- 20 Mayıs 2024
- 1.469
- 8.061
- 78
Evet papatya çayını demleyip kafana havlu koy durabildiğin kadar buharda yüzünü tut. Sonra sıcak buharlı bi duşa gir rahatlatırsağol canım benimde daha öncede olmuştu ağrısını biliyorum saç kurutmayı pek sevmiyorum ama kışın en azından kurutmam lazım ondan oluyo herhalde , doktora çıktım az önce antibiyotik yazdı birde buhar al sıcak suya koy iyi gelir sinüslerin boşalması lazım o ağrı yapar diyo, papatya çayını demleyip buharınamı durucam onu bilmiyodum
Benim komşular hep o teyzelerden oluşuyorİşte karşılaştığımız için selam verecek te önce belli ediyor kendini.
Zaten değişik bi teyze ilaçları fazla kaçırmış gibi hani hep tiye alırız ya onun canlısı
evde kuru papatya vardı akşam yaparımEvet papatya çayını demleyip kafana havlu koy durabildiğin kadar buharda yüzünü tut. Sonra sıcak buharlı bi duşa gir rahatlatır
Çok çektim ondan geçmiş olsun başını kış boyu üşütmemeye çalış yünlü örtü şal takabilirsen en iyisi hiç olmadı bere bile olurbaşım ağrıyo , heralde sinüzit oldum
sağol canım , ben hep akşam duş alıp yatıyorum saçımıda pek kurutmam ondan oldu sanırımÇok çektim ondan geçmiş olsun başını kış boyu üşütmemeye çalış yünlü örtü şal takabilirsen en iyisi hiç olmadı bere bile olur
sağol canım , ben hep akşam duş alıp yatıyorum saçımıda pek kurutmam ondan oldu sanırım
ama bundan sonra dikket edicem çok kötü bi baş ağrısı yapıyo özellikle yere eğilince , namaz kılarken mesela çok zonkluyo resmen ,Allah herkese şifalar versin ( yazdıklarım sana özel bişey değildi genel olarak hepimiz içindi , kırdıysam özür dilerim
hakkını helal et lütfen )
hacamat bende istiyorum , bi arkadaşım yapıyo alemdağında oturuyo bizim burda annesi var oraya gelince haber vericekHelal olsun abla.
Yün örtüyü unutma ben onunla ve baş hacamatıyla biraz aştım.
Şu an da çok ihtiyacım var hacamata ilk fırsatta gidicem inşallah
İlk sefer başa yapılmıyor evet ikinciye yaptırırsın kansızlıkla ilgisi yok ki damardan kan alınmıyor sonuçtahacamat bende istiyorum , bi arkadaşım yapıyo alemdağında oturuyo bizim burda annesi var oraya gelince haber vericek
ilk genel bi vücuttan yapıyo öyle söylemişti kan değerlerin iyiyse yaparız demişti tahlillerimi ona gönderdim baktı iyiymiş
dinliyorumm.. çok güzelmiş..Bir güzellik de ben bırakayım tam havaları Sedat Anar'ın
ay ağlarımmmYalnız kalınca açıyorum bu fon müziğini, birkaç dakika da olsa ruhuma hep iyi gelir.
zamanında yaptırdım başıma kadarhacamat bende istiyorum , bi arkadaşım yapıyo alemdağında oturuyo bizim burda annesi var oraya gelince haber vericek
ilk genel bi vücuttan yapıyo öyle söylemişti kan değerlerin iyiyse yaparız demişti tahlillerimi ona gönderdim baktı iyiymiş
Ben de kaçırmışım çok pardon.. Allah sağlıklı huzurlu bereketli nice güzel yaşlar almayı nasip etsin tümmm sevdiklerinle beraberce
Amin inşallah Sagolun kızlarGeç oldu ama olsunDoğum günün kutlu olsun canım nice nice güzel senelere
Geçmiş olsun ablabaşım ağrıyo , heralde sinüzit oldum
düzenli yaptırılmazsa yok bir faydası bilin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?