Düzenli Evimiz & Hayatımız

Evet papatya çayını demleyip kafana havlu koy durabildiğin kadar buharda yüzünü tut. Sonra sıcak buharlı bi duşa gir rahatlatır

Çok çektim ondan geçmiş olsun başını kış boyu üşütmemeye çalış yünlü örtü şal takabilirsen en iyisi hiç olmadı bere bile olur
sağol canım , ben hep akşam duş alıp yatıyorum saçımıda pek kurutmam ondan oldu sanırım
ama bundan sonra dikket edicem çok kötü bi baş ağrısı yapıyo özellikle yere eğilince , namaz kılarken mesela çok zonkluyo resmen ,Allah herkese şifalar versin ( yazdıklarım sana özel bişey değildi genel olarak hepimiz içindi , kırdıysam özür dilerim
hakkını helal et lütfen )

Helal olsun abla.
Yün örtüyü unutma ben onunla ve baş hacamatıyla biraz aştım.
Şu an da çok ihtiyacım var hacamata ilk fırsatta gidicem inşallah

Helal olsun abla.
Yün örtüyü unutma ben onunla ve baş hacamatıyla biraz aştım.
Şu an da çok ihtiyacım var hacamata ilk fırsatta gidicem inşallah
hacamat bende istiyorum , bi arkadaşım yapıyo alemdağında oturuyo bizim burda annesi var oraya gelince haber vericek
ilk genel bi vücuttan yapıyo öyle söylemişti kan değerlerin iyiyse yaparız demişti tahlillerimi ona gönderdim baktı iyiymiş

İlk sefer başa yapılmıyor evet ikinciye yaptırırsın kansızlıkla ilgisi yok ki damardan kan alınmıyor sonuçta

Bir güzellik de ben bırakayım tam havaları Sedat Anar'ın

dinliyorumm.. çok güzelmiş..
hepinize selam olsun..
akşam çorba pişrmedim
lavabo ovdum
tuvalet masamı düzenledim
ortalığı düzenledim şöyle
çöpleri attım valla yetti :)
akşamdan akşama olunca anca...

adını anımsayamadım biyopsi alınacak arkadaşım Allah iyi haberlerle müjdelesin inşaallah

zamanında yaptırdım başıma kadar
hacemat düzenli yaptırılmazsa yok bir faydası bilin

düzenli yaptırılmazsa yok bir faydası bilin

Sıkıntısı azdır insanın 1 kere de bile şifa bulabilir.
Sıkıntısı çoktur üçlemesi hatta tedavi şeklinde daha çok yaptırması gerekebilir.

Temizlenen her şey gibi kan da yeniden kirlenir birikim olur bu doğal süreç önemli olan ilaçsız idare edebilmek.
Tek seferde her şeye çözüm olan hiç bir yöntem yok ki bu olsun.

Hacamatı yapan kişi, alınan niyet, yasak günler, perhiz, dinlenme bunlarda hacamatın iyi gelmemesine ya da yeterli olmamasına neden oluyor.

Şimdi benim omzumdaki yırtığa iyi gelemez kasın dikilmesi gerek çünkü.
Ama orda kan akışınını tazeleyebilir ağrıya yardımcı olur hele de baş için biriken bütün her şeyi alıyor bazen anca 3 kerede temizleniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…