Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yok içmedim canım.

Ayy benim dış kapı tam bir işkence boşluklu panjur gibi bir şey var ama silinmeside gerekiyordu kaçış yok bugün okapi silinecek

Nego Ben tam iyilesmedigim için ödevleri yapamıyorum. Günlük işlerimi anca yapıyorum. Öksürüğüm bir türlü geçmedi
Çok geçmiş olsun canım Allahım Şafi ismiyle şifa versin canım Ev zaten darmadağın odalar değişiyor kapılarda nasibini alsın temizlikten
Ya kızlar bugün dışarı gidecektik yemeğe ama bi korktum açıkcası. Gitmesek mi acaba virüs İzmir de bulundu yazıyor bazı yerlerde

Günaydın çiçeğim
Ben yorum yapmıyorum artık

Teşekkür ederim canım

Bence mümkün oldukça dışarı çıkmayın canım.

Günaydın kızlar

Nego cum ben dün hepsini yaptım tüm kapı kolları prizler kapılar dezenfekte edildi çamaşır suyuyla dış kapıda dahil. Yani bugünkü görevlerimi yapmış bulunmaktayım
Dün yaptığım islerimide yazivereyim şuraya
Tüm ev komple supuruldu çamaşır suyuyla silindi
Mutfak temizlendi firin vs silinip ciflendi

Aynalar prizler kapılar ve kollar önce silinip sonra kolonya ile dezenfekte edildi

Banyo ve WC çamaşır suyuna bulandı

Çamaşır yıkandı asıldı yerleştirildi

Balkonlar yıkandı cam kenarları silindi

Bebegimin oyuncakları bile dezenfekte edildi
Bugün ütüm var onları yapicam inşallah mutfağımida bida elden geciricem birde yemek yapicam

Canım oyuncakları nasıl dezenfekte ettin?

Canım oyuncakları nasıl dezenfekte ettin?

Tüm oyuncakları siniye döktüm fisfis bir şisem var içine kolanya doldurdum bolca fisfisladim heryerine gelinceye dek sonra tek tek peceteyle kuruladim canm .
Dezenfektan olsa çok daha iyi olurdu ama malesef bulamadım hiç biryerde limon kolanyasi ile temizledim

Çok üzülüyorum ya. Durumu iyi olmayanları hiç düşünmeden fiyat arttırıyorlar. Çok acımasızca.

Gerçekten öyle Allah bu firsatcilara hidayet versin ne diyeyim herşeyin üzerine zam koymuşlar daha 24 saat olmadan ,

Bidee özellikle raflardan kaldıranlarda varmış fırsat kolluyorlar bekliyorlarki zam gelsin öyle satışa sunalım vah vah yazikk

Çocuk ağzına alırsa kolonya tadı gelmez mi bi kontrol edin ne olur ne olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…