Düzenli Evimiz & Hayatımız

Şöyle rahat insanları anlamıyorum kendi evinde yaptırmıyodur inan senin evinde yaptırdıklarını. İyi olmus bi zahmet silsin. Biberon kullanan cocuk kac yasında olabilir ki kola iciriyo bide yazık günah
Küçücük çocuğa 2 yaşında bile değil, şeker veriyo onlarda her yere sürdü, aman işte herkes bı değişik paketli gıda hiç sağlıklı değil ama o hiç umursamıyor veriyor

Nasılsınız
bi gitgeldli oldum rutin ev işlerine devam ediyorum ama detaylara giremedin daha

Bugün ilk kez aşure pişirmeye niyet ettim yaklaşık 8 senelik evliyim ama ilk defa pişiricem hep büyüklerimiz pişirdiği için niyet etmemiştim
Resmen heyecanlandım inşallah güzel olur
Tecrübeli ablalarım arkadaşlarım yazabilir mi nelere dikkat etmem lazım

Dünden buğday fasulye ve nohut ısladım
Akşamdab buğdayı biraz pişirecektim ama kaldı öyle
Şimdi pişmeye koydum
Fasulyeyi de düdüklüye koydum o pişince nohut u koyucam inşallah

Ay heyecanlandım bugün ben kendim için geç kalmış bi ödevi yapıcam
Biriken ütüler
Yetiştirirsem portmanto temizliği
yıkanacak kalın mont vs varsa yıkayıp kaldırmak (bunun için de geciktim ama havalar değişken olduğu için)
Birde herkes kendine vakit ayırsın öz bakım temel bakım yüz bakımı olabilir artık kimin neye ihtiyacı varsa

Gonulmeyvesi gönülden sevgilerle.

İhtiyaç duyulan hangisi ise onu alıp yapıyoruz

Biriken ütüler
Portmanto temizliği
Yıkanacak kalın mont vs varsa yıkayıp kaldırmak (bunun için de geciktim ama havalar değişken olduğu için)
Birde herkes kendine vakit ayırsın öz bakım temel bakım yüz bakımı olabilir artık kimin neye ihtiyacı varsa

Bonus
penyez83
Efser
Aktif Lora
sweetgirlcandy
Limonsuzzcay
Pinhan
papatyamm
Gonulmeyvesi
Nane Limon Kabugu
-Hayal
HeySero
ilknurrr22
Umutun Annesi
dolunaybekler
S selin18
mavibaloncuk
Derinsu4747
Eslinna
O _okyanus
Lidlaylim

Evet birikmiş ütüm yok.
Bugün yaptım zaten tesadüf
Bende en son daki ödev maddesini uygulayayım .

Tüm sevgilerimle

Ben koyu renk değil de beyaz severim aşureyi. Onun için her şeyi önden bi taşım kaynatırım kararmasın diye. İnciri en son koyarım. Güzel olur inşallah ellerine sağlık. Bende thermomix de yapıyorum bu sene şimdi pişiyor bakalım nasıl olacak

Küçücük çocuğa 2 yaşında bile değil, şeker veriyo onlarda her yere sürdü, aman işte herkes bı değişik paketli gıda hiç sağlıklı değil ama o hiç umursamıyor veriyor
Tek amaç susması icin yapılıyo. Bilmiyorum kvdesi kp i karısıyo mu ama arda da benim çok karışıyolardı gizli gizli ardaya şeker verirdi kvde kola içerdik yemekte kp suyla karıstır ver aglamasın derdi bi yere kadar direndim ama meteye daha hic kola vermedim abur cuburda öyle aşırı seven bi cocuk değil haftada bir hakları var abisiyle

fortmantomu yeni sildim, montlarıda kaldırmıştım
ütüm var onu yaparım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…