Düzenli Evimiz & Hayatımız

Akşamki planlarımdan yaptıklarım,

-1 makine çamaşır yıkandı kurtuldu katlandı yerleştirildi.
-yeşillikler yıkandı kurutuldu, poşetlendi, dolaba yerleştirildi.
-buzluktan kemik suyu çıkarıldı. Kemik suyu ile hem düdüklüde çorba yapıldı, + hem de bulgur pilavı yapıldı. (her ikisine de soğanlarını dolaba hazırladığım kavanozdan kullandım.)
-yemek yedik, sofrayı kaldırdım.
-Mutfağı toparladım.
-1 makine bulaşık yıkandı. temizler yerine yerleştirildi. kalan kirliler makineye kondu.
-çocuk uyutuldu.

Selam kızlar
Bugün hiç elim kolum kalkmıyor,bacaklarım bile uyuşuk uyuşuk. Sanırım psikolojik
Bu virüs haberinden sonra böyle oldum
Allah sonumuzu hayır etsin. Tedbiri elden bırakmamalı hijyen çok önemli. Zaten dış ortamda uzun süre yaşamayan bir virüsmüş kendisi. Temas çok önemli. Tokalaşmak,öpüşmek kalkmalı hayatımızdan bu dönemde ama nasıl olacak bilmiyorum
Özellikle büyük ziyaretinde örn Kv,kp in elini öpmesem nasıl tepki verirler bilmiyorum hiç..
Neyse yaptığımı yazayım.
- Kahvaltı sonrası bulaşıklar makineye yerleştirilip makine çalıştırıldı.
- Beslenme menüsünü hazırladım.
Şimdilik bu kadar. Oğlanı hazırlayıp okula bırakıp kalan işlerime devam edeceğim. Hepinizi sanaldan bol bol öptüm uzun süre birini gerçek anlamda öpmeyeceğim sanırım

İnşallah öyledir inşallah hiç kimseye bulaşmaz

Eline sağlık canım sana da altın taktım

Haklısın negom sakin olmak ama gereken önlemleri de almak lazım.
Ne yazıldıysa o olur. Ecelimiz geldiyse su içerken bile ölebiliriz. (dün eşim su içerken tıkandı da aklıma o geldi)

Allah korusun iki gün önce eltimin kızının çeyizi çıktı burdan damadın amcasinin oğlu kendi elleriyle taşıdı çocuk 32 yaşında iki tane bebesi var hiç bir sorunu yoktu damadin evine gidip çeyizler taşındı çocuk bir anda yığıldı gözümüzün önünde gözleri ters döndü resmen aman yarabbim çığlık kıyamet müdahale edildi ama çocuk ambulans gelene kadar vefat etti .kalp krizi geçirmiş.
Ölüm ensemizde yarına cikacagimizin dahi garantisi yok.herkes ölecek ama insanoğlu işte korkuyor. Allah'ım sıralı hayırlı ölümler nasip etsin

Eline sağlık canım
Kolayı var canım, hastayım ay bulaşmasın diye kimseyi öpme
Günaydın kızlar
Bugün ki 5 maddem
Tüm odalar süpürülecek
Toz alınacak
Mutfak toplanacak
Bulaşık yıkanacak
Çamaşırlar katlanacak
Kolay gelsin canım

Ahh tüylerim diken diken oldu, çok kötü
Ne diyeceğimi bilemiyorum...

Birçok haber çıktı ama yalanlandı.olacaga öleceğe çare yok bizler tedbirimizi alalım taktir ALLAH a kalmış..

Ahh tüylerim diken diken oldu, çok kötü
Ne diyeceğimi bilemiyorum...
Vallahi bizlerde perişan olduk kaç gündür aklımdan çıkmıyor psikolojim bozuldu,düğün evi oldu cenaze evi Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin hepimize inşallah

Çok güldüm kız buna
Bende baya gülmüştüm Allah rahmet etsin cok uzuldum

Off sabahtan beri yeni oturdum çok yorulmuşum
Ev toplandı
Mutfak oturma odası toplandı
Oyuncaklar düzenlendi
Islak kek yapıldı
Ocak silindi
Bulaşıklar makineye atıldı
Çocuklar uyutuluyor
Maşallah size ben daha oturuyorum işler bekliyor kan değerlerime baktırmayi düşünüyorum acayip mutsuz ve huzursuz hissediyorum oysa eşim iyi bir adam bana karşı kıskançlık krizlerini artık aştı ilk 2ay baya çektirdi ama artık geçti

Oğlumu okula bıraktım geldiiim.
Hava çok güzel bugün. Evi bir dezenfe edeyim diyorum her yeri çamaşır suyu ile silmeyi düşünüyorum
Kapı kulpları,lamba düğmeleri aklıma neresi gelirse artık ayrıntılı bir toz alma olacak
Bir makine katlanacak kurumuş çamaşırım var onu katlarım molada.
Makineye çamaşır atacağım bir de. En önemlisi ödevi yapcam ayrıntılı çamaşır suyuyla banyo temizliği yapacağım.
Akşama iç hazırlayım diyorum pide yaptırır yeriz. Çorba yapmam herhalde bugün. Yorulmam ve canım isterse sütlü tatlı yapabilirim. Neysem ben kaçar sonra yaptıklarımı buraya yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…