Düzenli Evimiz & Hayatımız

Allah akıl fikir dağıtırken şemsiye tutanlardansa

Çok ta sayılmam
Bende sayılmam da yiyorum hala
58 e kadar düşmüştüm bir zamanlar peh
Fenalık geldi yeminle şu kilolardan
Bende kendimi parçalıyorum 100 gr gidiyosa 200 gr geri geliyo Allahımm çıldırıciiiiiim
Sen mi takımdaydın canım, niye veremiyorsun, diyete uyup veremiyorsan kan değerlerine baktır hemen. Bende d vitamini ve demir eksikliği var çok etkiliyor beni

Dün evi temizlemiştîm temizdi.bugün yatakları topladım. Evi havalandırdım. Bulaşîk makinasını çalıştırıp boşalttım. Hamur yoğurdum d börek yapacam.
Kolay gelsin canım
Eline sağlık canım çamaşır dan bana da gına geldi, birde kar yağdı evde kuruyor mecbur
Bonus doğum günü kızı nerdesin
Üç gün üç gece doğum günü mü olur

desene kaynanan tertemiz oldu belki günahları bile dökülmüştür o kadar temizlikten sonra

Onun için 40 gün 40 gece yıkaması lazım samdan, o zaman bir ihtimal belki mümkün mi ki bilemedim ki

ya eğer ben yikayinca günahı dökülecekse pisliginde boğulur benim kaynana elimi neyim sürmem bırak 40 gün 40 gece 40 saniye bile temizlemem

deneyecek bi gelin bulmaliyiz bunu anlamak için

ya eğer ben yikayinca günahı dökülecekse pisliginde boğulur benim kaynana elimi neyim sürmem bırak 40 gün 40 gece 40 saniye bile temizlemem

deneyecek bi gelin bulmaliyiz bunu anlamak için
Elini sürme, araba fırçasıyla yaparsın

Yok canım takımda değilim ben, kendi çabalarımla karatay ve if diyeti yapmaya çalışıyorum.
Daha önce de aynı diyetle 16 kilo verdim ama uzun sürdü biraz, metabolizmam mı yavaşladı bilemiyorum. O zamanda hem kan hem hormon testlerine ayrıntılı baktırdım. Çinkodan başka eksik çıkmamıştı, insülin direncim var diye düşünmüştüm ama o da çıkmadı ki o zaman 86 kiloydum. Şu an 76..
Ortalık durulsun yine bi dr.a gidip test yaptırmayı düşünüyorum ama birazda yaştan sanki metabolizma yavaşlıyor.

Neler yaptım.

Yorganimi carsafimi silkeleyip ipte bıraktım güneş görsün diye
Halimi kaldırdım camdan sarkittim. Hooop aşağı düştü
Yıkamaya gidecek.
Her yeri supurdm
Sildim
Tozları aldım sirkeli suyla yaptım hep.
Bulaşık makinesini bosalttim
Çamaşır yikandi astım.
Bir makina daha yıkandı. Asilmayi bekliyor
Banyoyu da dezenfekte ettim iste
Hergun kapı kollari dış kapı dahil , ve elektrik düğmelerini sirkeli suyla siliyorum..

Yemek yapicam, bide ütüm var. Yapicam insaAllah.

Evet canım yaş çok etkiliyor
Eline sağlık canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…