- 12 Haziran 2019
- 20.137
- 124.408
- 598
- 37
Sağol canımBen efsane fırsatlar yazıyordu balık yağı ve magnezyum takviyesi aldım çünkü yorgunluk ve bitkinlik ruhumu emiyor Bebek emziriyorum Bebek fazla kilo da almamış ebe uyardı
Fen liseine giden kızıma da kargoladim bakmalıyız kendimize
Link atayım
Ocean Plus Omega 3 1200 mg 50 Kapsül Balık Yağı 780 mg x 2 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Ocean Plus 1200 mg 50 Kapsül 2 Adet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Aynı ürünleri hepsi burada da daha pahalıya almışım iptal edemedim bunları kızıma aldımNutraxin B One Formula 90 Tablet Kalsiyum Magnezyum Hidrolize Kolajen D Vitamini Çinko Bakır - Fiyatı, Yorumları
Nutraxin B One Formula 90 Tablet Kalsiyum Magnezyum Hidrolize Kolajen D Vitamini Çinko Bakır yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
yok kız öksürmedim , dur bakalım geçmezse giderim herhaldeAbla çok öksürdüysen tahriş olmuştur bence. İçin rahat etmiyorsa bi sağlık ocağına görün.
TabikiiBende katılabilir miyim?
papatyamm abla kuru üzümlerde bazen çöp oluyor acaba öyle bişey mi vardı da battı boğazına
inşallah geçer geçmezse giderimpapatyamm Kuru üzüm çöpü olabilir ama ya da bir an boğazına takılmış zorlanmıştır o his geçmemiştir belki.
Biraz daha sürerse git baktır acile.
HoşbuldumHoşgeldin
Herkesin dediği gibi, üzüm çekirdeği yada leblebinin küçük bir kırıntısı boğazına takılmıştır diye düşündüm ben deinşallah geçer geçmezse giderim
Hoş geldinHoşbuldum
Uyu gitsinBi uyusam bütün sıkıntılarım geçecek gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?