- 30 Ocak 2015
- 20.160
- 30.511
- 798
- 30
Nice senelere dolunayGünaydın hayırlı sabahlar
Bugün 30 oluyorum
Ödeve dahil degilim ama hafta sonu buzdolabını temizlemistim dünde mutfak masa sandalye ayaklarını silmiştim ne güzel olduGünaydın kızlar
Bugün ödevimiz buzdolabı temizliği ya da mutfak sandalyelerini silelim. Siz seçinkolay gelsin
Bonus
@penyez83
@Efser
@Aktif Lora
@sweetgirlcandy
@MssPARE
@Limonsuzzcay
Pinhan
@papatyamm
Gonulmeyvesi
@Nane Limon Kabugu
-Hayal
HeySero
@ilknurr22
@Seda_27
@selin18
@mavibaloncuk
@Derinsu4747
Eslinna
@Lidlaylim
@Feraceli
dolunaybekler
@aysen-
O _okyanus
@A R Y A
Gilmors
Doğum günün kutlu olsunGünaydın hayırlı sabahlar
Bugün 30 oluyorum
Doğum günü kutlu olsundolunaybekler hayırlı yaşların olsun benim oğlanın da doğum günü Allah iyilerle karşılaştırsın hepimizi
Ya sanki bizimkide erkek gibi hissediyorum ama bakalım pazar günü öğrencem ☺bizimkilerde 13 haftalıkken belli olmuştu cinsiyetleribende hep belki biri kızdır yanlış görmüştür diye umutlanmıştım
Sağlıkla gelsin inşallahYa sanki bizimkide erkek gibi hissediyorum ama bakalım pazar günü öğrencem ☺
Ben de makine aldım, kiwi. Birkaç deneme yaptık mutfak sandalyelerinde
Vitaminsizler ne anlarBen muhteşem koydum
Beğendin mi makineni ? Markası ne ?
Bizde eşimle doktora kağıda yazdırıp kendimiz video çekerek açmıştıkYa sanki bizimkide erkek gibi hissediyorum ama bakalım pazar günü öğrencem ☺
Bizde parti yapacaktik söyledikte doktora bizm saf doktor agizndan kaçırdıSabah doktora gittim. Fazla bulantının sebebi ne diye doktor dahileyeye gönderdi.
Cinsiyet belli oldu
Ama arkadaşlarım cinsiyet partisi yapmak istediklerini söylediler ben normalde böyle şeyleri sevmem ama sonra kesin içime dert olur diye tamam dedim. Doktor kağıda yazdı zarfa koydu bende görmedim henüz :)))
Oğlunun doğum günü kutlu olsun nice güzel seneleredolunaybekler hayırlı yaşların olsun benim oğlanın da doğum günü Allah iyilerle karşılaştırsın hepimizi
Bizde kiwiyle bunun arasında gittik geldik. Chat gbt cim bunu önerince bunu aldıkBen de makine aldım, kiwi. Birkaç deneme yaptık mutfak sandalyelerinde
Haftasonu bi vakit olursa koltukları yıkıcaz heyecanlıyım
Beğendimm. 8 yıldır yıkamadığım silmediğim sandalyeleri pürüpak ettiBeğendin mi makineni ? Markası ne ?
Bende erkek hissediyorum ama bakalım belki ters köşe oluruz ☺Bizde eşimle doktora kağıda yazdırıp kendimiz video çekerek açmıştıkbu arada bende erkek hissediyorum seninkini sero
Ayy doktorda acemi gibi o neBizde parti yapacaktik söyledikte doktora bizm saf doktor agizndan kaçırdı
Bizde ailelere sürpriz yaptık balon patlatıp
Anne baba biliyor anneane babaanneye supriz
Kar yağsaydı da cam önünde otursaydıkYapay zekacınız geldiiiEki Görüntüle 3676356
Ben eve geldim bi enerjiyle ama bi şeyler yiyince enerjim gitti midem bulandı
Yemek sonrası maratona çıkabilirim belkii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?