Düzenli Evimiz & Hayatımız

afiyet olsun ilknur,
kalabalıkla kahvaltı yapmayı severim ,

Bebek çıkınca insanın bir içi geçiyor, getirdiler bebeğimi öptüm sonrası yok
Bende de orası bulanık Arya ya hatırlamıyorum tam agladı yüzüme dogru yaklastırdılar gerisi yok. Metişte hic aglamadı oda oksijensiz kalmıs yavrum ondan aglamamıs bembeyaz bi oglun oldu dediler. Şimdi kapkara oldu

Yaaaa o an insan nasıl korkar sesi duymayınca...

Benimki de tam tersi ilk doğduğunda mosmordu vücudu, yüzü kıpkırmızıydı şimdi pamuk gibi oldu iyi ki doğmuşuz be dün gece yina anamı ağlattı sabaha kadar uyumadı doğru düzgün ama olsun

Yani özelde olacaksan genellikle seçimi sana bırakıyorlar. Ben uyanık kalmayı tercih ettim. Çünkü bebeğimin o ilk anını görmeyi çok istedim.
Özelde olacağım evet ama arkadaşım burda görümcem Ankara’da özelde doğum yaptı ikisinede önemli bir sorun olmadıkça artık genel anesteziyle yapmadıklarını söylemişlerdi. Acaba size bebek çıkar çıkmaz sedasyon mu verdiler ? Çünkü hem spinal hem genel anestezi ağır gelmez mi ya

Günaydın
dün nevresimleri değiştirdim
Çamaşırlar yıkandı
Ütü yapmıştım
Görev tamam

evet
Kahvaltıdan sonra umutu yıkadım. Bulaşık makinesini boşalttım . Kirli olanları dizdim makineye .
Oturma odasını süpürdüm.
umutu yatırdım..
lavaboları temizledim.
akşama yemek yaptım.
çöp attım. * günün ödevi ütü yaptım.
Çamaşır yıkadım serdim.

Biz spinal başladığımız için herhangi bir olumsuzluk olunca sedasyon veriyorlar canım, uyuyorsun.
Genel anesteziyi isteseydim daha operasyon başlamadan uyutuyorlar ameliyat gibi...

Benim kendi isteğime bırakmışlardı tabii, başka yerleri bilemiyorum.

Ha işler kotu giderse sedasyon veriliyorsa o iyi işte. Bakalım inşallah korktuğum gibi olmaz

HeySero canım çok iyi anlıyorum. Ben de belirti kontrol edip duruyordum. Bi hareket etsin de rahatlayayım diyordum, şimdi de uzun süre hareket etmeyince aklıma takılıyor. Böyle böyle bitecek aylar

Mesela sabahtan beri hareket etmediği için hiç istemediğim halde tatlı bişeyler yedim. Hareket etti de hanımefendi rahat ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…