Köklü 20 lik çok zor ya geçmiş olsun baloncukDün 20lik dişimi çektirdim, çürüktü yarısı kırıldı doktor çok uğraştı kökü çıkarmak için uyuşuktu hissetmedim ama uyuşukluğu geçince ağrımaya şişmeye başladı doğru düzgün birşey yiyemedim çorba türü yedim ağrı kesici içince hafifledi çok şükür
Çektirdiğime pişman oldum..uyandm 1 saattir ağrısından uyuyamadım
Evet çok zormuş ilk diş çekimimdi acemi doktora mı denk geldim yoksa çürüktü diye mi kırıldı bilmiyorum daha da çekmek zorunda kalmam inşallahKöklü 20 lik çok zor ya geçmiş olsun baloncuk
geçmiş olsun canım , 20 lik diş zor oluyo bende geçen sene çektirmiştim günde 2 tane ağrı kesici içiyodumDün 20lik dişimi çektirdim, çürüktü yarısı kırıldı doktor çok uğraştı kökü çıkarmak için uyuşuktu hissetmedim ama uyuşukluğu geçince ağrımaya şişmeye başladı doğru düzgün birşey yiyemedim çorba türü yedim ağrı kesici içince hafifledi çok şükür
güzel haberlerini bekliyoruz ilknurBabası kalcak bugun yanında canım ben eve geldim duş aldım biraz dinleniyim diye eve gönderdi eşim. İyi Arda şuan sabah ameliyata girecek Allahın izniyle
Geçmiş olsun baloncuk zor oluyor maalesef 20 likDün 20lik dişimi çektirdim, çürüktü yarısı kırıldı doktor çok uğraştı kökü çıkarmak için uyuşuktu hissetmedim ama uyuşukluğu geçince ağrımaya şişmeye başladı doğru düzgün birşey yiyemedim çorba türü yedim ağrı kesici içince hafifledi çok şükür
Dün 20lik dişimi çektirdim, çürüktü yarısı kırıldı doktor çok uğraştı kökü çıkarmak için uyuşuktu hissetmedim ama uyuşukluğu geçince ağrımaya şişmeye başladı doğru düzgün birşey yiyemedim çorba türü yedim ağrı kesici içince hafifledi çok şükür
geçmiş olsun canımDün 20lik dişimi çektirdim, çürüktü yarısı kırıldı doktor çok uğraştı kökü çıkarmak için uyuşuktu hissetmedim ama uyuşukluğu geçince ağrımaya şişmeye başladı doğru düzgün birşey yiyemedim çorba türü yedim ağrı kesici içince hafifledi çok şükür
Rabbim yar ve yardımcınız olsunBekliyoruz kızlar ameliyatta suan 2 saat olacak gireli dualarınızı eksik etmeyin. Böyle çaresiz habersiz beklemek cok zor Allah bütün hastalara şifa versin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?