Kötü örnek olma kardeşlereBence de yetsin zaten yetmeli ama benim kendime garezim var
Sen ne taraftasın tek çeşit mi bol çeşit miKötü örnek olma kardeşlere
Çok geçmiş olsun kaçırmışım burayı Allah şifa versinAllah razı olsun canımbeyin tümöründen çok uzun geçen bir ameliyat oldum
Geçmiş olsun feraceli niye streslisin ekstra bisey mi olduHayırlı günler hanımlar ne yapıyorsunuz Nasılsınız ben iyi ki hafta sonu eşimin engellemelerine rağmen iş yapmışım Çünkü Kayınvalidemin kız kardeşleri ve onların kızları gelinleri vesaire toplanıp bize gelmek istediler çok fazla işim yok bir tatlı yapacağım anlaştık Herkes bir şey getirecek Ben de tiramisu yapmayı düşünüyorum ama temizlik yapmam lazım bu aralar çok stresliyim saçım ve yüzüme kadar artık egzamam vurdu uykusuzluk yorgunluk
Benimde yapasım gelmez eşim evdeyken sallana sallana is yaparım ama simdi hafta sonları Ardanın futbolu oldugu icin onlar gitmeden isimi bitiriyorum ki onlar gidince kafamı dinleyim diyeAy ben de 3 hiç yapamam ya
Hatta o varken daha çok dağılıyo sanki
Seda hic sinirlenmiyo musun ya@Limonsuzzcay Ona görünürsen işte hal hatır sorup denk geldiğinde yemek verirsen
Buraya indiğinde de servis ikram mevcut olursa onun gözünde iyisindir .
Zaten bu dediklerimi yapıyorum.
Geçen izlediğimde 50 den sonrasını puhudan izlemiştim bende tadı kaçıyor reklam çıkıyor ama değer ya-Hayal istanbullu geline devam mı.
50.bölümden sonra youtube da yok ve normal tarayıcıdan izlemek hevesimi kaçırıyor
Benim ki 1 saati buldu limonsuz baya baktı inceledi. Bebişlerde yakınmış baksana kilosuBugün 21.2 günlük
Benim de bazı kokulara hassasiyetim oluyor. Özellikle ağır , baharatlı ve kötü kokularaBen de dün girdim canım şükür herşey yolunda dedi. Ama 15/20 dakika sürdü daha uzun bekliyordum.
Dünden beri görememiştim sen yazınca iyice bakıp buldumEFW 405 g yazıyor
Biz yaptık herkes yapsın
Benimde sezeryan olacak kendim öyle istiyorum bakalım ne zaman olursaEvet abla yakınkısmet olursa benimki önce doğar sezaryen olduğu için.
Aynı bina olunca işteÇok geçmiş olsun kaçırmışım burayı Allah şifa versin
Geçmiş olsun feraceli niye streslisin ekstra bisey mi oldu
Benimde yapasım gelmez eşim evdeyken sallana sallana is yaparım ama simdi hafta sonları Ardanın futbolu oldugu icin onlar gitmeden isimi bitiriyorum ki onlar gidince kafamı dinleyim diye
Seda hic sinirlenmiyo musun yane yapcam be dedigin olmuyo mu
Kız maşallah deyin kadınaSeda hic sinirlenmiyo musun ya
Hakettiği kadarSen ne taraftasın tek çeşit mi bol çeşit mi
Kız maşallah deyin kadına
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun kaçırmışım burayı Allah şifa versin
Geçmiş olsun feraceli niye streslisin ekstra bisey mi oldu
Benimde yapasım gelmez eşim evdeyken sallana sallana is yaparım ama simdi hafta sonları Ardanın futbolu oldugu icin onlar gitmeden isimi bitiriyorum ki onlar gidince kafamı dinleyim diye
Seda hic sinirlenmiyo musun yane yapcam be dedigin olmuyo mu
Tv den tarayıcıdan açamadım telden izliyorum ondan sanırım zevkli gelmiyorGeçen izlediğimde 50 den sonrasını puhudan izlemiştim bende tadı kaçıyor reklam çıkıyor ama değer ya
Kız biz kocalarımızla aynı evde küs kalıyozAynı bina olunca işte
Küste kalınamaz ki,
Ben hep telefondan izliyorum tv den izleyince zevk alamıyorum assffjklTv den tarayıcıdan açamadım telden izliyorum ondan sanırım zevkli gelmiyor
Ben hep telefondan izliyorum tv den izleyince zevk alamıyorum assffjkl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?