Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bende sezeryan olacağım. Ameliyat sırasında kusarsam nasıl kusacagım ondan korkuyorum. Kız normal dogururken kusmada ne var kusup devam edilir öteki yattığın yerde hareket etmeden kusmak çok korkunc geliyor
Uyanık mı olacaksın?
Ben sezeryanda uyaniktim, bebeği çıkardıktan sonra bana birşeyler oluyor, çok midem bulanıyor dedim. Sonrasını hatırlamıyorum, uyutmuşlar Eğer miden bulanirsa söyle, zaten hemen uyuturlar.

Cumartesi - pazar günü ödevi
nevresimleri değiştirmek
çamaşır yıkamak
ütü yapmak
ruhumuza iyi gelecek biriyle buluşup zaman geçirmek

Bonus bonusumm bana ayrılan haftalık ödev verme görevini tamamlamış bulunuyorum yayında ve yapımda emeği geçen herkese sevgiler

Bonus
penyez83
Efser
Aktif Lora
sweetgirlcandy
MssPARE
Limonsuzzcay
Pinhan
papatyamm
Gonulmeyvesi
Nane Limon Kabugu
-Hayal
HeySero
ilknurrr22
Seda_2727
S selin18
mavibaloncuk
Derinsu4747
Eslinna
Lidlaylim
Feraceli
dolunaybekler
aysen-
O _okyanus
harikamo
gundendi

Uyanık olunur sanırım panik atak ya da başka sorun yoksa kolay kolay genel anestezi verilmiyor diye duydum

Evet
Tesadüf yapacağım işler sıralan mış.

Namazdan sonra yatmadım
Çok işim yoktu toparladım, ev toplu mutfak toplu
Abdest aldım çıkıyoruz

Niyet ettim bu gün sıla-i rahim ziyareti yapmaya
K.valideme uğrayacağım, hamile bir arkadaşıma, ordan da yaşlı bir teyzem var ona gideceğim.

Günümüz bereketli verimli geçmesi umuduyla herkese kolay gelsin

Ya işte ben kusarken kendimi çok sıkıyorum kasıyorum yatarak nasıl kusarım ya boğulursam tövbe yarabbim

Tamda bunu yazmaya geliyodum bende hissetmistim cok bagırmıstım doktorda bebek cıksın bayıltcaz seni dedi ve bayılttılar aglama sesindrn sonrası yok bende de

Günaydın kızlar
Annemgil kahvaltıya geldi
Kahvaltı yaptık
Ardanın bugün toplantısı var okul icin degilde geçen senenin sonunda okulla biseye katılmıslardı
Genclik ve spor bakanlıgının yaptıgı bi uygulamaymıs gencleri spora yönlendirmek amaclı sportif yetenek taraması gibi biseydi adı yazın mesaj gelmişti secilmis diye bugunde bilgilendirme toplantısı varmıs hic bi fikrim yok nasıl bisey olduguna dair
İnternetten baktım haftada iki gün gidiliyomus sonrasında bi tarama daha yapılıyomus ona göre başarılı oldugu alana yönlendiriliyomus. Ordan da seçilirse türkiye milli takımlarına ve olimpiyatlarına katılıyomus umarım iyi bişeydir baya uzun yazdım duyan bilen varsa beni bilgilendirin

ne güzel bi niyet Allah razı olsun
benim hiç vaktim olmuyo ziyaret yapmaya
yalova çınarcıkta annemin amca kızı oturuyo yaşlı annem oraya gitmek istiyo bende istiyorum ama zamanım yok
annemi götürmeye ,
şimdide kızımın artık son ayları yapılması gereken bir sürü işimiz var
yarın bebeklerin kıyafetleri yıkandı onlar ütülenip dolaplarına yerleştirilecek
bende oturma odasına tül almıştım camını silip onu takıcam nasip olursa,
kız kardeşimde gelicek birlikte yapıcaz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…