gömlek küçük geldiGel gel
Beni kınadın ya benim göyneğimi giydin gördün mü
Ben 4 gibi yine uyumuşum yarım saat üşüyünce uyandımuyuyamadım sersem sersem gezdim
senin normal ama kuzum zaten son aylara girdi ama dikkat et ikindide uyumaBen 4 gibi yine uyumuşum yarım saat üşüyünce uyandımyine başladı benim yorgunluklar
Aynen o saatlerde uyumak kötü bir daha dikkat edeyim barisenin normal ama kuzum zaten son aylara girdi ama dikkat et ikindide uyuma
bir ara kulanılmayan ilaçlar tarihi geçmeyen yarım kalanlar için kumbaralar oluyorduŞu ilaçları bu kadar büyük yapmasalar ya üzülüyorum çöpe gidince
Yine var mı acaba ya bi araştırmak lazım aslında.Yazık valla.bir ara kulanılmayan ilaçlar tarihi geçmeyen yarım kalanlar için kumbaralar oluyordu
Ah canımmm evde olsam yapardım gün içinde eve değilim ama bi ara el atıcam inşallahTamam işte kısım kısım gidelim. Bugün öğleden sonra gömme dolaba girelim. Baya eskiyen çarşaf ve yastık kılıflarım var onları çıkarıcam. Bi de elim değmişken pike ve battaniyeleri düzenlerim diyorum.
Bugüne kadar hiç satmadım bonusum. Ama gelinliğimle kına elbisemi satabilirim gibi geldi bana. Onun dışındakileri zaten giysi kumbarasına koyuyorum.
Bi de ben bekarken çok fazla zayıftım o yüzden etrafımda verebileceğim o kiloda biri yok
Geçmiş olsun ben kaçırdım sanırım nolduHayırlı akşamlar hanımlar hastaneden yeni geldim hiç bi iş yapamadım bugün sadece mutfak topladım
Nasıl yaniiitopiği dağıtalım diyorsun
biz öyle konuşursak topiğdekiler kacaçak bacımsuNasıl yaniii
Kızımın ateşi vardı canım onu götürdümGeçmiş olsun ben kaçırdım sanırım noldu
Orda ilaç verdiler geceyi rahat geçirdi şükür. Antibiyotik İğne yazdı şurupla geçmez diye. Bugün gidip onu alırım da nasıl yaptıracağım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?