Sanki eve kaçta geldiğimi bilmiyon topitoopSil süpür mü kaldı bu saatte
Kızınca kızdı oluyorumÖrseledin mi sen bizi
Böyle düşününce acaba diyorum vicdan herkeste doğuşta olan bişey değilde zamanla kazanılan bişey mi acabHissizleştik mi noldu
Sanki eve kaçta geldiğimi bilmiyon topitoop
Kızınca kızdı oluyorum
Böyle düşününce acaba diyorum vicdan herkeste doğuşta olan bişey değilde zamanla kazanılan bişey mi acab
Kendimden utanıyorum günlük telaşlardan ne yesek diye düşündüğümüzdenHissizleştik mi noldu
Kesinlikle o mutluluk zor tarif edilirBenim boyum 165 bende 55 te kendimi iyi hissediyorum sporada ara verdim ya gidiyodum ne güzel sıcakta gözüm kesmiyo bugun pilates vardı gidiyim dedim vazgeçtim
İkisi aynı anda uyuyunca cok iyi oluyodur
Amin canımHayırlı olsun abla Rabbim kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlat olsunlar
Balkonun ne büyük ne güzel
Sağol sedacım
Bende kışın giderim artık spora hayır eşimin başının etini yedim gitcem allah gitcem diyeSıcakta çekilmiyo hiçbi şey
Havalar soğumadan bi şey yapamam
Biraz öyle olduÖrseledin mi sen bizi
Kacta geldin kahvaltıyı genelde annende yapıyosun zaten ev ne dagılacak gelince yatıyon ancaSanki eve kaçta geldiğimi bilmiyon topitoop
Kızınca kızdı oluyorum
Böyle düşününce acaba diyorum vicdan herkeste doğuşta olan bişey değilde zamanla kazanılan bişey mi acab
1 Buçukta geldim eve hadi bayKacta geldin kahvaltıyı
Oy maşallah 3 erkek annesi olacak he kızın.bizim bebeklerin cinsiyetleri bugün netleşti ikiside erkek
Allah ın izniyle sağlıklı ve kolay bi zamanda doğarlar inşallah
Oy maşallah 3 erkek annesi olacak he kızın.bizim bebeklerin cinsiyetleri bugün netleşti ikiside erkek
Allah ın izniyle sağlıklı ve kolay bi zamanda doğarlar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?