- 2 Ağustos 2013
- 38.838
- 131.893
- 798
Bizim burada dünden beri aşırı soğuk bi anda soğudu. Sizin karların soğuğu bize geldi sanırımKarlı bir gün ve hava buz gibi burada
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim burada dünden beri aşırı soğuk bi anda soğudu. Sizin karların soğuğu bize geldi sanırımKarlı bir gün ve hava buz gibi burada
Sivastayım ilçede amaAa nerdesin Nane biz çanakkale de tişörtle nerdeyse
Dün karla karışık yağmur du gece beyazlatmış şimdi tekrar yağmur yağıyorHava buz gibi burdada nane kar mı yağdı orda keşke burayda yağsa
Yarın güneşli gösteriyor keşke kar yağsa artık yavBizim burada dünden beri aşırı soğuk bi anda soğudu. Sizin karların soğuğu bize geldi sanırım![]()
Keşke yaaa kaç senedir yok burda kar falanYarın güneşli gösteriyor keşke kar yağsa artık yav
Bizim burdada yağıyor çok az eriyor sonra buz tutuyor şöyle lapa lapa yağsa ya özledimKeşke yaaa kaç senedir yok burda kar falan
Hangi ilçedeydin kız. Beim kütükte sivaslıSivastayım ilçede ama
Şarkışla eşin de buralı yada burada yaşamıştı öyle konuşmuştuk daha öncesindeHangi ilçedeydin kız. Beim kütükte sivaslı![]()
Hee evet orda çalıştıŞarkışla eşin de buralı yada burada yaşamıştı öyle konuşmuştuk daha öncesinde![]()
Bizim akrabaların çoğunluğu da kayseri de yaşıyor tanıdık çıkarmışız bir deHee evet orda çalıştı
Sen benden zekiymişsin bak unutmamışın
Sen sivaslı mısın yaniBizim akrabaların çoğunluğu da kayseri de yaşıyor tanıdık çıkarmışız bir de![]()
Tünaydınlar
Yoğun günler geçiriyorum
Seda_27 seda sen nasıl yapıyorsun çocukla bu kadar işi ben tırt yani yok
![]()
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım
Tekrar gecmis olsun İlknur çok şükür Rabbim acil şifalar versinİyi akşamlar kızlar
Hastaneden çıktık sabah çok şükür.
Evimizdeyiz
2 hafta okula gitmeyecek.
Haftaya kontrole gitcez sonrasında fizik tedavi olacakmış buna şükür![]()
Sagol sweetGözünüz aydın ilknur gelmiş geçmiş olsun
Verdik hemen efser hic bekletmedim annem ayrı ben ayrı eşim ayrı verdik. Allah can sağlığı versin buna şükürçok şükür canım Gelmiş geçmiş olsun
sadaka verilecek bir kaza Rabbim esirgesin![]()
Amin inşallah penyez Allah razı olsunGelmiş geçmiş olsun İlknur Rabbim kalıcı izsiz şifalar versin çabucak toparlanırsın İnşaAllah![]()
Amin inşallah teşekkür ederimTekrar gecmis olsun İlknur çok şükür Rabbim acil şifalar versin![]()