Düzenli Evimiz & Hayatımız

Aklım sendeydi yazmışsın, Allah şifa versin canım sana da kolaylık versin

Eşim bugün çiçek almış gelirken çok ağlayıp üzüldüğüm için vücudum da ağrılar oldu uyuyamadım ama daha iyiyim
Daha iyi ol inşaallah canım, sende eşin de psikolojik destek alsanız çok iyi olur aslında. Yaşadıklarınız kolay değil.

Hepinizin ellerine sağlık

Günaydınnnn Negomun askeri olarak ödev bekliyorummmm.
benim bi arkadaşım var doktor psikiyatrist değil ama.Bende kaygı bozukluğu olduğunu söyledi. Yani olması gerekenden fazla endişeleniyorum herşeye. Bi de çalışmak zorunda olmak toplumun içinde olmsk stres yaratıyor hasta olucam diye herhalde... biribirimize ve ülkemize duacı olalım kızlar.....

Canım tek değilsin öyle düşün, tamam biz evdeyiz çocuklar evde ama benim de eşim çalışıyor sağlık personeli üstelik, doktorlar vs ile görüşmesi oluyor.
Tedbir bizden takdir Allah dan. Olacağın önüne geçemeyiz.

Şimdi senin Ber ra için yazdıklarına baktım aslında utanıyorum kendimden çok şükür ciddi bir sıkıntım yok....ailesel en azından....Ama bayan olarak çalışmak zorunda olmak böyle bir dönemde yıpratıyor beni. Burda çok sıkıntılı arkadaşlar var. Ben de çok nazlı mıyım neyim. Ama özellikle sen ve birkaç kişinin buradaki varlığı bana iyi geliyor. Sevildiğimi hissediyorum arkam kuvvetli bu da bana çok iyi geliyor

Okul yok- ütü yok
Ama işim çok bugün, kahvaltı yaptık, masayı topladım,odaların camlarını açtım sonra da temizliğe girişirim
-bulaşık makinesi boşaltıp yerleştirilecek
-makineye çamaşır atılacak
-tezgah temizlenip yemek yapılacak
-odalar mutfak ve banyo süpürülüp yerler silinecek
-toz alınacak (çocuklar evde olunca heryer tozlanıyor hemen, vestiyerin aynasında bu sabah kendimi göremedim parmak izlerinden resim yapılır nerdeyse)
-kuruyan 2 makine çamaşır katlanıp yerleştirilecek
-banyo wcler yıkanıp silinecek
-lavabolar, musluklar ve aynalar temizlenecek

Sonra akşam yemeği faslı başlar, yemek bulaşık falan filan işte..

2-3 gündür pek bişey yapamıyorum.

Seviyelere adapte olmaya çalışıyorum.

Hepiniz iyisinizdir inş ❤
Amaniin şu hasibenin yaptığı seviyeler mi? Onlar bayağı zordu ama bence sana çok iyi gelecektir inanınyorum arkadaşım....

Tabi ki seviliyorsun, çalışmak isteyip çalışamayanlar da var öyle düşün. Sen aslında pozitif bir insansın, olumlu yönlere odaklanabilirsin
Kolay gelsin canım, benim de işim çok
Selamlaar ben bugün yeni evi temizlemeye girişcem şimdi çıkıyorum, inşaat pisliği artık ne kadar sürede bitiririm nasip
Oo kolay gelsin inşaat temizliği zor ama sıfır evde oturmak da çok güzel
2-3 gündür pek bişey yapamıyorum.

Seviyelere adapte olmaya çalışıyorum.

Hepiniz iyisinizdir inş ❤
Nasıl gidiyor peki?

Amaniin şu hasibenin yaptığı seviyeler mi? Onlar bayağı zordu ama bence sana çok iyi gelecektir inanınyorum arkadaşım....

Evet kuzum çok sağol ne güzel mesajların var böyle ❤

Ben kendim başladım da yapamadım şimdi toplu olunca bi güç veriyo insana.

İnş buraya bitirdiğimi yazmakta nasip olur.

Son düzenleme:
Aynen ya ... hay aklınla bin yaşa. Diyorlar ya senin dert ettiğin şey başka birilerinin hayalidir diye... yaramaz çocukların anne olamayanların, yoğun işin işsizlerin, problemleri ile uğraştığın ailen ailesini kaybetmişlerin hayali olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…