Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hee onu bilmiyorum neden olur. Kristaller oynuyor yorgunluktan falan ani hareketlerden de. Bi git yine de göster ihmal etme

Kızlar öğrendik. Yavrumuz kızmış.
İnstagram a sadece pastanın resmini attım ama içime huzursuzluk düştü ya.
Sanki bunda nazar değecek bişey yokki demi. Okudum ettim ama işte sütten ağzı yanan yoğurdu üfler yer hesabı yine gereksiz bişey yaptım sanki

Ortalığı topladım, evi havalandırdım.
Akşam yemeği yaptım, bulaşıkları topladım, makineyi çalıştırdım.
2 makine çamaşır yıkadım, serdim.
Kuruyan ama katlanmayı bekleyen bir yığın çamaşırı katladım, yerleştirdim.
Deniz'e banyo yaptırdım.
Ütü yaptım.
Bulaşık makinesini boşalttım.
Gece sütünü hazırladım.
Eşime sabah için sandviç hazırladım.

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Serocum, ben hep elimi karnıma koyup Ayetel Kürsi okurdum Sen de bol bol Felak, nas, Ayetel Kürsi oku bir de Abdullah Yuyucu'yu takip etsen çok güzel terkipler veriyor ben hep okumaya çalışıyorum.

Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al birşey olmaz Allah'ın izniyle dua et içini ferah tut

Maşaallah Subhanalah
Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin, hayırla güle güle büyüsün Sero
Allah her türlü nazardan esirgesin, ufak bi sevinç paylaşımı, Allahın izniyle bişey olmaz.
Sıkça oku

Öyle yapayım canım. O adam çok yavaş konuşuyor ya dinleyemiyorum ben onu

İnşallah canım benim çok teşekkür ederim Allâh razı olsun

Çok anlamsız sebep ne acaba
Bu kadar çaba ne için sapık gibi
deprenin üzerinde 3 yıl geçmiş
aramak için böyle bir sebep varken aradan üç yıl geçmiş nerdeyim ne yapıyorum nerde yaşıyorum utanmadan yapılan evleriniz ne oldu diye sormalar şimdiye kadar bir şeye ihtiyacın varmı diye sorulmayanlar şimdi nerdeyim diye detefçilik oynuyorlar

gözünüz aydın canım maşallah ,sübhanallah Rabbim hayırlı evlat eylesin

Allah ona bu dünya da nefesi nasip edecekse hiç bir sebep engel olamıyor.
Hayırlı olsun sağ salim doğumun olsun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…