- 20 Mayıs 2024
- 1.504
- 8.205
- 78
Böyle söyleyip gaza mı getiriyorlar yaniYa bu evdeyken erkeklerin standart cümlesi sanırım. Yani şuan benim kızım büyük olduğu için duymuyorum tabi ama geçen yıllarda çok duyardım. Annelik zor annelik zor diye
İş yaparken izliyorum 1.25 deÇok yavaşsınnnnn x2 izlesene
Gelen ikramıyla gelsin yorma kendiniKızlar dün turşu malzemelri aldım yarına da Bebek görmeye gelecek olan bir grup komşu var
Bugün hem temizlik yapmam hemde ikramliklari hazırlamam laizm gel görünki uykuusuzum
Canım ikramlık uğraşma bence. Bebek zorlar zaten. Ya 1 çeşit yap ya da alabilirse eşin alsın. Bebek görmeye uzun oturulmaz zaten. Hatta kendileri getirse daha iyiKızlar dün turşu malzemelri aldım yarına da Bebek görmeye gelecek olan bir grup komşu var
Bugün hem temizlik yapmam hemde ikramliklari hazırlamam laizm gel görünki uykuusuzum
Sen nasılsın seda. Merak ediyorum normal hayatında da hep böyle sakün misin. Bazen imreniyorum bu haline senin. Çünkü ben hiç böyle biri değilim. Sen sanki hep mutlusun gibi maşallah diyelim inşallah öylesindir ve daim olsun
Hafta içi genelde bir halta yaramasakta anlıyoruz siz büyük iş yapıyorsunuz demeye çalışıyorlar bence. Ki benim eşim öyle biraz gazlıyor kendinceBöyle söyleyip gaza mı getiriyorlar yani
Ya mesela gerçekten misafirlikte bir veya 2 çeşit yapanlara helal olsun diyorum. Bana denk geliyor hiçte aaa az yapmış falan demiyorum. Ama ben sırf birilerine ayıp olur diye en az 4 çeşit yapıyorum akşam yemekten sonra gelince bileCanım ikramlık uğraşma bence. Bebek zorlar zaten. Ya 1 çeşit yap ya da alabilirse eşin alsın. Bebek görmeye uzun oturulmaz zaten. Hatta kendileri getirse daha iyi
Ben senin sondan bir önceki cümlenim seda :)Sağol iyiyim.
Umutla vaktim geçiyor .
Gerçi eşimde daha işe girmedi.
Oda araştırıyor.
Yakında girer
gün geçiyor hayat devam ediyor.
Genelde sakinim normalde de öyleyim.
Her şeyi kafama taksam şimdiye hasta olurdum heralde.
sen nasılsın ??
Norma zamanlarda evet ben de yapıyorum ama bebek görmesine geliyorlar. Bi tatlı bi kahve bile yeter.Ya mesela gerçekten misafirlikte bir veya 2 çeşit yapanlara helal olsun diyorum. Bana denk geliyor hiçte aaa az yapmış falan demiyorum. Ama ben sırf birilerine ayıp olur diye en az 4 çeşit yapıyorum akşam yemekten sonra gelince bile
Ya be senin kayınvalidene falan çok sinir oluyorum. Yazdıklarını birleştirince bi sinir basıyor.Umutun bebek görmesinde geçen kış
Zaten bir kaç çeşit kurabiye yi annem yapmıştı.
Arada gelen bir iki misafir başka çeşit yiyecek getirmişti.
Ani haber verip gelenede hazır aldık bi iki üç çeşit.
ben o günlerde bi elimle pasta dizip bi elimde umutu kucağımda tutardım mecbur.
Annemin evi uzak
Ablamında uzak her zaman gelemeselerde arada bi geliyorlardı .
Lohusalıktan sonra .
Kayınvalidem ve görümcem genelde misafir geldikten sonra gelirler.
Eski üye değil miydinKızlar dün turşu malzemelri aldım yarına da Bebek görmeye gelecek olan bir grup komşu var
yemekten sonra gelene 4 çeşide ne gerek var sero kendine işmi arıyosunYa mesela gerçekten misafirlikte bir veya 2 çeşit yapanlara helal olsun diyorum. Bana denk geliyor hiçte aaa az yapmış falan demiyorum. Ama ben sırf birilerine ayıp olur diye en az 4 çeşit yapıyorum akşam yemekten sonra gelince bile
Napim huy olarak öyle.Ya be senin kayınvalidene falan çok sinir oluyorum. Yazdıklarını birleştirince bi sinir basıyor.
Bence de yetsin zaten yetmeli ama benim kendime garezim varNorma zamanlarda evet ben de yapıyorum ama bebek görmesine geliyorlar. Bi tatlı bi kahve bile yeter.
Brnce de mantıklı olan bu ama heralde annemden kalma bişey sanırım abla yayemekten sonra gelene 4 çeşide ne gerek var sero kendine işmi arıyosun
ben akşam çaya gelenlere bi çeşit tatlı yapabilirsem yapıyorum, birde çerez koyarım sonrasındada yazsa dondurma kışında meyve falan yeter bence
Seda valla herşeye ne kadar anlayışlısin olumlusun hep arkadaş olalimmiNapim huy olarak öyle.
İdare ediyorum.
yapacak bir şey yok.
Seda valla herşeye ne kadar anlayışlısin olumlusun hep arkadaş olalimmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?