- 30 Ocak 2015
- 20.163
- 30.538
- 798
- 30
Off cok severim arkadaşım gelcek aksama oda sever yapsam mı acaba öglenede misafir varVar İlknur ben de çok yaparım o şekilde
Yapmadım akşam bişey, browni yapıcam bugun, şöyle bol çikolatalı vişneli cevizli
Ardaya beslenme kahvaltı hazırlamayınca sabah bos vaktim kalıyoOhhh kiyiiffff biz daha yataktan kalkamadık
Dııt emerse yasak belli bir sınırı var yine ahahahahÖyle mi sweet bi bakıyım o zaman şimdi pek içmiyorum ama doğumdan sonra dibine vuracağım inşallah
Bende koltuğa yayıldımNapıyosunuz ben hala duruyorum öyle
Evet abla aynen öyleBende düşündüğüm gibi yapamadım gönül sağlık olsun bazen engel olan durumlar oluyor.
Şimdi niyetlendim toplamaya inşallah bugün evden çıkmim diyodum ama kargoya çıkmam lazım ve emg sonucunu dr a göstermem
Aynı renk giyinmiştik elinde çay bardağı olanAaa gerçekten mi hangisi
Eki Görüntüle 3676412 işte kar yağışı seroo
Dııt emerse yasak belli bir sınırı var yine ahahahah
Ne sandın ahahahahNe zor ana olmak ya
Çok zor uyandım bugün gece oğlum öksürdü neden bilmiyorum uyu uyan uyu uyan sersem olmuşumNapıyosunuz ben hala duruyorum öyle
Korkutmak gibi olmasın en zor kısıma daha gelmedinNe sandın ahahahahbide büyüyünce gör ahahahah
Ne sandın ahahahahbide büyüyünce gör ahahahah
4 taneye iyi gözün kesmiş nane seninKorkutmak gibi olmasın en zor kısıma daha gelmedin
çok geçmiş olsun selin , Allah beterinden korusunHayırlı akşamlar
Bugünün ödevini yapamadım
Annem ve kayınvalidem geldi
Dün oğlum okulda başka bir çocukla çarpışmış gözünün altı çok şişti morardı aile hekimi acile yönlendirdi göze çok yakın diye bt çekildi çok şükür ki bişey olmamış ilaçta vermedi sadece buz koyuyoruz
İnşallah kısa zaman da düzelir
Şaka bir yana hayal korktuğun gibi olmuyor. Elbet zorlukları oluyor ama Allah bize öyle bir güç vermiş ki normalde yapamam dediğim her şeyi yapıyorum yapabiliyorum
4 taneye iyi gözün kesmiş nane senin
kız midesini üşütmüş okula gitmedi yemeği yaptım ( pırasa ) şimdi kahvaltı hazırladım kız kahvaltı yaptı bende çay içiyorumNapıyosunuz ben hala duruyorum öyle
Amann o da alışsın nolcekDııt emerse yasak belli bir sınırı var yine ahahahah
Ya varya bende hamile olmadan önce hep nasıl sabah kahve içmeden duracaksam diye dertleniyordum sabah içmek daha mı zararlı vs diye araştırıyordum. La kahveden tiksindimŞaka bir yana hayal korktuğun gibi olmuyor. Elbet zorlukları oluyor ama Allah bize öyle bir güç vermiş ki normalde yapamam dediğim her şeyi yapıyorum yapabiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?