- 12 Haziran 2019
- 19.660
- 121.101
- 598
- 37
Çok güldüm kız bunaDün biri "CORONAMADIK" yazmış çok güldüm
İnşallah öyledir inşallah hiç kimseye bulaşmazVirüsün kuluçka süresi 14 gün ve gelen kişi Avrupa dan gelmiş. Açıklama yapılıyor keşke ayrıntılı dinlese herkes.
Bunca zaman İran dan, Çin den girişlere odaklanıldı çünkü.
Ayrıca saklanmış ise da çok yerinde bir karar, görüyoruz bir kişi açıklandı insanlarda ki panik kaos halini, daha 24 saat bile olmadan.
Saklamak demek virüs olan insanın sokak da elini kolunu sallayarak gezmesine müsade etmek falan mı sanılıyor? Karantinaya alınan insan nasıl yayacak virüsü?
Eline sağlık canımAkşamki planlarımdan yaptıklarım,
-1 makine çamaşır yıkandı kurtuldu katlandı yerleştirildi.
-yeşillikler yıkandı kurutuldu, poşetlendi, dolaba yerleştirildi.
-buzluktan kemik suyu çıkarıldı. Kemik suyu ile hem düdüklüde çorba yapıldı, + hem de bulgur pilavı yapıldı. (her ikisine de soğanlarını dolaba hazırladığım kavanozdan kullandım.)
-yemek yedik, sofrayı kaldırdım.
-Mutfağı toparladım.
-1 makine bulaşık yıkandı. temizler yerine yerleştirildi. kalan kirliler makineye kondu.
-çocuk uyutuldu.
Haklısın negom sakin olmak ama gereken önlemleri de almak lazım.
Ne yazıldıysa o olur. Ecelimiz geldiyse su içerken bile ölebiliriz. (dün eşim su içerken tıkandı da aklıma o geldi)
Eline sağlık canımSelam kızlar
Bugün hiç elim kolum kalkmıyor,bacaklarım bile uyuşuk uyuşuk. Sanırım psikolojik
Bu virüs haberinden sonra böyle oldum
Allah sonumuzu hayır etsin. Tedbiri elden bırakmamalı hijyen çok önemli. Zaten dış ortamda uzun süre yaşamayan bir virüsmüş kendisi. Temas çok önemli. Tokalaşmak,öpüşmek kalkmalı hayatımızdan bu dönemde ama nasıl olacak bilmiyorum
Özellikle büyük ziyaretinde örn Kv,kp in elini öpmesem nasıl tepki verirler bilmiyorum hiç..
Neyse yaptığımı yazayım.
- Kahvaltı sonrası bulaşıklar makineye yerleştirilip makine çalıştırıldı.
- Beslenme menüsünü hazırladım.
Şimdilik bu kadar. Oğlanı hazırlayıp okula bırakıp kalan işlerime devam edeceğim. Hepinizi sanaldan bol bol öptümuzun süre birini gerçek anlamda öpmeyeceğim sanırım
Kolay gelsin canımGünaydın kızlar
Bugün ki 5 maddem
Tüm odalar süpürülecek
Toz alınacak
Mutfak toplanacak
Bulaşık yıkanacak
Çamaşırlar katlanacak
Ahh tüylerim diken diken oldu, çok kötüAllah korusun iki gün önce eltimin kızının çeyizi çıktı burdan damadın amcasinin oğlu kendi elleriyle taşıdı çocuk 32 yaşında iki tane bebesi var hiç bir sorunu yoktu damadin evine gidip çeyizler taşındı çocuk bir anda yığıldı gözümüzün önünde gözleri ters döndü resmen aman yarabbim çığlık kıyamet müdahale edildi ama çocuk ambulans gelene kadar vefat etti .kalp krizi geçirmiş.
Ölüm ensemizde yarına cikacagimizin dahi garantisi yok.herkes ölecek ama insanoğlu işte korkuyor. Allah'ım sıralı hayırlı ölümler nasip etsin
Birçok haber çıktı ama yalanlandı.olacaga öleceğe çare yok bizler tedbirimizi alalım taktir ALLAH a kalmış..Bende fikrimi söyleyeyim, türkiyede önceden beri bu virüs olsa virüs taşıyan kişinin yakınları bilmez miydi?
hastanelerde çalışan doktoru, hemşiresi, temizlik personeli vb. tüm hastane çalışanlarından bir şekilde birinden duyulup yayılmaz mıydı?
Örneğin okullarda olan en ufak bir olayı kısa sürede tüm mahalle, hatta tüm il duyarken ülkedeki virüs herkesten gizlenebilir miydi?
Gerçekten merak ediyorum!..
Vallahi bizlerde perişan olduk kaç gündür aklımdan çıkmıyor psikolojim bozuldu,düğün evi oldu cenaze evi Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin hepimize inşallahAhh tüylerim diken diken oldu, çok kötü
Ne diyeceğimi bilemiyorum...
Çok mantıklııı öyle yapayım en iyisiEline sağlık canım
Kolayı var canım, hastayım ay bulaşmasın diye kimseyi öpme
Kolay gelsin canım
Bende baya gülmüştümÇok güldüm kız buna
Allah rahmet etsin cok uzuldumAllah korusun iki gün önce eltimin kızının çeyizi çıktı burdan damadın amcasinin oğlu kendi elleriyle taşıdı çocuk 32 yaşında iki tane bebesi var hiç bir sorunu yoktu damadin evine gidip çeyizler taşındı çocuk bir anda yığıldı gözümüzün önünde gözleri ters döndü resmen aman yarabbim çığlık kıyamet müdahale edildi ama çocuk ambulans gelene kadar vefat etti .kalp krizi geçirmiş.
Ölüm ensemizde yarına cikacagimizin dahi garantisi yok.herkes ölecek ama insanoğlu işte korkuyor. Allah'ım sıralı hayırlı ölümler nasip etsin
Maşallah size ben daha oturuyorum işler bekliyor kan değerlerime baktırmayi düşünüyorum acayip mutsuz ve huzursuz hissediyorum oysa eşim iyi bir adam bana karşı kıskançlık krizlerini artık aştı ilk 2ay baya çektirdi ama artık geçtiOff sabahtan beri yeni oturdum çok yorulmuşum
Ev toplandı
Mutfak oturma odası toplandı
Oyuncaklar düzenlendi
Islak kek yapıldı
Ocak silindi
Bulaşıklar makineye atıldı
Çocuklar uyutuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?