- 8 Aralık 2011
- 46.139
- 169.535
- 798
bu bulaşığı hemen kaldırmama yarar ise mende yapapamÇay suyu koyuldu ama lavantaçayı yapacağım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu bulaşığı hemen kaldırmama yarar ise mende yapapamÇay suyu koyuldu ama lavantaçayı yapacağım
Afiyet şifa olsun inşallahÇay suyu koyuldu ama lavantaçayı yapacağım
Ev güzel kokuyor bir rahatlama hissi veriyor banabu bulaşığı hemen kaldırmama yarar ise mende yapapam
Teşekkür ederim canımAfiyet şifa olsun inşallah
Çiçeğim seni ve çiçeğiniBen de seni etiketleyecektim abla nerdesin diye. biz iyiyiz sen de iyisindir inşallah dikkat et kendine![]()
lahana kokuyor herifte söylendi en iyi bulaşığını kaldıram nanem düz çay yapmaya bile mecalin yokEv güzel kokuyor bir rahatlama hissi veriyor bana
Oyyy bende sana kıyamam bacımsuuyok sana kıyamam yoruluyorsun ben yakın olsam sarmayıda yapıp evine yollardımben gezenleri avlayayım dur sapanla bekliyorum
![]()
Sarmayı sevmem ama çiğ yemesine bayılırımmmmutfağı toplamaya hangi bacımsuyu çağırsam
yarın sarma için lahana haşladım yemek yendi mutfak tam şenlik oldu![]()
Abla ayrılmadın mı daha iştenYoğunluktan ve yorgunluktan pek gelemiyorum
Umarım hepiniz iyisinizdir
Dua ve hatim topiğine bakıp çıkıyorum
HangiDedim ki az kafam yerine gelene kadar diziye bakim ağlattı beni kral![]()
Ay çiçek olarak kokusunu sevmediğim tek şey. Çayını düşünemiyorumÇay suyu koyuldu ama lavantaçayı yapacağım
Ben bütün aromalı şeyleri seviyorumAy çiçek olarak kokusunu sevmediğim tek şey. Çayını düşünemiyorum
ben sarmasını severim aslında eşimde yer evde bıraktığı o kokuyu sevmiyor şimdi tüm mutfa bezlerini filan çamaşır suyuna bastım haşladığım lahanayıda ağzını kapatıp balkona koydum dolaba kokusu sinmesin diyeSarmayı sevmem ama çiğ yemesine bayılırımmm
hamileliklemi alakalı yoksa genel olarakmı sevmiyorsun ?Ay çiçek olarak kokusunu sevmediğim tek şey. Çayını düşünemiyorum