İnşallah sonuçlar temiz çıkarTeşekkür ederim ablacım, 1 yıl önce bir ameliyat sürecim oldu yine de yakın takipteydim.
Bugün moralim baya bozuldu, sonuçlar beklediğimiz gibi gelmedi. Biyopsi olacağım.
Geç oldu ama olsunGünaydın kızlar
Bugün benim doğum günüm
Günaydın mutlu haftalar
Herkes iyimi benim işler çok yoğundu bahçe isim bitti sayılır kışlık hazırlıklar bitti şükür
Köklü ev temizliğine başlıyorum bugün halıları yıkaya vericem gelip alacaklar bekliyorum
Sizler nasılsınız sağlık sıhhat inşallah herşey yolundadır kızlar canlar ❤⚘ ❤
Eki Görüntüle 3654065
Geçmişi okumadım öncelikle bunu yazayım
Kim canini sıktı onuda bilmiyorum bildiğim tek şey Bonusum bu konudaki hassasiyetin
Aynen dediğin gibi profilde filistine yapılan soykırımı paylaştıkça bizler arap sevici olduk
Hiç unutmuyorum benim bi paylaşımına yapılan algıları bana yapılan hakaretler ... çocuklar ölüyor dediğimde hiç üzülmem diye yazıldı büyüyünce hamas olucak iyi oldu diye yazıldı en acısı ise dua grubunda olupta o kişilerle ters düşmemek için beğeni yapanlar oldu
Gidin siz salavat okuyun lanet edin sizin yeriniz burası değil diyenler oldu
Buna rağmen soykırımın başından beri dua konuları açtım
@penyez83 canımla birlikte ne okuyalım hadi şu dua da Esnada olsun diye bir sürü konular açıldı sağolsun okumalara katilan pek çok arkadaş oldu
Allah razı olsun her duada sen vardın Bonusum senle de fikir alış verişi yaptık penyezimin konuları vardı
Şükür Elhamdülillah birlikte dualar yaptık Rabbim inşallah yok etsin bir an evvel o katilleri
Ve bu tepkileri yapanlar insan hakları çocuk hakları kadın hakları yasam hakkı hatta hayvan hakkı diye sözde hakları savunan ama ölen çocuklara iyi oldu diyenleri bilge ilim okumuş yazmış bu dünyaya bir dünya katkısı olmuşkk üyeleri hanı biz yobazsız cahiliz ya onlar çok ilerideler ya neyse
Hele biri vardı bazı kesimi rahatsız edicem ama olsun zafer işareti yapıp her gün ama her gün foto attı ramazan ayında bile Allah kalplerine ilham versin ne diyeyim
Yazacak olsam çok yazarım ama malum bu sayfa çok takip ediliyor biri çıkar şimdi ters laf eder sayfanın huzuru kaçmasın yazan olursada cevap vermiyelim ama cidden doluyum
Bonusum sen üzülme yeter❤
Geçmiş olsun canımOrtopedi dr bel fıtığı teşhisi koymuştu
Sabah fizik Dr randevum vardi. Zaten öncesinde röntgen mr çekildi. İlaçları kullanıyorum. Geçmeyeceğini düşündüğümden fizik tedavide olayım diye gitmiştim.
Dr kağıt verdi bu hareketleri yapın dedi. Fizik tedavi için 15 Nisan 2026 gün verdiler
Sinüzitten çok çeken biri olarak havalar soğudu kafanı sıcak tut ablabaşım ağrıyo , heralde sinüzit oldum
Ortopedi dr bel fıtığı teşhisi koymuştu
Sabah fizik Dr randevum vardi. Zaten öncesinde röntgen mr çekildi. İlaçları kullanıyorum. Geçmeyeceğini düşündüğümden fizik tedavide olayım diye gitmiştim.
Dr kağıt verdi bu hareketleri yapın dedi. Fizik tedavi için 15 Nisan 2026 gün verdiler
sağol canım benimde daha öncede olmuştu ağrısını biliyorum saç kurutmayı pek sevmiyorum ama kışın en azından kurutmam lazım ondan oluyo herhalde , doktora çıktım az önce antibiyotik yazdı birde buhar al sıcak suya koy iyi gelir sinüslerin boşalması lazım o ağrı yapar diyo, papatya çayını demleyip buharınamı durucam onu bilmiyodumSinüzitten çok çeken biri olarak havalar soğudu kafanı sıcak tut ablasaçların ıslak kalmasın rüzgardan koru kendini.
Çok zorlarsa papatya çayıyla buhar yap yüzüne geçmiş olsun
İlk defa akşama ne pişirsem diye düşünüyorum bulamadım ya bugün dondurucu da boşalmış
Ayda yılda bir işteİlk defa mı gerçekten
İşte karşılaştığımız için selam verecek te önce belli ediyor kendini.Napcan teyze parmagımı deseydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?