- 11 Şubat 2022
- 6.062
- 16.385
- 198
Amin amin benim de inşallahBu sabahta zor uyanacağa benziyorum
Allahım bu hafta uykumu düzene sokmayı nasip et![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin amin benim de inşallahBu sabahta zor uyanacağa benziyorum
Allahım bu hafta uykumu düzene sokmayı nasip et![]()
Çok güzel taktik gerçektenuzun zamandır öğrendiğim bize öğretilmeyen en güzel taktik bunu bir arkadaşım yapıyor eşiyle anlaşmış kendimi kullantırmamak için ben bilmem eşim bilir diyip işin içinde sıyrılmak bırakın herkes kendi anasıyla babasıla ilgilensin kafa rahat missss
Bebeğim 9 aylık bakım olarak nadiren yediriyor onun harici sadece oyun oynuyor bakıyor zaten ona çok düşkün zaman geçiriyorlar Allahtan çokca ama arada diyorum mesela bir gün sen baksan ben birkaç saatliğine Bi arkadasımla kahve içmeye vs çıksam hafta 1 bile yapsam iyi gelecek bana ama yok maalesefBebegin ne kadarlık canm bebek bakımına eşin yardımcı oluyormu
Aynen öyle zaten biraz takınca ertesi gün baş dönmem başlıyor piskolojik olarakSağlık olsun
Robot süpürdü kısmına her seferinde bayılıyorum
Gebeler bendende çok çalışıyor. Ama gebeyken bende çok çalışıyordum. Bi azim geliyor ya.
Çay severuk
Görüşmemek en güzeli.
Tarif güzelmiş
Önce sağlık tabi. Kendinize dikkat edin.
Bende kağıda yazmıştım. Çocuğa ödevini yap dedim. Sen de eksik yapmışsın diye önüme çıkardı
iyi komşu. En sevdiğim.
Maşallah
iyi komşu. En sevdiğim.
Düşünüp durma. Allah korusun hastalanırsın. Takma. Eşine çocuğuna odaklan. Başlarda takıyor insan. Sonradan aman canımdan kıymetli değiller moduna giriliyor. O da zamanla oluyor.
Canım dedigin gibi maalesefÇok güzel taktik gerçekten
Bebeğim 9 aylık bakım olarak nadiren yediriyor onun harici sadece oyun oynuyor bakıyor zaten ona çok düşkün zaman geçiriyorlar Allahtan çokca ama arada diyorum mesela bir gün sen baksan ben birkaç saatliğine Bi arkadasımla kahve içmeye vs çıksam hafta 1 bile yapsam iyi gelecek bana ama yok maalesef
İnanmayacaksınız ama bittiBugün döktüklerin bitti mi?
baygın süheyla geldiHayırlı akşamlar kızlar![]()
Bura bugun yagmurluydu silemezdim geç gördüm iyi olduDön dolaş uyku tutmayınca, gün içinde de geç girdiğim için bugünün ödevini yazayım dedimDün kapılar silindi, camlar eksik kalmasın dedim. Bugünün ödevi camları silmek olsun. Kolay gelsin bacılar
@Bonus
@penyez83
Efser
@Aktif Lora
sweetgirlcandy
@MssPARE
Limonsuzzcay
@Pinhan
@papatyamm
Gonulmeyvesi
Nane Limon Kabugu
@-Hayal