Şimdiden düşündüğüm oO dönüş tam bir kaos oluyor ben yeni toparladm evi genel olarak
Aynen hep öyle yapıyorum bebekliğinden beri ahsene. Şükür çabuk atlatır ilaca falan gerek kalmaz
Kekik iltihap için iyi diyorlar doğru mu ? Pembe domatesin üstüne zeytinyağı ile hep serperimkekik de iyi geliyor swet çay içmeyi seviyorsa balla içebilir
Yok içmez onu. Su ve ayran dışında sıvı bişey içmiyor maalesefkekik de iyi geliyor swet çay içmeyi seviyorsa balla içebilir
Ben taze fasulye ve bamya çok severim annemde yerim evimde asla pismez eşim asla yemez hani bazen yemekte olmaz o ama hiç yapmadgim için alma alışkanlığımda yokNe yemek yaptınız kızlar ? Ben etli taze fasulye başkada bişey yapmadım yenmıyor zaten sıcakta
Kekik çok güçlü bir adet söktürücüdür bir kere denemiştimKekik iltihap için iyi diyorlar doğru mu ? Pembe domatesin üstüne zeytinyağı ile hep serperim
Dünden kalan islim kebabıyla pilav vardı eşim onu yedi köfteleriyle pilav yer büyük oglanda kücügü de corba icer bende yogurtla granola yedim yemek azdı tekrar yemek yapmamak icinNe yemek yaptınız kızlar ? Ben etli taze fasulye başkada bişey yapmadım yenmıyor zaten sıcakta
Sen kendin icin alıp pisirsen. Ben eşimin sevmediği yemekle benim sevmedigim yemegi aynı gün pisiriyorum ikimize de ayrı yemek yiyoruzBen taze fasulye ve bamya çok severim annemde yerim evimde asla pismez eşim asla yemez hani bazen yemekte olmaz o ama hiç yapmadgim için alma alışkanlığımda yok
Eşim oyle az yemek yerki iki üç çeşit misafir olmasa yapmam yani hepsii kalır o yüzden onun sevdikelrinden gdyorum ben sevmedigim yemek yok denileblrDünden kalan islim kebabıyla pilav vardı eşim onu yedi köfteleriyle pilav yer büyük oglanda kücügü de corba icer bende yogurtla granola yedim yemek azdı tekrar yemek yapmamak icin
Sen kendin icin alıp pisirsen. Ben eşimin sevmediği yemekle benim sevmedigim yemegi aynı gün pisiriyorum ikimize de ayrı yemek yiyoruz
Afiyet olsunKahveee.
Teşekkür ederim canmAfiyet olsun
Bende öyle az az yapıyorum canım malesef benimde esim ertesi güne yemiyo yemegi cogunlukla. Bi ara öğlen yemeğe geliyodu çalışırken her gün inan öglene tam bi tabaklık fazlası asla yok yemek yapıyodum. Aksama ayrı o kadar yorucuydu kiEşim oyle az yemek yerki iki üç çeşit misafir olmasa yapmam yani hepsii kalır o yüzden onun sevdikelrinden gdyorum ben sevmedigim yemek yok denileblr
Bu ara bende öyleyim doymak bilmiyorum bugun az yicem diyorum tamam az yiyorum cocuklar uyuyunca allah ne verdiyse onu ye bunu ye dün yemegi hem erken hem az yedim sonra cips yedim sonra eşimle dürüm söyledik dışardan onu yedim hemen bugun +1 kilo eklenmis bugunde o yüzden aksam granola yiyim dedim hem yemekte az suan canım biseyler yemek istiyo kendimi nasıl tutacaksamArkadaşlar ben çabuk açıklıyorum bir ara granola bu meyveli kuru karisimlar denedim süt ile içilen gevrek gibi diyet içindir ya tok tutsun diye ama yok ben illa iki öğün öğlen akşam sıcak yemek yiyeyecm kahvaltidada misal zeytin peynir yoğurt ile doyan biri değilm sıcak veya yağlı bişey olacak günler uzun olunca sıkıntı oluyor bazen öğlene ne yesem ne yapsam şaşırıyormm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?