Kızımın ateşi vardı canım onu götürdüm
Orda ilaç verdiler geceyi rahat geçirdi şükür. Antibiyotik İğne yazdı şurupla geçmez diye. Bugün gidip onu alırım da nasıl yaptıracağım bilmiyorum
5Geçer niye geçmesin ya kaç yaşında ki?
Şimdi yine var ateşiGeçer niye geçmesin ya kaç yaşında ki?
Kız küçük ya iğne için korkacak yaşta sen kullanmadan istersen değiştir onları şurup iste mutlaka iğne daha çabuk etki eder de eziyeti çok
Çok geçmiş olsunKızımın ateşi vardı canım onu götürdüm
Orda ilaç verdiler geceyi rahat geçirdi şükür. Antibiyotik İğne yazdı şurupla geçmez diye. Bugün gidip onu alırım da nasıl yaptıracağım bilmiyorum
Öyle yapacağım bonusum sağlık ocağına giderim birazdan açılsın da ağlıyor zaten iğne yapmasınlar diyeKız küçük ya iğne için korkacak yaşta sen kullanmadan istersen değiştir onları şurup iste mutlaka iğne daha çabuk etki eder de eziyeti çok
Allah razı olsun canımÇok geçmiş olsunAllah şifalar versin inşallah
Geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallahŞimdi yine var ateşi
Canım tekrar geçmiş olsun Allah şifa versin inşAllah çabucak toparlarKızımın ateşi vardı canım onu götürdüm
Geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah
Canım tekrar geçmiş olsun Allah şifa versin inşAllah çabucak toparlar
Allah razı olsun çok teşekkür ederim hanımlar
Normal limonsuz ya bebeği görürsün ya doğumu böyle geçecek bu süreç. Bacak arasına ya da yan yatarken göbek altına ince bi yastık koymayı denedin mi?Son zamanlarda rüyamda hep hastane görüyorum. Bikaç kere de erken doğum yaptığımı gördüm. Dün gece de yine hastanedeydim doğum için. Ama bir sürü aksilik oldu. En son doğum ertelenecekti uyandım
Bende bugün hiç uyuyamadım limonsuz agrılardanGece yanlarımın ağrısından uyuyamadım yine düzgünçocuklar okula gitti. Sıcak su torbası yaptım belki iyi gelir. Biraz uyuyayım.
Bende bugün hiç uyuyamadım limonsuz agrılardan
Yok bonusum denemedim bi deneyeyimNormal limonsuz ya bebeği görürsün ya doğumu böyle geçecek bu süreç. Bacak arasına ya da yan yatarken göbek altına ince bi yastık koymayı denedin mi?
Yatakta değilde koltukta sırtını dayayıp rahat ediyo musun oda idareten olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?