- 28 Ekim 2022
- 9.476
- 27.366
- 478
- 29
Canım hayalimO kadar çok özledim ki sizi, yaptıgım işleri yazmayı…
Sanki 2 aydır hasta gibiyim eski hayatıma dair hiçbir şey kalmadıÇok şükür ki sonucu güzel olacak yoksa katlanılacak şeyler değil
İstanbul anadolu yakasıNeresi orası ablaa bizim burasi bu gün biraz daha idare esinti var en azından
Hepsi geçecek hayal ben günde 2 3 kahve icerdim 9 ay icememistim dedigin gibi midem bulanıyodu kokusundan bile. Ama geçti gitti sonu güzel olacakHani canım kahve çekiyor ama içmiyorum diyordum ya kahveden bile midem bulanıyor şimdi
Yoh beKonsept derken herkes pembe bezle silecek gibi mi
O dönüş tam bir kaos oluyor ben yeni toparladm evi genel olarakBu aralar pek giremiyorum. Baya sayfa da birikmiş okuyamadım. Umarım herkes iyidir
Daha evime dönmedim, tatile çıktık ama şimdiden eve dönünce yapılacak işleri düşünüyorum
Geçmiş olsun sweet takviyeler iyi oluyo gerçekten hastalık öncesi vermeye baslayınca olmadan geçiriyolar hatta.Dayak yemiş gibi uyandım bugün vantilatör çarpmış biraz. Gece ahsen öksürüyordu baya dondurma ya da soğuk su yaptı heralde. Kozalak verdim gece. Sabahta öksürükle uyandı bal verdim. Şimdi de karadut özü verdim biraz daha iyi gibi. Köyde soğuktu dün üşütmüş de olabilir belki kolay atlatır gibi bakalım ateşi falan yok
Aynen hep öyle yapıyorum bebekliğinden beri ahsene. Şükür çabuk atlatır ilaca falan gerek kalmazGeçmiş olsun sweet takviyeler iyi oluyo gerçekten hastalık öncesi vermeye baslayınca olmadan geçiriyolar hatta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?