- 26 Temmuz 2015
- 579
- 2.287
- 113
Geçmiş olsun canımbugun birsey yapamadim cocuklar hastaydi
evi supurdum sildim
mutfagi cop kovasini temizledim
simdi de uyusunlar wc banyoya giricem yatmadan kapilari prizleri silmeyi dusunuyorum insallah
sagol canimGeçmiş olsun canım
Ateşi düştü ama uyumadan önce verdim yine ilaç uykusunda çıkarsa diyeAteşi yüksek mi canım hâla, ılık suyla başını ıslatmadan hızlıca bi duş aldırsan, o da çok iyi gelir, hem vücudunu dinlendirir biraz uyur belki
İnş canım
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşAllahAteşi düştü ama uyumadan önce verdim yine ilaç uykusunda çıkarsa diye
İnş canım
Tatlım bende de çocuklarda da egzama var. Zeytinyağı iyi gelmiyormuş. Üniversite hastanesinden kortizonlu krem ve vazelin karışımı bir ilaç verdiler. O geçiriyor ama deride incelme yapıyor.Amin canım, Rabbim hepimize şifa versin inşaallah..
Egzama bende ve çocuklarda da var, eller yara oluyor, özellikle kışın, kaç tane kortizonlu krem kullandım fayda etmedi bana, çocuklara geceleri saf zeytinyağı sürdüm, farklı kremler kullandık, geçmedi.
Bir süredir bir krem alıyorum, onu kullanıyoruz, şükür herkese çok iyi geldi de yaralardan kurtulduk.
Kortizonlu kremler bende alerji yaptı, zeytinyağını da muğladan saf işlenmemiş almıştım ama uzun vadede kullanmadım,Tatlım bende de çocuklarda da egzama var. Zeytinyağı iyi gelmiyormuş. Üniversite hastanesinden kortizonlu krem ve vazelin karışımı bir ilaç verdiler. O geçiriyor ama deride incelme yapıyor.
Çok geçmiş olsun canımbugun birsey yapamadim cocuklar hastaydi
evi supurdum sildim
mutfagi cop kovasini temizledim
simdi de uyusunlar wc banyoya giricem yatmadan kapilari prizleri silmeyi dusunuyorum insallah
Ne olur ne olmaz dışardan okuyup gerçek zanneden olabilir
Eline sağlık canımİyi geceler mi diyim günaydın mı diyim bilemedimeşim evde giremiyorum hâlâ.
Sabah yatakları topladım odaları havalandırdım
Bulaşık makinasını boşalttım mutfağı topladım
Çamaşır makinesini çalıştırdım
Kızımı okula bırakıp güne gittim
Yemekten sonra makinayı doldurdum
Çamaşır astım
Kızımın dolabını (üçlü dolap) hurca boşalttım
Bazasının içini de boşalttım hepsini yatak odasına taşıdım
Eşim le dolabı söktük büyük odaya taşıyıp monteledik
Dolapların içini ve yüzeyini sildim
Yatağını taşıdık onunda başlığını sildim
Bazanın içini yerleştirdim
Süpürüp yerleri sildim
Hslıyı beşiği de yerleştirdik
Çay içtik mutfağı toplayıp makinayı çalıştırdım ve kapanış
Kesinlikle öyleKızlar size hastalık yapan virüslerin veya bakterilerin nerelerden nasıl bulaştığını yazsam ellerinizi bir daha bir yere vuramazsınız. O kadar tehlikeli hastalıklar var ki. Ama çok şükür ciddi enfeksiyon yaşayan kaç kişi var? Bir elin parmağını geçmez. Neden? Çünkü Allah bize bağışıklık sistemi vermiş. O yüzden panik yapmaya gerek yok. Temizligimize dikkat edeceğiz Allah'a tevekkül edecegiz.
Dünya genelinde koronavirusten ölenler 5 bin civarı olsun, sadece bir ülkede normal gripten ölenler 20 binden fazla.
Hatmi çiçeği içtin miNego Ben tam iyilesmedigim için ödevleri yapamıyorum. Günlük işlerimi anca yapıyorum. Öksürüğüm bir türlü geçmedi
Günaydın
GünaydınGunaydin kizlar. Dun nasil olduysa kizlarim 10 da uyudu. Onlar uyur uyumaz bende yattim uyudum. Erken uyuyunca gune daha zinde basladim.
Normalde dun balik yapacaktim seminer cok gec bitince balik alamadim. Yemegi disaridan soyledik. Bu aralar sakincali ama hic halim yoktu. Oyle olunca pek bulasikta olmadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?