Ütü var 8 parçaya yakın bu akşam yada yarın akşam yaparım nasipseGonulmeyvesi gönülden sevgilerle.
İhtiyaç duyulan hangisi ise onu alıp yapıyoruz
Biriken ütüler
Portmanto temizliği
Yıkanacak kalın mont vs varsa yıkayıp kaldırmak (bunun için de geciktim ama havalar değişken olduğu için )
Birde herkes kendine vakit ayırsın öz bakım temel bakım yüz bakımı olabilir artık kimin neye ihtiyacı varsa
Bonus
penyez83
@Efser
@Aktif Lora
sweetgirlcandy
@Limonsuzzcay
@Pinhan
papatyamm
Gonulmeyvesi
@Nane Limon Kabugu
@-Hayal
HeySero
ilknurrr22
Umutun Annesi
@dolunaybekler
@selin18
mavibaloncuk
Derinsu4747
@Eslinna
@_okyanus
Lidlaylim
Bonus ben buzdolabını 2 gün önce temizlemistimGonulmeyvesi gönülden sevgilerle.
Biriken ütüler
Portmanto temizliği
Yıkanacak kalın mont vs varsa yıkayıp kaldırmak (bunun için de geciktim ama havalar değişken olduğu için )
Birde herkes kendine vakit ayırsın öz bakım temel bakım yüz bakımı olabilir artık kimin neye ihtiyacı varsa
Bonus
penyez83
@Efser
@Aktif Lora
sweetgirlcandy
@Limonsuzzcay
@Pinhan
papatyamm
Gonulmeyvesi
@Nane Limon Kabugu
@-Hayal
HeySero
ilknurrr22
Umutun Annesi
@dolunaybekler
@selin18
mavibaloncuk
Derinsu4747
@Eslinna
@_okyanus
Lidlaylim
Bende en son madeeyi yapacamGonulmeyvesi gönülden sevgilerle.
Biriken ütüler
Portmanto temizliği
Bonus
penyez83
@Efser
@Aktif Lora
sweetgirlcandy
@Limonsuzzcay
@Pinhan
papatyamm
Gonulmeyvesi
@Nane Limon Kabugu
@-Hayal
HeySero
ilknurrr22
Umutun Annesi
@dolunaybekler
@selin18
mavibaloncuk
Derinsu4747
@Eslinna
@_okyanus
Lidlaylim
Karışanı yok, Yok gerçekten susması için değil çok abur cubura alıştırmış çok veriyordu tuhafıma gitti yani yaşları küçük çocuğa zararlı diye yoksa beni ilgilendirmiyor kendi çocuğu sonuçtaTek amaç susması icin yapılıyo. Bilmiyorum kvdesi kp i karısıyo mu ama arda da benim çok karışıyolardı gizli gizli ardaya şeker verirdi kvde kola içerdik yemekte kp suyla karıstır ver aglamasın derdi bi yere kadar direndim ama meteye daha hic kola vermedim abur cuburda öyle aşırı seven bi cocuk değil haftada bir hakları var abisiyle
Anladım canım kendi tercihi dedigin gibi boşverKarışanı yok, Yok gerçekten susması için değil çok abur cubura alıştırmış çok veriyordu tuhafıma gitti yani yaşları küçük çocuğa zararlı diye yoksa beni ilgilendirmiyor kendi çocuğu sonuçta
Portmanto ve yüz temizliğini seçiyorum yaparım inşallahGonulmeyvesi gönülden sevgilerle.
Biriken ütüler
Portmanto temizliği
Bonus
penyez83
@Efser
@Aktif Lora
sweetgirlcandy
@Limonsuzzcay
@Pinhan
papatyamm
Gonulmeyvesi
@Nane Limon Kabugu
@-Hayal
HeySero
ilknurrr22
Umutun Annesi
@dolunaybekler
@selin18
mavibaloncuk
Derinsu4747
@Eslinna
@_okyanus
Lidlaylim
Yüz bakımını alcamGonulmeyvesi gönülden sevgilerle.
Biriken ütüler
Portmanto temizliği
Bonus
penyez83
@Efser
@Aktif Lora
sweetgirlcandy
@Limonsuzzcay
@Pinhan
papatyamm
Gonulmeyvesi
@Nane Limon Kabugu
@-Hayal
HeySero
ilknurrr22
Umutun Annesi
@dolunaybekler
@selin18
mavibaloncuk
Derinsu4747
@Eslinna
@_okyanus
Lidlaylim
geçmiş olsun bonus , klima varmı oda çarpıyoBiraz hastayım hiç tadım yok grip mi boğaz mı anlayamıyorum ne olduğunu
Bnde aşure çok severim anneme geçeyim de yaparBen koyu renk değil de beyaz severim aşureyi. Onun için her şeyi önden bi taşım kaynatırım kararmasın diye. İnciri en son koyarım. Güzel olur inşallah ellerine sağlık. Bende thermomix de yapıyorum bu sene şimdi pişiyor bakalım nasıl olacak
Geçmiş olsunBiraz hastayım hiç tadım yok grip mi boğaz mı anlayamıyorum ne olduğunu
bende çok severim , ağustosta annemlere köye gidince yapıcaz inşallah beraberBnde aşure çok severim anneme geçeyim de yapar
Sen pişirdin mi nasl oldu
Maksat birlikte yemekbende çok severim , ağustosta annemlere köye gidince yapıcaz inşallah beraber
günü geçiyo ama olsun
Evet bende buğdayı özellikle çok yıkadım ve kaynağında suyunu boşalttım en son incir ekledim 11 de başladım daha yeni bittiBen koyu renk değil de beyaz severim aşureyi. Onun için her şeyi önden bi taşım kaynatırım kararmasın diye. İnciri en son koyarım. Güzel olur inşallah ellerine sağlık. Bende thermomix de yapıyorum bu sene şimdi pişiyor bakalım nasıl olacak
Geçmiş olsun ablaBiraz hastayım hiç tadım yok grip mi boğaz mı anlayamıyorum ne olduğunu
Geçmiş olsun bonuscum sıcakta hastalıkta zor Rabbim yardım etsnBiraz hastayım hiç tadım yok grip mi boğaz mı anlayamıyorum ne olduğunu
Geçmiş olsun BonusBiraz hastayım hiç tadım yok grip mi boğaz mı anlayamıyorum ne olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?