Düzenli Evimiz & Hayatımız

Tüm evi havalandırdım kapattım
Yatağımızı topladım
Wc leri yıkadım
Balkonları yıkadım
2 sepet çamaşır katladım yerleştirmedim birazdan inşallah
Tatlı yaptım
Çamaşır attım makineye
Bulaşık makinesini çalıştırdım bitti birazdan onu da yerleştircem
Elde yıkanacak bulaşıkları yıkadım
Tost makinesini temizledim detaylı

merhaba
sabah kahvaltıyı 8 buçukta balkonda yaptık.
eşim gitti.
Masayı topladım.
bulaşıkları makineye dizdim.
çöpü eşim attı,
çamaşır makinesini çalıştırdım,
yerleri süpürdüm.
lavaboları temizledim.
sehpaları sildim.
sonra umutla bahçeye indim,
umut uyudu.
yatırdım,
çamaşırı serdim çay içtim oturdum
sonra
eşim geldi çaya.
dinlenip gitti.
bulaşık makinesini çalıştırdım.
Öğlen atıştırdım bi şeyler. sonra umut uyandı muz püresi yedi.
bezini değiştim.
kuaföre gittim.
eşim götürdü.
bime gittik.
eve geldik.
ona yemek koydum yedi. Bulaşık makinesini boşalttım.
umutu yıkadım az önce.

şuan oturuyorum .

Ne yemek yaptınız kızlar ? Ben etli taze fasulye başkada bişey yapmadım yenmıyor zaten sıcakta
Ben taze fasulye ve bamya çok severim annemde yerim evimde asla pismez eşim asla yemez hani bazen yemekte olmaz o ama hiç yapmadgim için alma alışkanlığımda yok

Benim günüm sakin ve yavaş geçiyor aslında çok iş yaptım ama aklımda kileri yapmadim diye bişey yapamisim hissindeyim
Sabah uyandım kahvaltı hazırladım yedik
Mutfagi topladım bulaşıklari makineye attım
Çamaşır attım makineye
Bir posta katladim utulenecekler vardı ayırdım
Kahvaltı için dışardan börek aldım öğlen içinde çocuklar yine yedi yemek yapmadım
Akşamda dünden kalan sarma dolmam var
Tüm evi süpürdüm sildim tozları aldım
Şu an ikindi namazim ve ütü işim var yapmam gereken kızım uyudu oğlum uyanık canm.soguk kahve istiyor ama oğlumda uyusaydi çok güzel olurdu yoksa icirmez bana kendide içmez sadece ister ağlar en son döker klasik kahve maceramiz

Ne yemek yaptınız kızlar ? Ben etli taze fasulye başkada bişey yapmadım yenmıyor zaten sıcakta
Dünden kalan islim kebabıyla pilav vardı eşim onu yedi köfteleriyle pilav yer büyük oglanda kücügü de corba icer bende yogurtla granola yedim yemek azdı tekrar yemek yapmamak icin
Ben taze fasulye ve bamya çok severim annemde yerim evimde asla pismez eşim asla yemez hani bazen yemekte olmaz o ama hiç yapmadgim için alma alışkanlığımda yok
Sen kendin icin alıp pisirsen. Ben eşimin sevmediği yemekle benim sevmedigim yemegi aynı gün pisiriyorum ikimize de ayrı yemek yiyoruz

Eşim oyle az yemek yerki iki üç çeşit misafir olmasa yapmam yani hepsii kalır o yüzden onun sevdikelrinden gdyorum ben sevmedigim yemek yok denileblr

Arkadaşlar ben çabuk açıklıyorum bir ara granola bu meyveli kuru karisimlar denedim süt ile içilen gevrek gibi diyet içindir ya tok tutsun diye ama yok ben illa iki öğün öğlen akşam sıcak yemek yiyeyecm kahvaltidada misal zeytin peynir yoğurt ile doyan biri değilm sıcak veya yağlı bişey olacak günler uzun olunca sıkıntı oluyor bazen öğlene ne yesem ne yapsam şaşırıyormm

Sabah işlere balkonu yıkamayla başladım, sonra kahvaltı yaptım
Çamaşırları astım evi topladım süpürdüm, sildim, lavobayı, klozeti yıkadım
Markete gittim köy için alış veriş yaptım biraz
Gelince binadan komşum kahveye çağırdı oraya girdim eve çıkmadan balkonda kahve eşliğinde sohpet ettik
Eve çıktım namazımı kıldım
Bezelye yemeği yaptım, buzlukta mantı vardı onuda çıkardım haşladım
Bi taraftan eşimle benim valizleri hazırladım, oğlum kendi hazırlar
Sarma içi yaptım akşamdan sarma sarıcam yarın yolluk yanımıza alırız, bi termosta çay yaparım içeriz.
Şimdi yemek yedik oğlum arkadaşlarıyla sahile gidicekmiş bende mutfağı toplar
Sarmayı sararım , bide kek yaparsam süper olur
Prizleri ve dış kapıyı sildim anca bugün fırsatım oldu

Eşim oyle az yemek yerki iki üç çeşit misafir olmasa yapmam yani hepsii kalır o yüzden onun sevdikelrinden gdyorum ben sevmedigim yemek yok denileblr
Bende öyle az az yapıyorum canım malesef benimde esim ertesi güne yemiyo yemegi cogunlukla. Bi ara öğlen yemeğe geliyodu çalışırken her gün inan öglene tam bi tabaklık fazlası asla yok yemek yapıyodum. Aksama ayrı o kadar yorucuydu ki
Bu ara bende öyleyim doymak bilmiyorum bugun az yicem diyorum tamam az yiyorum cocuklar uyuyunca allah ne verdiyse onu ye bunu ye dün yemegi hem erken hem az yedim sonra cips yedim sonra eşimle dürüm söyledik dışardan onu yedim hemen bugun +1 kilo eklenmis bugunde o yüzden aksam granola yiyim dedim hem yemekte az suan canım biseyler yemek istiyo kendimi nasıl tutacaksam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…