- 21 Şubat 2020
- 449
- 2.376
- 28
Aynı fikirdeyim seninle, hatta çocuklar evde olunca temiz yerler de hemen batıyorBir an önce bitsin istiyorum çünkü temizlenmeyen yerler temiz yerleri batırıyor.
Ilık suya koyup içilebilir..Yanına alıp yatarmışsın yakında
Arada içsek içimizi temizler mi acep
Dün gördüm haberlerde, birisi arap sabunu yemiş ya içimi temizlesin diye
Bir de pesimden ayrılmıyorlarAynı fikirdeyim seninle, hatta çocuklar evde olunca temiz yerler de hemen batıyor
Ayrıca topluyorum dağılıyor topluyorum dağılıyorkısır döngü
Hadi yaaa çok geçmiş olsunBilenzik benim hakkım olmalı nego 3 gündür kusmuk temizliyorum.
Hiçbir iş yapamadım sadece ev toplayıp kızın kustuğy yerleri siliyorum
kız çok huysuz bademcikleri varmış babasına çekmiş hıyar
onlar şişmiş ve kanda enfeksiyon varmış.
2 gündür ilaçları kullanıyoruz ateşi hala ara ara çıkıyor huysuzluk desen işkence gibi.
Saol canımHadi yaaa çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım, Allah şifa versin kuzucuğaBilenzik benim hakkım olmalı nego 3 gündür kusmuk temizliyorum.
2 gündür ilaçları kullanıyoruz ateşi hala ara ara çıkıyor huysuzluk desen işkence gibi.
Ilık suya koyup içilebilir..
Ya evin içi sirke ve kolonya kokuyo.
Eşim artık yeter ya içtiğim çaydan kolonya kokusu geliyor sanki diyo.
neden kiEllerine sağlık canım benim, yemiş kadar oldum, Allah razı olsun..
BendeNego deyince bi gaza gelip bugün yapiim dedim ama adam havamı söndürdü sağolsun
Yahu ne güzel tatlı yapmak istemiştim, bi tatlı yapsam mı dedim, boşver sen uğraşma ben gidip alır gelirim dedineden ki
Allah şifa versin inşAllah çabuk iyileşir canımBilenzik benim hakkım olmalı nego 3 gündür kusmuk temizliyorum.
İyi ki götürmüşsün canım çok geçmiş olsunBilenzik benim hakkım olmalı nego 3 gündür kusmuk temizliyorum.
Eşim bugün çiçek almış gelirken çok ağlayıp üzüldüğüm için vücudum da ağrılar oldu uyuyamadım ama daha iyiyimHemen davet edeyim etiket yapıp. Sen nasıl oldun canım iyi misin?
kizimi yikadim.sirkeli suyla okdum bi anDelircem herhal de kızın kitapları defterleri küçücük bebekle yaptıkları kavgaları 45683 kere mutfak çekmecesi topladım bi o kadar ayakkabı dolabı bi o kadar da oyuncak dolabı toplayıp durdumbütün ayakkabıları attım makinaya yıkadım kızımın montunu okul cantasini yıkattım hepsini sirkeli suyla, sirkeli suyla wc yi yıkadım lavaboyu banyoyu yıkadım kızımı banyo yaptirdim sirkeli suyla toz aldım evi süpürdum bu kadar yapabildim
Dün bunlara ek olarak bir dolap silip yerleştirdimMerhaba
Sabahın köründe kaldırdı çocuklar
Kahvaltı derken çay faslını bir türlü bitiremedim.
Uyuyayım dedim çocuklar uyutmadı
İş yapmak zor geliyordu kalktım az önce
Evi süpürdüm
Yerleri çamaşır sulu suyla sildim
Wc yıkadım
Banyoyu çamaşır suyuyla sildim
Mutfak sandalyelerini çamaşır suyuyla sildim
Sebzeliği çamaşır suyu ile sildim
Pazardan alınanları buzdolabına yerleştirdim
Mutfak masasının şeklini eşimle değiştirdik
Odadaki koltuğu başka odaya koyduk
Dolabın yerini değiştirdik. Değiştirirken kapağı kırıldı. Tamiriyle uğraştık.
Şimdi birkaç dolabı daha çamaşır suyu ile silmeye gidiyorum. Sonra akşam yemeği yeriz. Sonrada yapabildiğim kadar dezenfekte yapacağım evi. Çamaşır suyunu hayatımda bu kadar kullanmamıştım. Neyse ben çalışmaya gidiyorum
Onuda yapmıştım 1 sınıfa giderken sınıftan biri bitlenmisti bizede bulaşmasın diye sirkeli suyla yıkardim kızımı :)kizimi yikadim.sirkeli suyla okdum bi an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?