- 23 Mart 2022
- 18.363
- 74.113
- 548
- 42
Afiyetle şifa olsun kuzumm
Ben şimdi dışarıdayım
Var say ki, bende içiyorum seninle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyetle şifa olsun kuzumm
İçme dayan miden için aç karnına sabahları tahin ye iyi gelirEvet hiç sorma çektirdiğim tarafın üstü ağrıyor sanırım çürükrandevu aldm gidecem, ilaç içmek istemiyorum bu ay çok içtim midem ağrıyor korkuyorum kaş yapayım derken göz çıkmasın zaten ne geliyorsa bana geliyor
![]()
Alayım deneyeyim canmİçme dayan miden için aç karnına sabahları tahin ye iyi gelir
Baloncuk diş çekiminden sonra bi ay agrı olmustu bende yeri agrırmıs ben baska dişim agrıyo sanmıstım hatta yanlıs dişi mi cektirdim agrıyo diyeEvet hiç sorma çektirdiğim tarafın üstü ağrıyor sanırım çürükrandevu aldm gidecem, ilaç içmek istemiyorum bu ay çok içtim midem ağrıyor korkuyorum kaş yapayım derken göz çıkmasın zaten ne geliyorsa bana geliyor
![]()
Mete olmasa sizin ev de yemek yenmezSelam kızlar hic oturmadım desem yeridir.
Sabah kahvaltı hazırladım
Mete kuymak istedi eşimle Ardaya sucuklu yumurta yaptım
Yatakları topladım
Mutfagı topladım
Kurutmadaki camasırları katlayıp yerlestirdim
Eşim antredeki ayakkabı dolabını düzenledi
Atılacakları attı
Evi süpürdüm
Tuvaleti lavaboları yıkadım
Duş aldım
Çıktım Ardaya biraz ders calıstırdım umarım okula döndügünde eksigi olmaz
Meteye corba icirdim
Yine Metecimin canı yaprak sarması cekmis buzlukta vardı onu koydum pisirmeye
Mercimek çorbası yaptım
Fırına tavuk patates attım
Sacıma fön cektim yemegin pismesini bekliyorum
Hahhah mete sayesinde mi pişiyo yani aşk olsun. Ama kalan yemekleri hep meteye yediriyorum yazık cocugumMete olmasa sizin ev de yemek yenmez![]()
Seçenek sunuyor çocukHahhah mete sayesinde mi pişiyo yani aşk olsun. Ama kalan yemekleri hep meteye yediriyorum yazık cocugum![]()
geçmiş olsun canımNe yaptım bugün öyle üstten işler işte
Mutfak topladım
Sütlaç yaptım
Portakallı cevizli kek yaptım
Sarma yaptım cacık yaptım
Mutfağı süpürdüm koridoru süpürdüm
Buzdolabının 2 rafını sildim daha silincek yerleri var
Mutfakta o kadar çok durdum ki arada hep yattım baş dönmeleri tekrarlamaya başladı uzanıyorum mecbur öyle olunca
İsyan edip söylenmek istemiyorum Allahım yanlış konuşturmasın beni
geçmiş olsun canım
benimde munasebetsiz akbabalardan biri detektif gibi gelmiş nerde oturuyormuşum kabının şifresi öğrenmiş buluduğum kata çıkmış evde yokmuşum komşuma kadar sormuş soruşturmuş gitmiş canımı öyle sıkdıki![]()
ne iş yaaaAllah huzursuzluk verecek olanı nasip etmesin ne boşluk Ya Rabbi nasıl bir kafa
Çok anlamsız sebep ne acabageçmiş olsun canım
benimde munasebetsiz akbabalardan biri detektif gibi gelmiş nerde oturuyormuşum kabının şifresi öğrenmiş buluduğum kata çıkmış evde yokmuşum komşuma kadar sormuş soruşturmuş gitmiş canımı öyle sıkdıki![]()
Kristallerin falan mı oynuyor acaba bonusum gittin mi hiç kbb yeNe yaptım bugün öyle üstten işler işte
Mutfak topladım
Sütlaç yaptım
Portakallı cevizli kek yaptım
Sarma yaptım cacık yaptım
Mutfağı süpürdüm koridoru süpürdüm
Buzdolabının 2 rafını sildim daha silincek yerleri var
Mutfakta o kadar çok durdum ki arada hep yattım baş dönmeleri tekrarlamaya başladı uzanıyorum mecbur öyle olunca
İsyan edip söylenmek istemiyorum Allahım yanlış konuşturmasın beni