- 13 Ağustos 2024
- 3.079
- 10.806
- 123
Haklısın abla memleket dönüşü getirdiklerimi yerleştirmek, çamaşırları yıka ser topla yerleştir çok uğraştırıcı ama göze görünmüyor bu tür işlerEvi toplamak yemek yapmak az şey mi baloncuk emeğine haksızlık etmen
Görmeyen kendi körlüğüne baksın ellerine sağlıkHaklısın abla memleket dönüşü getirdiklerimi yerleştirmek, çamaşırları yıka ser topla yerleştir çok uğraştırıcı ama göze görünmüyor bu tür işler
Kanvas çantadan yapan ya da kullanan var mı aranızdason günlerde pek bi heves ettim yapıp kullansam mı diye tabi yapabilirsem
Niye abla onlar çok güzeldi devam etseydinHani bardak altlığı örmüştüm ya o günden beri elime örgü aldığım yok bi soğukluk geldi
Sonbahar ve kış aylarında örgü daha keyifli geliyor banadaHani bardak altlığı örmüştüm ya o günden beri elime örgü aldığım yok bi soğukluk geldi
Burası sabah baya kapalıydı yağdı yağacak dedim yok yağmadı. Köye gittik soğuktu bildiğin rüzgar vardı ahsene yelek falan giydirdim o derece sonbahar gibiydişu an burda yağmur yağıyo çok şükür inşallah devam eder
başka nerelerde var bi ses verin
Dün akşam yağmıştı burda da abla ne güzel toprak koktu her yer ama devamı gelmedişu an burda yağmur yağıyo çok şükür inşallah devam eder
başka nerelerde var bi ses verin
Bilmiyorum ki bişey oldu kaldım öyle yaza uygun iple ördün mü bu mevsimde de güzel oluyor.Niye abla onlar çok güzeldi devam etseydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?