- 21 Şubat 2020
- 449
- 2.376
- 28
Kız benim kimyasala alerjim var yaEllerine sağlık canım
Afiyet olsun canım şimdiden
Canım bence yaşadıklarının birikimi bu, psikiyatriste gitmeyi düşünmez misin?
Kan değerlerine de baktır tani yine de.
Eşinle olan gelişmelere de sevindim
Ellerine sağlık canım
Ellerine sağlık canım
Bahardan, bahar da bitkiler canlanırken insanlardan bütün canlılardan enerji alır derlermiş.
Sakin canlar sakin, tevekkül güzel şey ❤
Ellerine sağlık canım
Ellerine sağlık canım
Oh mis
Ellerine sağlık canım
Bu virüs hanımlara yaradı, bol bol temizlik
Ellerine sağlık
Ben pek ödevlere katılamıyorum, ama evimin gereğini yapıyorum çoğunluklaEline sağlık canımsana da altın taktım
Kolay gelsin canımSlm kızlar kolay gelsin hepinize
Sabah rutin ev işlerini halledip çarşıya çıktım bende, çocukları okuldan alıp az önce eve geldim, yemeğim yok yemek yapıcam.
Bakanların toplantısından da inşaallah iyi haberler çıkar, nisandaki 1 haftalık tatil öne çekilebilirse çocuklarda bizde rahat ederiz.
Ben çamaşır suyunu epey azaltmıştım ama bugün dank etti onu azaltınca benim çocuklar çok hasta olmaya başladı, belki çamaşır suyu masumdurKız benim kimyasala alerjim var ya
Çamaşır suyu neyim kullanamıyom
Bende yarın ersağcığımla evi dezenfekte edem bari
Olsun canım maksat iyi kötü evimizin işini yapmakBen pek ödevlere katılamıyorum, ama evimin gereğini yapıyorum çoğunlukla
Benim çocuklar da anaları gibi alerjikKolay gelsin canım
Ben çamaşır suyunu epey azaltmıştım ama bugün dank etti onu azaltınca benim çocuklar çok hasta olmaya başladı, belki çamaşır suyu masumdur
Sirke de olur canım, yarın da kapı kupları falan sirkeli suyla silicem
Olsun canım maksat iyi kötü evimizin işini yapmak
Ödev tamam negoEllerine sağlık canım
Ellerine sağlık canım
Ellerine sağlık canım
Bahardan, bahar da bitkiler canlanırken insanlardan bütün canlılardan enerji alır derlermiş.
Ellerine sağlık canım
Ellerine sağlık canım
Oh mis
Ellerine sağlık canım
Ellerine sağlık
Tembelliğime ne de güzel kılıf uydurmuşum dimiEllerine sağlık canım
Ellerine sağlık canım
Ellerine sağlık canım
Ellerine sağlık canım
Ellerine sağlık canım
Oh mis
Ellerine sağlık canım
Ellerine sağlık
Canım çok mu kötü?Tüm evin işini bitirdim kız hastalandı. Napsam randevu alıp yarına götürsem mi? Hastaneden sıra alınca çok bekliyoruz. Güya ben yarın kadın doğuma gidip sprial taktıracaktım haberleri dinledikten sonra hayatta gitmem dedim ama kızım böyle olunca sinirim bozuldu.
Allah şifa versin canım, doğal ürünler en güzeli tabi ki, insan vazgeçemiyor. Yoksa benim çocuklar da alerjik egzama var, yumuşatıcı vs iyi gelmiyorBenim çocuklar da anaları gibi alerjik
Önceden çamaşırı koridora çamaşır teline sererdim, ertesi gün biri hasta olurdu, kızlarımdan birinin yumuşatıcıya alerjisi var, çamaşıra koyunca kaşınıyor deli gibi
Diğeri uzun süren öksürük ve burun tıkanıklığıyla uğraşır yavrum yazık, çamaşır suyuyla temizlik yaptım mı ailecek hasta oluyorduk, bulaşık makinesi tabletimi, çamaşır deterjanlarımı değiştirdim, çamaşır suyunu da nadiren, çocuklar yokken ağzımı yüzümü tamamen sarıp kullanıp evi iyice havalandırıyorum, bende astım da var, öyle olunca da deterjan yüzünden maaile bir poşet alerji ilacıyla yaşıyoruz.
Bu yıl şükür hasta olan yok,
Olsa da 1 2 güne ayakta geçiyor hemen..
Geçmiş olsun canımHayirli aksamlar kızlar
Bugün rahatsizdim biraz o yuzden hiçbir iş yapmadim. Öğleden sonra da gün vardı güne gittim
Eline sağlık canımSelamlaar bugün uğrayamadım kredi onaylandı çok şükür ona koşturdum. Proje teslim etmem lazımdı ona gittim geldim.
sabah çıkmadan mutfağı topladım tezgahı lavaboyu cifledim
Çamaşır yıkadım astım
Salonu mutfağı süpürdüm
Geldikten sonra çamaşırları katladım
Banyoyu yıkadım baştan aşağı
Yemek yaptım
Bulaşık makinesini boşalttım
Tekrar mutfağı topladım vee bittii
Tembelliğime ne de güzel kılıf uydurmuşum dimi
Amin canım, Rabbim hepimize şifa versin inşaallah..Canım çok mu kötü?
Allah şifa versin canım, doğal ürünler en güzeli tabi ki, insan vazgeçemiyor. Yoksa benim çocuklar da alerjik egzama var, yumuşatıcı vs iyi gelmiyor
Geçmiş olsun canım
Eline sağlık canım
Yapma öyleCanım çok mu kötü?
Allah şifa versin canım, doğal ürünler en güzeli tabi ki, insan vazgeçemiyor. Yoksa benim çocuklar da alerjik egzama var, yumuşatıcı vs iyi gelmiyor
Geçmiş olsun canım
Eline sağlık canım
Kötü ya durmadan ağlıyor mecbur telefonla oyalıyorum. Acile götürmek istemiyorum sabahtan randevu aldım ama belki götürmem bilemedim. Biraz uyudu uyanırken yutkunurken ağladı bir de bezini tuttu inş idrar yolu değildir idrar almak için yapışkanlı şeyi yapıştırdığımda çişini yapmıyor. Zencefil bal verdim sanki iyi geldi bir de ilaç veriyorum bakalım inş toparlar.Canım çok mu kötü?
Geçmiş olsun canım
Eline sağlık canım
Geçmiş olsun kuzum inşallah geçerKötü ya durmadan ağlıyor mecbur telefonla oyalıyorum. Acile götürmek istemiyorum sabahtan randevu aldım ama belki götürmem bilemedim. Biraz uyudu uyanırken yutkunurken ağladı bir de bezini tuttu inş idrar yolu değildir idrar almak için yapışkanlı şeyi yapıştırdığımda çişini yapmıyor. Zencefil bal verdim sanki iyi geldi bir de ilaç veriyorum bakalım inş toparlar.
Amin inşGeçmiş olsun kuzum inşallah geçer
Aynen öyle normalde ateşlendiğinde hiç beklemem direk acile giderim kuzenlerim de havale geçmişi var. Ama şimdi götürmedim randevu aldım. Düşünüyorum götürsem mi diyeGecmis olsun M Musluk Suyu enfeksiyon kapmis gibi gorunuyr. Yutkunurken agliyorsa muhtemelen bogazi iltihaplamistir. Antibiyotikle daha cabuk atlatiyorlar. Su surecte doktora gotursen bir dert goturmesen bir dert..
Negom WC yi üstten temizlemiştim ama 19.30 da eve gelen arkadaşın temiz tabakları çıkardı kirlileri yerleştirdi salonu topladı şimdi de küçük oğlunu doyuruyor çeyrek olmasa da bir gr altın haketmemiş midir?11 mart ödevi
Ayrıntılı olarak wc temizlemek
malipina
@Bonus
H hasbeenandgone
@ladymadyninablasi
@terliksuu
@Delft
@Ataayemi zeynepyu
Kirmizi pabuc
@ayseMsb
M Musluk Suyu
@Dilos06
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@KurkmantoluSero
mehlika8346
@furusan
@tijeen
@Psikolojik Deliii
@ByNkoaLa
CKbeautyandsheer
@merve-onur
Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@Coolpeople
@Aybarsin Annesi
@zeynebzeyneb
pawlover
@patuli6153
Gamze_nur08
@klbk33
@SchonerDuft
@chentiq
@Melegimm_2
Ber ra
Ateşi yüksek mi canım hâla, ılık suyla başını ıslatmadan hızlıca bi duş aldırsan, o da çok iyi gelir, hem vücudunu dinlendirir biraz uyur belkiAmin inş
Aynen öyle normalde ateşlendiğinde hiç beklemem direk acile giderim kuzenlerim de havale geçmişi var. Ama şimdi götürmedim randevu aldım. Düşünüyorum götürsem mi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?