Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yeni dönem hayırlı uğurlu olsun
Çocuklarımızı kalkan gibi korumaya almayı unutmayalım.

Sadece çocukları değil kendimizi de her gün bu şekilde korumaya almalıyız.

Ya Rabbi görünür görünmez kazalardan belalardan, her türlü hastalıktan, kötü insanların şerrinden, kötü arkadaş ve öğretmenden, başımıza gelebilecek olan her türlü afetten çocuklarımızı ve bizleri, mübarek ayetlerin duaların hürmetine Hafız isminle koruyup muhafaza eyle

Bismillahillezi duasını
Ayetel kürsi sonu 7 defa tekrarlanarak
Tevbe suresi son iki ayetini okuyup Allaha emanet ediyoruz

Bonus

penyez83

Efser

Aktif Lora

sweetgirlcandy

Limonsuzzcay

Pinhan

papatyamm

Gonulmeyvesi

Nane Limon Kabugu

-Hayal

HeySero

ilknurrr22

Umutun Annesi

S selin18

mavibaloncuk

Derinsu4747

Eslinna

Lidlaylim

Feraceli

dolunaybekler

A R Y A

O _okyanus

Hayırlı sabahlar

Okula başlayanlara hayırlı, başarılı eğitim yılı olur inşallah Allah zihin açıklığı versin
Ailelere de kolaylıklar diliyorum
Allah çocukları ve hepimizi görünür görünmez tüm kötülüklerden kazadan beladan kötü niyetli insanlardan uzak etsin, Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın

Allah razı olsun canım
Okula koydum geldim yavruları...
İçim buruk baya.
Okul düzenli hayat bu durumu seviyorum ama evde olma hallerini de seviyorum.
Korkuyorum dışarıda olmalarından.
Şimdi oğlum da başladı, çok küçük gözümde.
6 saat nasıl durur, düşer mi eder mi.
Allaha emanet artık hepsi.
İyi insanlarla karşılaşsın emin ellerde olsunlar, ayaklarına taş bile değmesin tüm evlatlarımızın.

Yalnızlığın tadını çıkarıp alışacağım günler gelsin benim de

hayatımızda iyikide bir okul rütini var inanın benim üzerimde etkisi çok 3 çocuktan sonra alışkanlıkmı hemen beni düzene sokuyor
yaz beni ruhumu darma duman ediyor sanırım
Rutin nimettir diye boşa demiyorlar. Ben bunu depremde anlamıştım. Bakalım okul hayatı nasılmış Allâh kısmet ederse bu sene göreceğim kızım sabah uyandığından beri okul saatini bekliyor inşallah hep böyle hevesli olur. Biraz fazla uyusaydın erken kalktın diyorum uyuyamadım ki diyo heyecandan

Allah razı olsun canım
Allahım korusun hepsini. Sağlıklı hayırlı başarılı nice yılları olsun. Rabbim bizlere bakıp ilgilenebilecek sağlığı da nasip etsin inşallah

aynen canım ben hep örnek veriyorum günlük namaz rütini var, gerçek hayat dünya hep bir düzeni var insanıoğlu bunu bozmak istesede hep doğa rütiniyle direnişte.
ilkgünler öyle olur sonra düzenine geçer canım benim kız bile liseye başladı dörtten beri ayaktaydı

Yağmur yağıyor, hava kapalı, ev loş.
İçim sıkıldı.
Geldiğimden beri yatıyorum (regl sıkıntısı)
Yapıcak işlerim var.
Az daha vakit geçsin kalkarım.
Bi ağlayasım var. Gökyüzü de ağlıyor.
Şehitlerimiz de varmış, ah ne desem.........
Yine kol kanat kırdılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…