- 28 Ekim 2022
- 9.536
- 27.640
- 478
- 29
Eşim sigara içtikçe tiksiniyorum abla bende içme diyorum azalttı ama bırakamıyorGeçicek tabiki hayâl biraz daha sabret
Benim bi akrabam var hamileyken evin duvarları kokuyo diyodu hatta eşini bile yatakta istemiyodu
Yani artık dertlenmekten utanıyorum millet ne mide bulantısı ne tiksinme yaşamamış ben anlattıkça şok oluyor bazı arkadaşlarım. Dermanım yok hasta gibiyim dedikçe şaşırıyorlar sanki sorun bende gibi geliyorCiddi sarsıcı bir şey zaten canım abartı değil yani dediğin
Yatana kadar hep topluyoruzherkese iyi akşamlar benim akşamım daha yeni başlıyor... Her gün kü gibi.
Çay içtikten sonra
Mutfak toplayacam.
AyAy mete de bana cok cektirdi sweet inanır mısın bi elimde tabak kucagımda mete camlara cıkıyodum ki camdan dışarı bakarda agzını acarsa bi iki kaşık sokuyum diye bütün mutfak cekmecelerini önüne döküyodum. Bi gün hic bi sekilde yediremedim binaaya çıktım asansörün dügmesine basıp basıp duruyodu o sırada yedirdim bende bi gören olsa ne derdi acaba
Sen benimkini görAydertleri neyse yeyin işte yaw
Bi süre annende kalsan olmaz mıMide bulantım tam geçmedi hala arada yokluyor ama azda olsa yiyebiliyorum şükür. Sende ağır geçirmişsin sero ya zor valla. Evi şey goturuyor 4 gündür bulaşık makinesi yerlesmeyi bekliyor yapamıyorum. Yemeğe bi gün anneme bir gün kaynanama gidiyoruz . Buzdolabından midem bulanıyor soğan salça görmek istemiyorum. Duzen kalmadı valla bakalım geçecek biliyorum ama sanki bu aralar zaman durdu gibi.çok şükür rabbim nasip etti asla şikayet etmiyorum ama bi tık sarsıldım
Sen nerdeydin penyez Ankara yanıyoHayırlı sabahlar günaydın
Serin bir hava var
İş başı yaptım kahve içiyorum
bereketli verimli bir gün geçirmemiz umuduyla herkese kolay gelsin
Ben bulantı yaşadım ama aşırı degildi Mete de sacma sapan bi mide yanması yaşamıştım doğuma kadar sürdü ne yesem midemi yakıyodu peynir yakar mı mide yakıyodu. Ama öyle iki hamileligimde de zor diyebilecek sekilde gecmedi. Benimde cevremde bi tane rahat hamilelik geciren yoktu hepsinin ki zordu bende diyodum bende mi sorun varYani artık dertlenmekten utanıyorum millet ne mide bulantısı ne tiksinme yaşamamış ben anlattıkça şok oluyor bazı arkadaşlarım. Dermanım yok hasta gibiyim dedikçe şaşırıyorlar sanki sorun bende gibi geliyor
Ahsende 3 yaşında gelen yemeği görmeden sivmem onu dioSen benimkini görben bunu beğenmedim,bunu sevmiyorum,bu kötü kokuyor ,hep sevmediğim yemekleri yapıyorsun diyor bana daha tam 4 yaşında değil üstelik
Bugün sabahtan başladı gerçekten sıcakGünaydın kızlar
Nasıl bir sıcak var yine durulmuyo evin içi bile yanıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?