- 12 Haziran 2019
- 19.992
- 123.450
- 598
- 37
Eşime dedim bi de normal doğum nasıl göreyimLimonsuzzcay benim de 8 seneydi dr asssla yapamayız dedi dikişleri riske atamam dedi.
O an inanmış oldum mecbur başka dr lardan duyuyodum uğraşıyolarmış bunun için ama çok maliyetli oluyor bırakmıştım peşini bende.
Hem 3.anestezinin kafasını ben yaşadım sen de yaşa
Kasım indirimleri şehir efsanesi değil miymiş yaniAslında baya var daha 26 haftalığım ama Kasım indirimlerinden alınacakları alıp tamamlayım diye sizlere sormak istedimdikişleri nasıl kendin aldın kız tövbe yarabbim içim çekildi
Yok kız daha 25 haftalık@limonsuzcay nerde o doğurdu mu yoksa
En son ben ve Sero var işte. Başka gizli hamile varsa bilemiycezAra mesajları okursam işin içinden çıkamamherkes iyi mi
Yeni bir gelişme varmı
Yeni hamile varmı
Limonsuz 1,5 /2 ay önce bebek arabası fiyatıyla suan ki fiyat arasında 4 bine içi geçti düştü fiyatKasım indirimleri şehir efsanesi değil miymiş yanigüzel indirim varsa Seroyla bana da at da alalım
cocuk 1 yaşına girecek bende indirim bekliyorum. eşim az daha bekle torununa alırız diyo hdhdjd iyi bisey denk gelirse bana diyin lütfenLimonsuz 1,5 /2 ay önce bebek arabası fiyatıyla suan ki fiyat arasında 4 bine içi geçti düştü fiyatbazıları arttırıp indiriyor ama gerçek indirimde var yani. Atayımda kod sınırlı oluyor ya bazen bende yetişemiyorum instagramda indirim sayfalarına bak istersen
Arkadaşın gelmişti niye okadar yoğunluk var kiBen halen işteyim
Az sonra çıkıcam
Allah yardımcın olsun ablamBen halen işteyim
Az sonra çıkıcam
Şöyle böyleaktif diyet yapaniniz var mı şuvan
Maaş ödemelerini yaptımArkadaşın gelmişti niye okadar yoğunluk var ki
Aminnn sağolasın çiçeğimmAllah yardımcın olsun ablam
aktif diyet yapaniniz var mı şuvan
Bi öyle bi böyle, bir gün var bir yok, karışıkŞöyle böyle
Bana daha erkenKasım indirimleri şehir efsanesi değil miymiş yanigüzel indirim varsa Seroyla bana da at da alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?