Düzenli Evimiz & Hayatımız

Allah razı olsun canım beyin tümöründen çok uzun geçen bir ameliyat oldum
Çok geçmiş olsun kaçırmışım burayı Allah şifa versin
Geçmiş olsun feraceli niye streslisin ekstra bisey mi oldu
Ay ben de 3 hiç yapamam ya
Hatta o varken daha çok dağılıyo sanki
Benimde yapasım gelmez eşim evdeyken sallana sallana is yaparım ama simdi hafta sonları Ardanın futbolu oldugu icin onlar gitmeden isimi bitiriyorum ki onlar gidince kafamı dinleyim diye
@Limonsuzzcay Ona görünürsen işte hal hatır sorup denk geldiğinde yemek verirsen
Buraya indiğinde de servis ikram mevcut olursa onun gözünde iyisindir .
Zaten bu dediklerimi yapıyorum.
Seda hic sinirlenmiyo musun ya ne yapcam be dedigin olmuyo mu

-Hayal istanbullu geline devam mı.
50.bölümden sonra youtube da yok ve normal tarayıcıdan izlemek hevesimi kaçırıyor
Geçen izlediğimde 50 den sonrasını puhudan izlemiştim bende tadı kaçıyor reklam çıkıyor ama değer ya
Benim ki 1 saati buldu limonsuz baya baktı inceledi. Bebişlerde yakınmış baksana kilosu
Evet abla yakın kısmet olursa benimki önce doğar sezaryen olduğu için.
Benimde sezeryan olacak kendim öyle istiyorum bakalım ne zaman olursa

Aynı bina olunca işte
Küste kalınamaz ki,

Çok teşekkür ederim

İyi akşamlar...

Akşamı ettik.
Eşim geldi yemek yedik.
mutfak topladım.
Çöp attım.
Çayı getirdim.
İçiyoruz.
Kek istemişti onuda yaptım.
Görümceme yeni ev bakıldı.
Almışlar.
3+1 e gitmek istedi.
Şimdiki oturduğu 2+1 yeni bebek doğacağı
için sığmam dedi .
Semt aynı ama dışı gibi oldu.
Yani bir iki sokak ilerde...
doğum olmadan taşınır galiba.

Seda_2727

Senden daha uzun süredir evliyim sabır tabiki çok önemli basit şeyleri mesele yapıp uzatmakla ömür geçmez huyunu bilince idare ederiz hem eşi hem ailesini.

Ammaaaaa ya seninki gibi bir eş ya da benimki gibi bir kv olması şartıyla.

Yanlış anlama sana sabırsızsın demiyorum. Sen çok idare ediyorsun eş ailesini evinizin huzuru, eşinin hatırı için ama büyük sebeplerin var eşin destek sana.

Eşin bi müddet geç geldi mesela ne kadar huzursuz oldun oda oldu (ki doğrusu bu) çözüme gitti Allah bozmasın aranızı bol bol maşallah dedim. Eş arasına çok nazar değer çünkü

Bunu göremeyen o kadar çok kadın var ki... kadın geç geldi diye hayıflanacak adam da "haklısın böyle görüşemiyoruz" diyecek nerdeeee

"Çalışıyorum kızım keyfime mi duruyorum" "bi çocuğu idare edemiyosun" ya da "senin gibi evde boş oturmuyorum" desin bakalım sabırlı olur muydun.

Ya da senin hakkında annesi ile konuşsun, annesi de senin hakkında oğluyla konuşsun, çirkin konuşmalar yaşansın, seni aileye hizmetçi etsin, bu ve benzeri durumlarda da idare edilmiyor sabredilmiyor

Yani demem o ki hiç bir şey sebebsiz olmuyor istisnalar dışında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…