Teşekkür ederim galiba öyle olduGeçmiş olsun abla sende mi salgın hastalıktan aldn
geçmiş olsun selinHayırlı akşamlar
Bugün ödevi yapamadım modum yoktu. Midem kötüydü çok bulanıyor. Şimdi kalkıp mecburen mutfağı toplayacağım
Teşekkür ederim ablageçmiş olsun selin
Allah şifalar versin
Umutun Annesi seda benim kv gil Allaha şükür iyiler beni bir gün çocuk konusu için incitmediler hastane sonuçlarımı duyunca benle beraber oturup ağlıyordu çok üzülüyordu halen öyle
Herşeyin hayırlısı olsun inşallah
Maşallah ablacım ne güzel rutinler bunlar nimet hepsi gerçektenİyi akşamlar,
Bugün işten gelince yatak odamın halısını ve oğlumun odasındaki yolluğu yıkadım
İşten, gelirken kızımın orda indim birlikte bize geldik yakınız zaten, taze fasulyeyi temizledik pişirdi yanınada salçalı makarna yaptı, cacık yaptım bende
Turşu çıkardık, karpuz kestik yedik hep birlikte, sonra balkonda çay içtik damatta geldi işten buraya, az önce gittiler
Süt pişirdim soğursa, mayalarım
Ezan, okunuyo namaz kılayım
Hava, sıcak yarın dahada sıcak olucakmışAllah yardımcımız olsun
Maşallah ablacım ne güzel rutinler bunlar nimet hepsi gerçektenİyi akşamlar,
Bugün işten gelince yatak odamın halısını ve oğlumun odasındaki yolluğu yıkadım
İşten, gelirken kızımın orda indim birlikte bize geldik yakınız zaten, taze fasulyeyi temizledik pişirdi yanınada salçalı makarna yaptı, cacık yaptım bende
Turşu çıkardık, karpuz kestik yedik hep birlikte, sonra balkonda çay içtik damatta geldi işten buraya, az önce gittiler
Süt pişirdim soğursa, mayalarım
Ezan, okunuyo namaz kılayım
Hava, sıcak yarın dahada sıcak olucakmışAllah yardımcımız olsun
sağolasın derinMaşallah ablacım ne güzel rutinler bunlar nimet hepsi gerçekten
İlknur gözlük alacakmış da gözle ilgili konuşunca senle uğraştıklarım aklıma geldi iştene oldu ki
helal olsun kuzum
Mide bulantısı için ilaça başladım biraz olsun iyiyim en azından bir şeyler yiyorum ufaktan sero ama halsizlik bitkinlik devam ediyor. Sürekli yatsam uyusam değişik şeyler yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?