Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evet hiç sorma çektirdiğim tarafın üstü ağrıyor sanırım çürük randevu aldm gidecem, ilaç içmek istemiyorum bu ay çok içtim midem ağrıyor korkuyorum kaş yapayım derken göz çıkmasın zaten ne geliyorsa bana geliyor
Evet hiç sorma çektirdiğim tarafın üstü ağrıyor sanırım çürük randevu aldm gidecem, ilaç içmek istemiyorum bu ay çok içtim midem ağrıyor korkuyorum kaş yapayım derken göz çıkmasın zaten ne geliyorsa bana geliyor
Sular yoktu öğlenden beri kahvaltı bulaşığı falan hep kalmıştı. 4 gibi falan geldi onları hallettim. Genel olarak ortalığı topladım, evi havalandırdım. Pek bir şey yapmadım bugün. Ahsene bugün biraz tablette oyun, tv izleme abarttım vicdan azabı çekiyorum ama benimde biraz dinlenmem gerekti bende oyun oynadım tabletten ahahah amaan nolacak bende insanım diyorum sonra bi vicdan azabı çekiyorum falan arada kaldım neyse sağlık olsun. Eşim öğretmenler günü yemeğine gitti akşam yemeği yapmadım bende bişeyler atıştırcam