Bizde de durum aynı sabah haberlerde gördü ağlayarak gitti okula beni gönderiyorsunuz ben ölücem sizde sevineceksin iz diyip duruyorKatılıyorum ve artık her yerde corona okumaktan görmekten gına geldi.
Büyük oğlum ölücez mi diye ciddi panik yaşıyorbu paniğe sebep olanlara ne diyeyim ben şimdi. Sokak da okul da her yerde konuşuluyor
Sosyal medya vs girmek istemiyorum bu süreçte, afakanlar bastı.
Benim oğlum da aynı şeyi söylüyor. Beni öldürmek mi istiyorsun anne diyor. Göndermedim bugün iyi mi ettim kötü mü bilmiyorumBizde de durum aynı sabah haberlerde gördü ağlayarak gitti okula beni gönderiyorsunuz ben ölücem sizde sevineceksin iz diyip duruyorsakinlesmiyor napcam şaşırdım artık keyfim de kaçtı okula gidip geldik bugün rabbim herkezi korusun
Bilmiyorum ki canım hangisi doğru eşim nereye kadar gondermiyceksin diyor geldiğinde banyo yaptır yanına dezenfektan ver gerisi takdiri ilahi diyorBenim oğlum da aynı şeyi söylüyor. Beni öldürmek mi istiyorsun anne diyor. Göndermedim bugün iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum
İnşallah tatil olur da ikilemde kalmayız. 16:30 da milli eğitim açıklama yapcakmisBilmiyorum ki canım hangisi doğru eşim nereye kadar gondermiyceksin diyor geldiğinde banyo yaptır yanına dezenfektan ver gerisi takdiri ilahi diyor
İnşallah canım hakkımızda hayırlısıİnşallah tatil olur da ikilemde kalmayız. 16:30 da milli eğitim açıklama yapcakmis
İnşallah canım. Çalışan anneler napcak hiç bilmiyorumİnşallah canım hakkımızda hayırlısı
Bebede uyudu miskin miskin oturuyorum. Kadiri izliyom ki gaza geliyimBen bugün heryeri sirkeli suyla sildim süpürdum wc banyo çamaşır suyuyla beklettim temizledim mutfak tezgahını camAsır suyuyla şirkeyle sildim bi makina çamaşır yıkadım deterjan gözünede sirke döktüm mikrobu kırılsın diye şimdide yemek yapicam bu kadar
Güncel;Akşam yatarken wcyi lavabosunu ve küveti yıkamıştım
Yemeğimde var bugün dışarı çıkıcam sadece evi toplayıp süpürürüm galiba
Ay inşallah ya yaz tatilini one alabilirler miş diye bir duyum aldım İnşallah doğrudur ben de bekliyorum haberiİnşallah tatil olur da ikilemde kalmayız. 16:30 da milli eğitim açıklama yapcakmis
Çamaşır suyuna bulandım da geldim
Bütün ev kokuyor ama ellerim kokmuyor, neden çünkü eldiven taktım
Akşsö yemeğini de yapayım, sonra duşa gireyim.
Öğlene kadar su yoktu gıcık oldum, kartlı sistem bitmiş
Ellerine sağlık canımOff sabahtan beri yeni oturdum çok yorulmuşum
Ev toplandı
Mutfak oturma odası toplandı
Oyuncaklar düzenlendi
Islak kek yapıldı
Ocak silindi
Bulaşıklar makineye atıldı
Çocuklar uyutuluyor
Afiyet olsun canım şimdidenSelam kizlar saat 2 de seminerim var oraya gidecegim. Aksamada balik almayi dusunuyorum. Uzun suredir almadim.
Bugunun odevini dunden yapmistim
Canım bence yaşadıklarının birikimi bu, psikiyatriste gitmeyi düşünmez misin?Maşallah size ben daha oturuyorum işler bekliyor kan değerlerime baktırmayi düşünüyorum acayip mutsuz ve huzursuz hissediyorum oysa eşim iyi bir adam bana karşı kıskançlık krizlerini artık aştı ilk 2ay baya çektirdi ama artık geçti
Ellerine sağlık canımOğlumu okula bıraktım geldiiim.
Hava çok güzel bugün. Evi bir dezenfe edeyim diyorum her yeri çamaşır suyu ile silmeyi düşünüyorum
Kapı kulpları,lamba düğmeleri aklıma neresi gelirse artık ayrıntılı bir toz alma olacak
Bir makine katlanacak kurumuş çamaşırım var onu katlarım molada.
Makineye çamaşır atacağım bir de. En önemlisi ödevi yapcam ayrıntılı çamaşır suyuyla banyo temizliği yapacağım.
Akşama iç hazırlayım diyorum pide yaptırır yeriz. Çorba yapmam herhalde bugün. Yorulmam ve canım isterse sütlü tatlı yapabilirim. Neysem ben kaçar sonra yaptıklarımı buraya yazarım
Ellerine sağlık canımYa ben bu ara çok çabuk yoruluyorum bahar yorgunluğu mu acaba
Sabah kalktım
Kahvaltı hazırladım yedik
Sofrayı topladım
Vücut temizliği yaptım duş aldım banyoyu sildim
Bulaşık yıkadım
Salçaları yoğurt kaplarına koydum
Tezgahı çamaşırsuladım
Buzdolabının raflarını sildim
Çamaşır makinasını dıştan sildim
Yatağı topladım
Gardrobu düzenledim
Battaniyeleri havalandırıp gardroba kaldırdım
Sanki dünyanın işini yapmışım pilim bitti şimdiden
Bizde de durum aynı sabah haberlerde gördü ağlayarak gitti okula beni gönderiyorsunuz ben ölücem sizde sevineceksin iz diyip duruyorsakinlesmiyor napcam şaşırdım artık keyfim de kaçtı okula gidip geldik bugün rabbim herkezi korusun
Sakin canlar sakin, tevekkül güzel şeyBenim oğlum da aynı şeyi söylüyor. Beni öldürmek mi istiyorsun anne diyor. Göndermedim bugün iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum
Ellerine sağlık canımBen bugün heryeri sirkeli suyla sildim süpürdum wc banyo çamaşır suyuyla beklettim temizledim mutfak tezgahını camAsır suyuyla şirkeyle sildim bi makina çamaşır yıkadım deterjan gözünede sirke döktüm mikrobu kırılsın diye şimdide yemek yapicam bu kadar
Ellerine sağlık canımGüncel;
Yatak odasını topladım
Mutfak ara hol yatak odası oturma odası süpürüldü
Oturma odası toplandı
Mutfak toplandı
ocak silindi
1 makine çamaşır yıkandı asıldı
Yemek yapıldı
Mutfak toplandı
Oh misKızlar duvarlar hariç her yeri çamaşır suyuyla sildim. Banyoları çamaşır suyuyla fırçaladım bekletip duruladım.
Mutfak tezgahını da ayrıntılı temizledim. Ocağımı temizledim. Yerleri süpürüp silmek kaldı bir tek. Ondan sonrada yemek hazırlığımı yaparım.
Çamaşırı akşam TV karşısında katlamayı düşünüyorum
Ellerine sağlık canımSabah saat 11 de uyandım
Yatağı topladım
Kahvaltı yaptım
Oturma odam ve diğer odaları toparladım
Mutfağı topladım
Bulaşıkları yıkadım
Çöp attım
Wc ve banyoyu sildim temizledim
Süpürge yaptım
Çamaşırlar katlanmayi bekliyor
Bu virüs hanımlara yaradı, bol bol temizlikBen de şimdi her yeri süpürdüm su kaynatacağım içine de çamaşır suyunu dolduracağım evi komple sileceğim ölsün bütün virüs mikroplar
Ellerine sağlıkSabah yatakları topladım. Her yeri açtım havalandirdım.bulaşıkları mak.koydum.salonu mutfağı ve antreyi güzelce süpürdüm. Hamur mayaladım kızarttım. Duş aldım.sacimi Yatakodası da kuruttum için dikey süpürge yle yerleri aldım. Bugün fazla isim yoktu. Birazdan dusakabini silecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?