- 28 Ekim 2022
- 9.422
- 27.184
- 478
- 29
Allah yardımcın yardımcımız olsunBende öyleydim ikinci doğunca bir kez daha anladım ilk cocugumun ne kadar zor bir bebek ve çocuk olduğunu uslu çocuk ve inatçı çocuk gerçekten aynı olmuyor ilki çok zorladı beni şu an 6 yaşında bebekten çok onunla uğraşmak zorunda kaliyorum
Teşekkür ediyorum Ayşencim.İyi ki doğmuş abla nice mutlu sağlıklı yaşları olsun
Gençsin tabii ki daha
Amiin İlknurcum teşekkürlerNice senelere saglıklı güzel uzun ömürleri olsun inşallah
Yürekten amin inşallah teşekkürler CandycimDoğum günü kutlu olsun pinhoş sağlıklı mutlu vatana millete ailesine hayırlı evlat olsun inşallah
İncindim be BonusPinhan bebeksi mi hissediyormuş hahajajaja
Sağolasın bacım
Teşekkürler PenyezcimHayırlı geceler
Atlaya zıplaya yarı gözüm kapalı okudum
Pinhan pinhoş oğlunun nice güzel yaşları olsun mutlu yıllar
Oğlumun Derinsucum teşekkür ediyorum.Pinhan doğum günü siiznmi oğlunuzun mi tam emin olamadım ama ikinizde iyiki doğdunuz nice güzel sağlıklı birlikte yaslariniz olsun inşallah
Teşekkür ederim Dolunaycım
Bende yokEki Görüntüle 3626763 sizde de şu köşedeki mavi butondan çıkıyor mu ?? Ok gibi olan
Çıkmıyor seda tarayıcı reklamı onlar.Eki Görüntüle 3626763 sizde de şu köşedeki mavi butondan çıkıyor mu ?? Ok gibi olan
Geldim geldim düşünüyorum bi yandan ödevi heyecan yaptımsweetgirlcandy nerdesin ula
Aldım kabul ettim bunu temizlenecekti dün calıstı kurutma makinesiBonus
Kurutma makinesi (filtresini vs) ve çamaşır makinesi (deterjan kısmı, lastiği vs) içini temizlemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?