Düzenli Evimiz & Hayatımız

O kadar çok özledim ki sizi, yaptıgım işleri yazmayı…
Sanki 2 aydır hasta gibiyim eski hayatıma dair hiçbir şey kalmadı Çok şükür ki sonucu güzel olacak yoksa katlanılacak şeyler değil
Canım hayalim 1 2 haftaya inşallah enerjik ve bulantısız devam edeceksin geliyor güzel günler

Günaydın, hayırlı sabahlar
Dokuza geliyodu kalktım, akşam misafir vardı geç gitti, bizde geç yattık
Makineye renkli çamaşır attım yıkanıyo
Oğlumda, eşimde işte yalnızım
Bulaşık makinesini boşaltıcam, akşamdan biraz çay bulaşıkları var onları koyarım
Sonra kahvaltı yapar evin işlerine başlarım
Yarın akşam eşimin memleketine gidicez nasip olursa valiz hazırlamam lazım
Dün kuran için 5 li köpük tabaklardan aldım, kaşık, çatal, 400 er adet 500 adette bardak, çöp poşeti, peçete, kürdan hepsini burdan aldım orda herşey bulunmuyo olanlarda çok pahalı
Bugünde biraz market alışverişi yapıcam köy için, cuma günü kuranımız var inşallah yol uzun kendi arabamızla gidicez dinleniriz sık sık napalım

Dayak yemiş gibi uyandım bugün vantilatör çarpmış biraz. Gece ahsen öksürüyordu baya dondurma ya da soğuk su yaptı heralde. Kozalak verdim gece. Sabahta öksürükle uyandı bal verdim. Şimdi de karadut özü verdim biraz daha iyi gibi. Köyde soğuktu dün üşütmüş de olabilir belki kolay atlatır gibi bakalım ateşi falan yok

Herkese iyi pazarlar

Dün 11 de başladık akşam 7 ye kadar 3 bayan evin her yerini bitirdik çok şükür (kiracı çıkmış 3+1 boş evdi)

camlar silindi
petekler temizlendi
prizler, doğalgaz boruları silindi
süpürgelikler, yerler elle silindi (en son evin heryerini buharlı ile sildim)
iç kapılar silindi
mutfak temizlendi (2 şişe yağçöz bitti)
balkonlar foşur foşur yıkandı
banyo duvarları, yerleri, lavabo, wc ve duşakabin foşur foşur yıkandı
küçük wc, duvarı, yerleri foşur foşur yıkandı
çelik kapı silindi
elimizin değmedi bir yer kalmadı

Çarşamba günü nasipse taşınacak. yerleştirmeye de elimizden geldiğince yardıma gideceğiz

Bu aralar pek giremiyorum. Baya sayfa da birikmiş okuyamadım. Umarım herkes iyidir
Daha evime dönmedim, tatile çıktık ama şimdiden eve dönünce yapılacak işleri düşünüyorum
O dönüş tam bir kaos oluyor ben yeni toparladm evi genel olarak

Geçmiş olsun sweet takviyeler iyi oluyo gerçekten hastalık öncesi vermeye baslayınca olmadan geçiriyolar hatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…