeyvesi
@Nane Limon Kabugu
@-Hayal
@HeySero
ilknurrr22
Umutun Annesi
dolunaybekler
S selin18
@mavibaloncuk
Derinsu4747
Eslinna
@_okyanus
@Lidlaylim
Geçmiş mesajlarına baktım zehirlenmişsiniz canım çok geçmiş olsun
Kızlar teşekkür ederim.Pinhan geçmiş olsun ben mesajları okumamıştım zehirlendiniz mi
Hay Allah sana da geçmiş olsunBiraz hastayım hiç tadım yok grip mi boğaz mı anlayamıyorum ne olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?