Haftaya kontrolüm var o zaman soracağım inşallah bir sorun yoktur yaEnteresan valla
Benim sancılarım biraz azaldı. Ama çok dikkat ediyorum artık ondan da olabilir. Doktora sordun mu ağrını? Bana baktı, erken doğum riskin yok dedi. Ağrımın sebebi yok yani. Ben de dikkat ediyorum işte
bizimde haftaya cuma kontrolü var 30 haftalık olucaklar ,Allah nasip ederseHaftaya kontrolüm var o zaman soracağım inşallah bir sorun yoktur ya
Aminnn çok amin
halamı aradım konuştum , iyi oldu sevindi cuma okumasından geliyomuş odaEki Görüntüle 3663509
Rabbimin şifası huzuru bereketi üzerinize olsun hayırlı cumalar
Bugünkü Ödev
️patates soğan koyduğumuz kutu sepet vb onları ayıklayıp temizlemek
️can dostumuz varsa onların kafes yem kabılarını temizlemek
️çicekleriz varsa saksıların tozunu alıp onlarla sohbet etip bakımlarıyla ilgilenmek
️Bugün cuma aile büyüklerizle bir arayıp yakınsa ziyaret ettip cumalaşmak hayır duasını almak
Bonus
@penyez83
@Efser
@Aktif Lora
@sweetgirlcandy
MssPARE
Limonsuzzcay
Pinhan
papatyamm
@Gonulmeyvesi
@Nane Limon Kabugu
-Hayal
HeySero
@ilknurrr22
Seda_2727
S selin18
@mavibaloncuk
@Derinsu4747
Eslinna
@Lidlaylim
@Feraceli
@dolunaybekler
@aysen-
@_okyanus
Hepimize kolay gelsin
Ne kusuru insanlık hali sağol canım
Onun ilk senin üçüncü daha balonu patlamadı öyle düşün-Hayal canım senin de böyle alt taraflarda, kasıklarnda falan balon patlıyormuş gibi şeyler oluyor mu? Başka nasıl anlatabilirim bilemedim
İnşAllah canımHaftaya kontrolüm var o zaman soracağım inşallah bir sorun yoktur ya
Sesli güldüm çocuklar baktı yaaaOnun ilk senin üçüncü daha balonu patlamadı öyle düşün
Çok şükür canım sağolbulaşık makinesini boşalttım.
Umuta muz püre verdim.
oyuncak oynuyor.
-Hayal
Limonsuzzcay
HeySero gebelikler nasıl gidiyor ??
Ben de yazarken pis güldümSesli güldüm çocuklar baktı yaaa
Çok şükür canım sağolağrılara dikkat ediyorum işte bi de doğmasını bekliyorum zaman çok geçmiyor bende sen nasılsın ?
Evet abla araştırıyorum hamilelikte oluyormuş ağrılar. Arkadaşımda 27 haftalık hamile erken doğum riski varmış hastanede yatıyor ondanda etkilendim sanırım korkuyorum. Zamanında sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallahbizimde haftaya cuma kontrolü var 30 haftalık olucaklar ,Allah nasip ederse
hamilelikte ağrılar olur , benim kızımında oluyo kolay değil can taşıyosunuz
Bi şekilde gidiyor Seda işte bugün 2. Doz tetanoz oldumbulaşık makinesini boşalttım.
Umuta muz püre verdim.
oyuncak oynuyor.
-Hayal
Limonsuzzcay
HeySero gebelikler nasıl gidiyor ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?