- 20 Mayıs 2024
- 1.950
- 10.184
- 128
amin penyezim , Allah razı olsun
Bende de var senelerdir tedavi edilmesi lazım plak falan bişeyler veriliyor sanırımGünaydın kızlar
Gece uyurken dişlerimi sıkıyorum ya farkında degilim
Sabah kalkıyorum cenem agrıyo
Bugünde sıkmışım
Buna çözüm bulmam lazım
Diş plağı kullandım ben 6 ay İlknur.
Sıkmıyorum artık.
Günaydın
benim oğlumdada var o sorun ona gece yatarken takması için silikon plak verdiler kalıp gibi
dişçi verdi sürekli kullanması gerekiyo bide geçen sene yüzüne botoks yaptılar dişlerini sıkmaktan çene kemikleri çok sertleşmiş
Gitmem lazım ama gitmek istemiyorum hastaneden bıktım bu araBende de var senelerdir tedavi edilmesi lazım plak falan bişeyler veriliyor sanırım
Abla bizim kız aceleci çıktıamin penyezim , Allah razı olsun
sizinde az kaldı sanırım
Tez kanlı kızAbla bizim kız aceleci çıktı
Her şey normaldi
30+6 da erken doğum oldu
21 günlük oldu bugün
kuvezde şuan bebeğimiz
Genel durumu, günden güne daha iyi olacak Allah ın izniylekilo almaya başladı Elhamdülillah
Aminnn sağolasın inşaAllahTez kanlı kızRabbim hayırla evine getirmeyi nasip etsin inşallah
gözünüz aydın , canım maşallah bian önce toparlanıp eve çıkar inşallahAbla bizim kız aceleci çıktı
Her şey normaldi
30+6 da erken doğum oldu
21 günlük oldu bugün
kuvezde şuan bebeğimiz
Genel durumu, günden güne daha iyi olacak Allah ın izniylekilo almaya başladı Elhamdülillah
Aaa gözünüz aydın tez zamanda sağlıkla çıkar inşallahAbla bizim kız aceleci çıktı
Her şey normaldi
30+6 da erken doğum oldu
21 günlük oldu bugün
kuvezde şuan bebeğimiz
gözünüz aydın , canım maşallah bian önce toparlanıp eve çıkar inşallah
Aminnnn sağolasınızAaa gözünüz aydın tez zamanda sağlıkla çıkar inşallah
29 haftanın içindeyiz şükürkaç aylık oldu
Sağol abla. Sağlam üşüttüm demek ki. Böbrek olduğunu sanmıyorum ama ya, daha yukarılar ağrıyor.geçmiş olsun canım ,
belkide üşütmüşündür böbreklerin ağrıyodur dikkat et
Kan değerlerin düşmüştür yine ihmal etmeMerhaba Hanımlar nasılsınız ben bu 1-2 aydır çok modum düşük hiç iş yapasım yok yani böyle Sadece evi süpürüyorum toplu Dursun temiz olsun o kadar detaylı da temizlik yapamıyorum kış temizliğine başlamam lazım sadece mutfağın perdesini yıkadım ve camını sildim o kadar devam edemedim edemiyorum Niyeyse hiç elim kalkmıyor bir dönem aşırı derecede Sabahları ellerim titriyordu vücudum halsizleşiyordu kan ilaçlarına vesaire devam edince O bir toparladım hamdolsun Şimdi iyiyim aslında ama bilmiyorum bir gene bir uyku hali böyle bir şeylik var Artık burada biraz daha fazla takılıp En azından günlük ödevleri falan yaparak bile ince temizlik yapmam lazım çünkü ev batıyor da gözüme
Gözünüz aydınAbla bizim kız aceleci çıktı
Her şey normaldi
30+6 da erken doğum oldu
21 günlük oldu bugün
kuvezde şuan bebeğimiz
Ben de çok beğendim. Geçen eşime dedim bak farkındaysan aldığımdan beri ocak hep tertemizSlepynin yağçözlü ve moplar için olan kalın bezleri o kadar güzel ki ağlıycam yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?