Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kızlar dün turşu malzemelri aldım yarına da Bebek görmeye gelecek olan bir grup komşu var
Bugün hem temizlik yapmam hemde ikramliklari hazırlamam laizm gel görünki uykuusuzum
Canım ikramlık uğraşma bence. Bebek zorlar zaten. Ya 1 çeşit yap ya da alabilirse eşin alsın. Bebek görmeye uzun oturulmaz zaten. Hatta kendileri getirse daha iyi

Sağol iyiyim.
Umutla vaktim geçiyor .
Gerçi eşimde daha işe girmedi.
Oda araştırıyor.
Yakında girer
gün geçiyor hayat devam ediyor.
Genelde sakinim normalde de öyleyim.
Her şeyi kafama taksam şimdiye hasta olurdum heralde.
sen nasılsın ??

Canım ikramlık uğraşma bence. Bebek zorlar zaten. Ya 1 çeşit yap ya da alabilirse eşin alsın. Bebek görmeye uzun oturulmaz zaten. Hatta kendileri getirse daha iyi
Ya mesela gerçekten misafirlikte bir veya 2 çeşit yapanlara helal olsun diyorum. Bana denk geliyor hiçte aaa az yapmış falan demiyorum. Ama ben sırf birilerine ayıp olur diye en az 4 çeşit yapıyorum akşam yemekten sonra gelince bile

Ben senin sondan bir önceki cümlenim seda :)

Umutun bebek görmesinde geçen kış
Zaten bir kaç çeşit kurabiye yi annem yapmıştı.
Arada gelen bir iki misafir başka çeşit yiyecek getirmişti.
Ani haber verip gelenede hazır aldık bi iki üç çeşit.
ben o günlerde bi elimle pasta dizip bi elimde umutu kucağımda tutardım mecbur.
Annemin evi uzak
Ablamında uzak her zaman gelemeselerde arada bi geliyorlardı .
Lohusalıktan sonra .
Kayınvalidem ve görümcem genelde misafir geldikten sonra gelirler.

Norma zamanlarda evet ben de yapıyorum ama bebek görmesine geliyorlar. Bi tatlı bi kahve bile yeter.

Ya be senin kayınvalidene falan çok sinir oluyorum. Yazdıklarını birleştirince bi sinir basıyor.

Kızlar dün turşu malzemelri aldım yarına da Bebek görmeye gelecek olan bir grup komşu var
Bugün hem temizlik yapmam hemde ikramliklari hazırlamam laizm gel görünki uykuusuzum
Eski üye değil miydin niye yeni üye oldun, nasıl oldu bu kusura bakma yazmışsanda kaçırmışım merak ettim

yemekten sonra gelene 4 çeşide ne gerek var sero kendine işmi arıyosun
ben akşam çaya gelenlere bi çeşit tatlı yapabilirsem yapıyorum, birde çerez koyarım sonrasındada yazsa dondurma kışında meyve falan yeter bence

Brnce de mantıklı olan bu ama heralde annemden kalma bişey sanırım abla ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…