Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ya ben bu ara çok çabuk yoruluyorum bahar yorgunluğu mu acaba
Sabah kalktım
Kahvaltı hazırladım yedik
Sofrayı topladım
Vücut temizliği yaptım duş aldım banyoyu sildim
Bulaşık yıkadım
Salçaları yoğurt kaplarına koydum
Tezgahı çamaşırsuladım
Buzdolabının raflarını sildim
Çamaşır makinasını dıştan sildim
Yatağı topladım
Gardrobu düzenledim
Battaniyeleri havalandırıp gardroba kaldırdım
Sanki dünyanın işini yapmışım pilim bitti şimdiden

Bizde de durum aynı sabah haberlerde gördü ağlayarak gitti okula beni gönderiyorsunuz ben ölücem sizde sevineceksin iz diyip duruyor sakinlesmiyor napcam şaşırdım artık keyfim de kaçtı okula gidip geldik bugün rabbim herkezi korusun

Benim oğlum da aynı şeyi söylüyor. Beni öldürmek mi istiyorsun anne diyor. Göndermedim bugün iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum

Benim oğlum da aynı şeyi söylüyor. Beni öldürmek mi istiyorsun anne diyor. Göndermedim bugün iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum
Bilmiyorum ki canım hangisi doğru eşim nereye kadar gondermiyceksin diyor geldiğinde banyo yaptır yanına dezenfektan ver gerisi takdiri ilahi diyor

Bebede uyudu miskin miskin oturuyorum. Kadiri izliyom ki gaza geliyim

Akşam yatarken wcyi lavabosunu ve küveti yıkamıştım
Yemeğimde var bugün dışarı çıkıcam sadece evi toplayıp süpürürüm galiba
Güncel;
Yatak odasını topladım
Mutfak ara hol yatak odası oturma odası süpürüldü
Oturma odası toplandı
Mutfak toplandı
ocak silindi
1 makine çamaşır yıkandı asıldı
Yemek yapıldı
Mutfak toplandı

Kızlar duvarlar hariç her yeri çamaşır suyuyla sildim. Banyoları çamaşır suyuyla fırçaladım bekletip duruladım.
Mutfak tezgahını da ayrıntılı temizledim. Ocağımı temizledim. Yerleri süpürüp silmek kaldı bir tek. Ondan sonrada yemek hazırlığımı yaparım.
Çamaşırı akşam TV karşısında katlamayı düşünüyorum

Ben de şimdi her yeri süpürdüm su kaynatacağım içine de çamaşır suyunu dolduracağım evi komple sileceğim ölsün bütün virüs mikroplar

Off sabahtan beri yeni oturdum çok yorulmuşum
Ev toplandı
Mutfak oturma odası toplandı
Oyuncaklar düzenlendi
Islak kek yapıldı
Ocak silindi
Bulaşıklar makineye atıldı
Çocuklar uyutuluyor
Ellerine sağlık canım
Selam kizlar saat 2 de seminerim var oraya gidecegim. Aksamada balik almayi dusunuyorum. Uzun suredir almadim.
Bugunun odevini dunden yapmistim
Afiyet olsun canım şimdiden
Canım bence yaşadıklarının birikimi bu, psikiyatriste gitmeyi düşünmez misin?
Kan değerlerine de baktır tani yine de.
Eşinle olan gelişmelere de sevindim
Ellerine sağlık canım
Ellerine sağlık canım
Bahardan, bahar da bitkiler canlanırken insanlardan bütün canlılardan enerji alır derlermiş.
Sakin canlar sakin, tevekkül güzel şey
Ellerine sağlık canım
Ellerine sağlık canım
Oh mis
Ellerine sağlık canım
Ben de şimdi her yeri süpürdüm su kaynatacağım içine de çamaşır suyunu dolduracağım evi komple sileceğim ölsün bütün virüs mikroplar
Bu virüs hanımlara yaradı, bol bol temizlik
Ellerine sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…