Düzenli Evimiz & Hayatımız

Slm kızlar kolay gelsin hepinize
Sabah rutin ev işlerini halledip çarşıya çıktım bende, çocukları okuldan alıp az önce eve geldim, yemeğim yok yemek yapıcam.

Bakanların toplantısından da inşaallah iyi haberler çıkar, nisandaki 1 haftalık tatil öne çekilebilirse çocuklarda bizde rahat ederiz.

Kız benim kimyasala alerjim var ya
Çamaşır suyu neyim kullanamıyom
Bende yarın ersağcığımla evi dezenfekte edem bari

Kolay gelsin canım
Kız benim kimyasala alerjim var ya
Çamaşır suyu neyim kullanamıyom
Bende yarın ersağcığımla evi dezenfekte edem bari
Ben çamaşır suyunu epey azaltmıştım ama bugün dank etti onu azaltınca benim çocuklar çok hasta olmaya başladı, belki çamaşır suyu masumdur
Sirke de olur canım, yarın da kapı kupları falan sirkeli suyla silicem
Ben pek ödevlere katılamıyorum, ama evimin gereğini yapıyorum çoğunlukla
Olsun canım maksat iyi kötü evimizin işini yapmak

Tüm evin işini bitirdim kız hastalandı. Napsam randevu alıp yarına götürsem mi? Hastaneden sıra alınca çok bekliyoruz. Güya ben yarın kadın doğuma gidip sprial taktıracaktım haberleri dinledikten sonra hayatta gitmem dedim ama kızım böyle olunca sinirim bozuldu.

Benim çocuklar da anaları gibi alerjik
Önceden çamaşırı koridora çamaşır teline sererdim, ertesi gün biri hasta olurdu, kızlarımdan birinin yumuşatıcıya alerjisi var, çamaşıra koyunca kaşınıyor deli gibi
Diğeri uzun süren öksürük ve burun tıkanıklığıyla uğraşır yavrum yazık, çamaşır suyuyla temizlik yaptım mı ailecek hasta oluyorduk, bulaşık makinesi tabletimi, çamaşır deterjanlarımı değiştirdim, çamaşır suyunu da nadiren, çocuklar yokken ağzımı yüzümü tamamen sarıp kullanıp evi iyice havalandırıyorum, bende astım da var, öyle olunca da deterjan yüzünden maaile bir poşet alerji ilacıyla yaşıyoruz.
Bu yıl şükür hasta olan yok,
Olsa da 1 2 güne ayakta geçiyor hemen..

Bugün yaptıklarım
Kızımın yatağını topladım çarşafını yıkadım
Bizim yatağın nevresimlerini yıkadım
Yatağı çamaşır suyu ile sildim
3 makine daha ayriyeten çamaşır yıkadım astım
Evi topladım
Yıkadıklarımı topladım
Evi süpürdüm elimde bol çamaşır suyu ile sildim
Banyoyu çamaşır suyu ile sildim
WC yi çamaşır suyu ile önce sildim sonra yıkadım
Çamaşır makinesinin tozunu çamaşır suyu ile aldım.
O ara ev yine dağıldı evi yine topladım süpürdüm
Bulaşık makinesini yerleştirdim yerine kirlileri koydum içine
Sabahtan mutfağın tezgahını falan çamaşır suyu ile sildim ovdum
Tam oturdum baktım kız mızıklamaya başladı öyle böyle derken yarım saat sonra ateşi çıktı
Çay koydum şimdi yemek yer sonra çamaşırı katlarım inş.
Yarına da randevu aldım kız hiç iyi değil sabahtan kimse olmaz inş

Ödev tamam nego

Selamlaar bugün uğrayamadım kredi onaylandı çok şükür ona koşturdum. Proje teslim etmem lazımdı ona gittim geldim.

sabah çıkmadan mutfağı topladım tezgahı lavaboyu cifledim
Çamaşır yıkadım astım
Salonu mutfağı süpürdüm
Geldikten sonra çamaşırları katladım
Banyoyu yıkadım baştan aşağı
Yemek yaptım
Bulaşık makinesini boşalttım
Tekrar mutfağı topladım vee bittii

Tembelliğime ne de güzel kılıf uydurmuşum dimi

Canım çok mu kötü?
Allah şifa versin canım, doğal ürünler en güzeli tabi ki, insan vazgeçemiyor. Yoksa benim çocuklar da alerjik egzama var, yumuşatıcı vs iyi gelmiyor
Hayirli aksamlar kızlar
Bugün rahatsizdim biraz o yuzden hiçbir iş yapmadim. Öğleden sonra da gün vardı güne gittim
Geçmiş olsun canım
Eline sağlık canım
Tembelliğime ne de güzel kılıf uydurmuşum dimi

Amin canım, Rabbim hepimize şifa versin inşaallah..
Egzama bende ve çocuklarda da var, eller yara oluyor, özellikle kışın, kaç tane kortizonlu krem kullandım fayda etmedi bana, çocuklara geceleri saf zeytinyağı sürdüm, farklı kremler kullandık, geçmedi.
Bir süredir bir krem alıyorum, onu kullanıyoruz, şükür herkese çok iyi geldi de yaralardan kurtulduk.

Kötü ya durmadan ağlıyor mecbur telefonla oyalıyorum. Acile götürmek istemiyorum sabahtan randevu aldım ama belki götürmem bilemedim. Biraz uyudu uyanırken yutkunurken ağladı bir de bezini tuttu inş idrar yolu değildir idrar almak için yapışkanlı şeyi yapıştırdığımda çişini yapmıyor. Zencefil bal verdim sanki iyi geldi bir de ilaç veriyorum bakalım inş toparlar.

Geçmiş olsun kuzum inşallah geçer

Geçmiş olsun kuzum inşallah geçer
Amin inş
Gecmis olsun M Musluk Suyu enfeksiyon kapmis gibi gorunuyr. Yutkunurken agliyorsa muhtemelen bogazi iltihaplamistir. Antibiyotikle daha cabuk atlatiyorlar. Su surecte doktora gotursen bir dert goturmesen bir dert..
Aynen öyle normalde ateşlendiğinde hiç beklemem direk acile giderim kuzenlerim de havale geçmişi var. Ama şimdi götürmedim randevu aldım. Düşünüyorum götürsem mi diye

Amin inş

Aynen öyle normalde ateşlendiğinde hiç beklemem direk acile giderim kuzenlerim de havale geçmişi var. Ama şimdi götürmedim randevu aldım. Düşünüyorum götürsem mi diye
Ateşi yüksek mi canım hâla, ılık suyla başını ıslatmadan hızlıca bi duş aldırsan, o da çok iyi gelir, hem vücudunu dinlendirir biraz uyur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…