Hangi yönden ??Bayağı sessiz buralar
Yani topikte çok yazan yok onu demek istedimHangi yönden ??
İş niye yapamıyon kız. Ben de eşim evdeyken iş yapasım gelir aksineSelam canlar. Eşim evde olunca giremiyorum. İş de yapamıyorum her yer dağıldı iyice .
Ay ben de 3 hiç yapamam yaİş niye yapamıyon kız. Ben de eşim evdeyken iş yapasım gelir aksine
Galiba benimki şey.. Bak ben her gün böyle iş yapıp yoruluyorum demek hahahahAy ben de 3 hiç yapamam ya
Hatta o varken daha çok dağılıyo sanki
Bugün 21.2 günlükmaşallah senin bebişte baya büyümüşayrıntılı ulturosana girdinmi ? biz 21 de girmiştik
aranızda 5 hafta varmış
Limonsuzzcay senden sonramıydı
Benim de bazı kokulara hassasiyetim oluyor. Özellikle ağır , baharatlı ve kötü kokularaEvet abla geçen perşembe girdim detaylıya çok şükür her şey yolunda
Yaşamayan anlamıyor sero geçen arkadaşa anlatıyorum gülüyor
Dünden beri görememiştim sen yazınca iyice bakıp buldumFetal ağırlık 402 gr yazıyor abla raporda
Biz yaptık herkes yapsınAlmaz mıydın bir dal
Çok mantıklıGaliba benimki şey.. Bak ben her gün böyle iş yapıp yoruluyorum demek hahahah
16.bölümdeyim sezon finali-Hayal istanbullu geline devam mı.
50.bölümden sonra youtube da yok ve normal tarayıcıdan izlemek hevesimi kaçırıyor
Ya bu evdeyken erkeklerin standart cümlesi sanırım. Yani şuan benim kızım büyük olduğu için duymuyorum tabi ama geçen yıllarda çok duyardım. Annelik zor annelik zor diyeÇok mantıklı
Evdeyken bebekle çok ilgilenmiyorum ben de
Geçen gün uzun zaman sonra altını değiştirdi sen nasıl zapt ediyosun bu çocuğu diyo
Bence bu ona yeter
Çok yavaşsınnnnn x2 izlesene16.bölümdeyim sezon finali
Bazen uyuduğu için ses olmasın diye. Bazen de o otururken harlı harıl iş yapasım gelmiyor zoruma gidiyor bazenYani topikte çok yazan yok onu demek istedim
İş niye yapamıyon kız. Ben de eşim evdeyken iş yapasım gelir aksine
OlabilirGaliba benimki şey.. Bak ben her gün böyle iş yapıp yoruluyorum demek hahahah
maşallah canım sizin hayalle baya yakın ozaman bebişlerBugün 21.2 günlük
Benim de bazı kokulara hassasiyetim oluyor. Özellikle ağır , baharatlı ve kötü kokularaBen de dün girdim canım şükür herşey yolunda dedi. Ama 15/20 dakika sürdü daha uzun bekliyordum.
Dünden beri görememiştim sen yazınca iyice bakıp buldumEFW 405 g yazıyor
Biz yaptık herkes yapsın
Sen nasılsın seda. Merak ediyorum normal hayatında da hep böyle sakün misin. Bazen imreniyorum bu haline senin. Çünkü ben hiç böyle biri değilim. Sen sanki hep mutlusun gibi maşallah diyelim inşallah öylesindir ve daim olsun
Evet abla yakınmaşallah canım sizin hayalle baya yakın ozaman bebişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?