- 2 Ağustos 2013
- 38.696
- 130.930
- 798
Gene kaçırdın bişeylerMiden niye bulanıyor hasta mısın
Abla brn bi kolojen kullandın bu bacağımın ağrısına cidden çok iyi geldi. Bana da sıvı kaybı bide menisküs yırtığı mı ne bişey demişti. İstersen adını verebilirimDoktora gittim, röntgen istedi çekildim
Dizlerimde biraz sıvı kaybı ve kirençlenme varmış, kas gevşetici hap ve jel yazmış
Bide ağrı kesici
Kolojen içmen lazım dedi ama sgk karşılamıyomuş , adını verdi eczaneye sordum 1,500 tl dedi almadım ama alıcam mecburen
Kuyruk yağı kremide sipariş verdim oda gelir yarın
Geçmiş olsun ablaDoktora gittim, röntgen istedi çekildim
Dizlerimde biraz sıvı kaybı ve kirençlenme varmış, kas gevşetici hap ve jel yazmış
Bide ağrı kesici
Kolojen içmen lazım dedi ama sgk karşılamıyomuş , adını verdi eczaneye sordum 1,500 tl dedi almadım ama alıcam mecburen
Papatya abla geçmiş olsun, Allah şifa versin.Doktora gittim, röntgen istedi çekildim
Bide ağrı kesici
İyiyim abla cok sükür okula git gel vakit cok cabuk geçiyo sanki yetmiyo günlersağol ilknurum , bugün dr gidicem öğleden sonra
sen nasılsın çocuklar
Annemde kiperin diye bi marka var onu kullanıyo 3. Kutuyu aldı bi dene istersen ablaDoktora gittim, röntgen istedi çekildim
Bide ağrı kesici
Abla ayı portakallı yada yabani portakal denilen meyveden krem çok işe yarıyorDoktora gittim, röntgen istedi çekildim
Bide ağrı kesici
Eciş bücüş bişey biliyorum onuAbla ayı portakallı yada yabani portakal denilen meyveden krem çok işe yarıyor
Burada ırmak kenarlarında oluyor romatizma, kireçlenme vb şeylere iyi geliyor kv de de kullanıyor oradan geldi aklımaEciş bücüş bişey biliyorum onu
Meyvesini getirdi birileri de kremini yapmak zordu verdik yapan birineBurada ırmak kenarlarında oluyor romatizma, kireçlenme vb şeylere iyi geliyor kv de de kullanıyor oradan geldi aklıma
Olgun değilmiş o zaman olgun olanı dolap boşetine koy bir kaç kere merdane ile döv krem gibi oluyorMeyvesini getirdi birileri de kremini yapmak zordu verdik yapan birine
Takip ettim canım hayırlı olsunKızlarrrr
Yeni bi iş için adım attım da.
Takip edip destek olur musunuz
Instagram'da
duoshıne.1 hesabın adı.
Ödev senden gelmiş ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?