• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bugün yaptıklarım
❤️kahvaltı hazırladım yenildi toplandı
❤️çamaşır makinesi çalıştırdım
❤️bulaşık makinesi ni boşalttım (kahvaltı bulaşıklarını yerleştirdim)
❤️tuvaletler ve üst kat banyo yıkandı
❤️balkon süpürüldü ve oradaki tv silindi
❤️Balkona çıkış kapısı ve yanındaki pencere silindi
❤️salon süpürüldü ,silindi
❤️salon tv ,ünite ve masası silindi
❤️mutfak süpürüldü
❤️ev girişi temizlendi , ayakkabılık düzenlendi, ordaki ayna ve kapı silindi
❤️vestiyerin dışı silindi
Üst katta işler var yapmam gereken yataklar toplandı sadece

uzun zamandır öğrendiğim bize öğretilmeyen en güzel taktik bunu bir arkadaşım yapıyor eşiyle anlaşmış kendimi kullantırmamak için ben bilmem eşim bilir diyip işin içinde sıyrılmak bırakın herkes kendi anasıyla babasıla ilgilensin kafa rahat missss
Çok güzel taktik gerçekten
Bebegin ne kadarlık canm bebek bakımına eşin yardımcı oluyormu
Bebeğim 9 aylık bakım olarak nadiren yediriyor onun harici sadece oyun oynuyor bakıyor zaten ona çok düşkün zaman geçiriyorlar Allahtan çokca ama arada diyorum mesela bir gün sen baksan ben birkaç saatliğine Bi arkadasımla kahve içmeye vs çıksam hafta 1 bile yapsam iyi gelecek bana ama yok maalesef

Sağlık olsun

Robot süpürdü kısmına her seferinde bayılıyorum

Gebeler bendende çok çalışıyor. Ama gebeyken bende çok çalışıyordum. Bi azim geliyor ya.

Çay severuk

Görüşmemek en güzeli.

Tarif güzelmiş

Önce sağlık tabi. Kendinize dikkat edin.

Bende kağıda yazmıştım. Çocuğa ödevini yap dedim. Sen de eksik yapmışsın diye önüme çıkardı 😅

iyi komşu. En sevdiğim.

Maşallah

iyi komşu. En sevdiğim.

Düşünüp durma. Allah korusun hastalanırsın. Takma. Eşine çocuğuna odaklan. Başlarda takıyor insan. Sonradan aman canımdan kıymetli değiller moduna giriliyor. O da zamanla oluyor.
Aynen öyle zaten biraz takınca ertesi gün baş dönmem başlıyor piskolojik olarak

Çok güzel taktik gerçekten

Bebeğim 9 aylık bakım olarak nadiren yediriyor onun harici sadece oyun oynuyor bakıyor zaten ona çok düşkün zaman geçiriyorlar Allahtan çokca ama arada diyorum mesela bir gün sen baksan ben birkaç saatliğine Bi arkadasımla kahve içmeye vs çıksam hafta 1 bile yapsam iyi gelecek bana ama yok maalesef
Canım dedigin gibi maalesef
Bende bazen kızıyorum eşime akşamları biraz oyna yada sabahlari en fazla 10 dakika sonra all al durmuyor ilgilenen baba çok az bence

Back
X