sağol hayal , sen nasılsın bulantıların azaldımıGeçmiş olsun abla
çok geçmiş olsunsağol hayal , sen nasılsın bulantıların azaldımı
benim kızım 27 haftalık oluyo cuma günü bide hasta oldu bizden geçti muhtemelen ,
dün öğlen izin aldım onu dr a götürdüm serum taktılar bide antibiyotik verdi onun içebileceği
bugün daha iyiyiymiş konuştuk
sağolun, Allah razı olsunçok geçmiş olsun
Yok abla aynıyım maalesef hala ilaç kullanıyorum. Saçma sapan kokular geliyor burnumasağol hayal , sen nasılsın bulantıların azaldımı
benim kızım 27 haftalık oluyo cuma günü bide hasta oldu bizden geçti muhtemelen ,
dün öğlen izin aldım onu dr a götürdüm serum taktılar bide antibiyotik verdi onun içebileceği
bugün daha iyiyiymiş konuştuk
amin canım benimYok abla aynıyım maalesef hala ilaç kullanıyorum. Saçma sapan kokular geliyor burnuma
Geçmiş olsun abla inşallah biran önce atlatır. Tamda kışa denk geldik. Sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah
Yok abla aynıyım maalesef hala ilaç kullanıyorum. Saçma sapan kokular geliyor burnuma
Geçmiş olsun abla inşallah biran önce atlatır. Tamda kışa denk geldik. Sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah
amin gönül Allah razı olsun
Gönül değil abla ben baloncukamin gönül Allah razı olsun
sen nasılsın oğlun nasıl
Sabah kahvaltıdan sonra mutfağı topladım bulaşıkları yıkadım
Evi detaylı süpürdüm tozları aldım
Wc lavabolari yıkadım el havlularını değiştirdim
Mutfak dolabının en üstünü silmeyi ertelemiştim bugün merdivenle çıkıp detaylı sildim daha önce silmiştim tekrar bi sildim streşle örttüm çok iyi oldu bakalım kolaylık olacak mı ilk deneme
Aspiratörü temizledim
Dolap kapaklarını dıştan sildim
Ocağı detaylı sildim
Tezgah arası fayansı köpükleyip sildim
Buzdolabını çekip üstünü yanlarını cifleyip sildim, yer zeminini de sildim geri yerine yerleştirdim
Çamaşır makinesini çekip aynı şekilde her tarafını cifleyip temizledim zeminini sildim geri yerine yerleştirdim giderini temizledim toz kıl biriken yeri açıp temizledim birşey yokmuş küçük kıl birikintisi çıktı 1 yıldır temizlememiştim gayet temizmiş
Mutfak dolaplarinin ayak kısmını kapatan yeri açıp dolap altlarını temizledim
Yer zeminini komple sildim ve halısını serdim bitti ama yoruldum
Şimdi bi kahve keyfi
21+5 oldu ablaamin canım benim
senin kaç haftalık oldu hep soruyorum ama unutuyorumburçlar ve yaşlar işine döndü
Bi ara ellerim kokuyordu bonus yıkıyorum geçmiyor sabun mu yapıyor diye değiştirdik hala aynı kokuyu alıyordum. Eşimdende aynı koku geliyordu adamdan tiksinmiştim neyse ki o geçti ama durduk yere acık havada bile kötü kokular geliyor burnuma. Yasamayan bilmiyor anlamıyor maalesefTİksindiğim kokuyu eltimin ufak oğlundan aldığım için uzun süre çocuğu sevemedim basit bir şey değil ne diyim çoğu gitti
Sağol kuzum amin inşallah
benim kafa hepten gitmişGönül değil abla ben baloncuk
maşallah senin bebişte baya büyümüş21+5 oldu abla
Ay bu bende de olurdu. Berbat bişey yaBi ara ellerim kokuyordu bonus yıkıyorum geçmiyor sabun mu yapıyor diye değiştirdik hala aynı kokuyu alıyordum. Eşimdende aynı koku geliyordu adamdan tiksinmiştim neyse ki o geçti ama durduk yere acık havada bile kötü kokular geliyor burnuma. Yasamayan bilmiyor anlamıyor maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?