• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hoşbuldumm Elhamdülillah iyiyim bonus sen nasılsın🥰

Hoşbuldum.
Tabiki tanıtayım hemen. Ben sidelya 30 yaşında 2 evlat annesiyim. Artık 3 de diyebiliriz Allahın izniyle 3. Bebeğimizi bekliyoruz. Burda da çok gebe var sanki, mesajları okudum biraz😅
Bunun dışında ev hanımıyım. 1. Sınıf ve 5. Sınıf annesi olarak bir de gebe olduğumu düşünürsek bu aralar ev düzeni ile ilgili kantarın topuzu kaçtı diyebiliriz. Detaylı bir temizlik düzen operasyonundan sonra burada yer almanın epey katkı sağlayacağını düşünüyorumHoppa
Hoşgeldiniz 🌸
Allah bağışlasın ❤️ yeni bebişi de sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤲

Hoşbuldum.
Tabiki tanıtayım hemen. Ben sidelya 30 yaşında 2 evlat annesiyim. Artık 3 de diyebiliriz Allahın izniyle 3. Bebeğimizi bekliyoruz. Burda da çok gebe var sanki, mesajları okudum biraz😅
Bunun dışında ev hanımıyım. 1. Sınıf ve 5. Sınıf annesi olarak bir de gebe olduğumu düşünürsek bu aralar ev düzeni ile ilgili kantarın topuzu kaçtı diyebiliriz. Detaylı bir temizlik düzen operasyonundan sonra burada yer almanın epey katkı sağlayacağını düşünüyorumHoppa
Hoş geldin 🤗

Hoşbuldum.
Hoşgeldin 🫶
Hayırla sağlıkla büyüsünler Allah bağışlasın 🤲

Merhabalar 🌹
Hayırlı cumalar...🤲🏻
Bende aranıza katılmak isterim
Neler yapıyorsunuz çok kısa bi özet rica etsem 🥰
Hoşgeldiniz 🫶
Günlük rutin yaptığımız şeyleri paylaşıyoruz genelde zaman zaman da ödev şeklinde bugün salon ayrıntılı temizlensin vb şeyler oluyor
Bakınca x üye pencere silmiş aaaa ben uzun zamandır yapmıyorum eşlik edeyim gibi bir motivasyon kaynağı oluyor üyelere de

Hoşgeldiniz 🫶
Günlük rutin yaptığımız şeyleri paylaşıyoruz genelde zaman zaman da ödev şeklinde bugün salon ayrıntılı temizlensin vb şeyler oluyor
Bakınca x üye pencere silmiş aaaa ben uzun zamandır yapmıyorum eşlik edeyim gibi bir motivasyon kaynağı oluyor üyelere de
Hoşbuldum🌹
Teşekkür ederim💕
Akşammı yazıyorsunuz yaptıklarınızı yoksa gün içindemi?

Merhaba hoş geldiniz
Hoşbuldum😊
Maşallah 3.geliyor demek Allah kolaylık versin.

Biz sidelyayla diyet topiklerinden tanışıyoruz. Tatlış bir arkadaşımızdı o zamanlar 3 çocukla şimdi nasıl olur bilmem 😬
😂😂
Çok manidar oldu. Allah tadımıza tat katsın diyelim inşallah😅
Hoşgeldiniz 🌸
Allah bağışlasın ❤️ yeni bebişi de sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤲
Amin inşallah çok teşekkür ederim🥰
sidelya sidelya hoşgeldiniiizzz
Bebiş kaç haftalık
Hoşbuldum 😍 29. Hafta bitmek üzere
Hoşbuldum🥰
Hoşbuldum🥰
Hoşgeldin 🫶
Hayırla sağlıkla büyüsünler Allah bağışlasın 🤲