• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

brokoli sevmeyen çoçuk varsa bu tarifi bir deneyin benimki 14 yaşında yeni bu tarifle yedi şükür bir kış sebzedi geçti boğazından🤓
bir yerde varmı bilmiyorum ben bir kaç fırında brokoli videosu seyredib tamamen kızımın damak tadı olarak yaptım çok lezetli oldu
tarif
1 orta boy brokoli ( küçük küçük ayır sadece 5-7 dakika arası haşla soğuk sudan geçir)
tuz,karabiber,pulbiber,kekik(kokuya hasas olduğu için çokta yakıştı)
2 kaşık galete unu kıtırlık versin diye göz kararı zeytinyağı hepsini karıştırdım malzemeyi baya birbirne buladım tepsiye dizdim ben permasan kullandım evde ne varsa sevilen eriyen bir peynir olur bence susam olsa onuda sepecektim evde yoktu olursa oda yakışır fırınladım
çok güzel oldu bunu süzme yoğrutlada servis edebilinir
Çok ama cok teşekkür ederim Rabb'im razı olsun canım

Yakın bizimki mahalle gibi 😂 7-8 km 🤭
Evet baya yakınmış ne güzel bizimki de yakın aslında ama ben 20 dk gidebiliyorum ve gece araba kullanamam eşimle o süre daha kısa ama gidwmiyoryz annemler de gelip gitmiyon diyor canımı sıkıyor bu durum geçen senelerde her hafta olmadı iki haftada bir gidiyordum şimdi hafrasonu da kurslar ,dershane vb şeyleri var çoçukların

Kendimce büyük temizlik öncesi evi bir düzenleme, toparlama listesi yaptım.
Bunları yapmak için kendime 4 gün ayırdım. Çünkü bu süre içerisinde hastane işlerim de var, oyüzden parça parça yapacağım.
Bunlar bittikten sonra yardımcı bir abla gelecek cam, kapı, yer, tuvalet banyo yapacak Allah nasip ederse 🙏🏻

⚡Vitrinin icindekileri yıka, vitrini sil, yerleştir.
⚡Konsolu boşalt, içini dışını üstünü sil, yerleştir.
⚡Aynaların tozunu al
⚡Vestiyeri sil, içini düzenle
⚡Ayakkabı dolabının içini temizle, fazlalıkları ayır.
⚡Tuvaletteki lavabonun altını sil düzenle
⚡Banyo dolabını sil, içini düzenle
⚡Mutfak dolaplarının içlerini düzenle, sil
⚡Buzdolabını temizle, içini düzenle
⚡Fırını temizle
⚡Deniz'in çekmecelerini düzenle, fazla kıyafetleri ayır. Oyuncakları ayır
⚡Deniz'in odasındaki nevresimleri yıka, ütüle, yatağını süpür
⚡Giyinme odasının içini sil, çantaları ve kıyafetleri kullanılmayan varsa ayır, düzenle.
⚡Gardropu düzenle, sil, giyilmeyenleri çıkar, düzenle.
Ben bu şekilde liste yapıp buz dolabına astım. Yaptıklarıma tik atıyorum. Motive oluyorum. Ama ben Ramazan'a kadar süre tanıdım kendime 😂😂

Ben bu şekilde liste yapıp buz dolabına astım. Yaptıklarıma tik atıyorum. Motive oluyorum. Ama ben Ramazan'a kadar süre tanıdım kendime 😂😂
Aaa iyi fikir aslında, sen iki canlısın yavaş yavaş yaparsın birşey olmaz. Benim almam gereken misafirlerim var oyüzden biraz hızlandırılmış modda yapacağım.

Evet baya yakınmış ne güzel bizimki de yakın aslında ama ben 20 dk gidebiliyorum ve gece araba kullanamam eşimle o süre daha kısa ama gidwmiyoryz annemler de gelip gitmiyon diyor canımı sıkıyor bu durum geçen senelerde her hafta olmadı iki haftada bir gidiyordum şimdi hafrasonu da kurslar ,dershane vb şeyleri var çoçukların
Tabi çocukların kursları olunca da zor. Erken gidip hava kararmadan gelirdin haftasonu boş olsaydı çocuklar

Back
X